פליטות ושהוקים

פליטות ושהוקים

בני בן 17 ימים הנקה מלאה וביומיים האחרונים כניראה שעברנו קפיצת גדילה כרגע ההנקות מתחילות להתאזן אם כי תמיד הוא היה יונק משני צדדים יונק מאחד הפסקה החלפת טיטול גרעפס ועובר לצד שני ונירדם לעיתים גרעפס שני עכשיו הוא יונק רק מצד אחד גרעפס ונירדם. מנסה להציע לו צד שני דקה ונירדם עליו. ואז פולט המון וכמעט אחרי כול הנקה משהק.(גיהוק) מה זה אומר?

אלונה ע

New member
../images/Emo49.gif אז ככה

לגבי הגיהוקים/שיהוקים: זה משהו שקורה להרבה תינוקות וחולף עם הזמן (מניסיון), אין לך כל סיבה לדאגה ואין זה מעיד שמשהו לא בסדר, כל מערכת העיכול של תינוקת נמצאת עכשיו "בהרצה" (סליחה על הדימוי
) וזה טבעי לחלוטין. לגבי הפליטות, פליטה היא בעיקרון גרעפס/בועת אוויר שנתקעה ואחריה נכנס עוד מזון, מעבר לזה, לצערי, אני לא יודעת הרבה על פליטות כי אני לא חוויתי את זה. אני מברכת אותך על ההחלטה לה(ע)ניק לתינוקך את הטוב ביותר. בהצלחה בהמשך הדרך (אה, ומצרפת לך חוברת למניקה המתחילה)

1טלטלים

New member
פליטות ושהוקים

היי, קודם ,מזל טוב! כל התינוקות פולטים שמידה זו או אחרת,יש יותר ויש פחות...זה לא צריך להדאיג אותך.איך הוא עולה במשקל?מה שמקל לידה,יציאה במיה"ח?עכשיו?ספירת טיטולים צואה/שתן? אם הוא עולה היטב במשקל ,לא צריך לדאוג,הוא יגדל וזה יפסק עם הזמן.שיהוקים,גם משהקים...(אוויר).תמנסי להק]יד על תפיסה טובה על השד במהלך ההנקה (פה גדול),הצמידי אותו היטב.

למעלה