פליטה אחרי הנקה

בתי91

New member
פליטה אחרי הנקה

בני בן השבועיים וחצי פלט אתמול בערב כמות מאוד רצינית אחרי ההנקה. אחר-כך הנקתי אותו שוב מחדש והוא הלך לישון. עכשיו בלילה הנקתי אותו ואחרי כמה דקות הנקה הוא שוב פלט, לדעתי את כל הכמות. עכשיו הנקתי אותו עוד קצת ואני מחכה שירדם. משהו בהחלט הציק לו בערב. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל קשה לו לעשות קקי. הוא עושה ומתאמץ ונשאר לו עוד קצת וזה מרגיז אותו מאוד. האם אני צריכה לעשות משהו? הפליטות הן של חלב לבן/צהוב (לא מהקיבה לפי דעתי). תודה, בתי

plitot

when are plitot a problem? 1. If the baby spits up often and is acting sick. 2. If he is spitting up and is not gaining weight. 3. If he is spitting up " b'keshet" which means that is goes across the room almost. And if he dies it often and starts acting very sick. If he urine is getting more and more yellow, and he stops doing kaki. In this case, you have to see your doctor!! 4. If he cries as if in pain after the plitot. In this case, your doctor may say that your baby has reflux and recommend certain medication . If none of the above is the case, then it could be that he is returning excess. Or that there is an air bubble and there is some milk sitting on the air bubble, and when the greps comes out, the milk comes out with it. Or, it could be a reaction to something in your diet. ar eyou eating lots of milk products? If you stop milk products for a week, and the plitot stop, then voila, you have found the problem. Another reason for plitot could be poor latch. You could see a yoetset hanaka for that. If stopping milk rpoducts does not work, you might want to start feeding on one breast only each feed, which means that after diaper change, go back to the same breast. I would prefer that you see a yoetset ahnaka before you try this, becuase this could cause a decrease in your milk supply.​

justmom

New member
תרגום: פליטות

מתי פליטות מהוות בעיה? : 1. אם התינוק פולט לעיתים קרובות ומתנהג כאילו שהוא חולה. 2. אם הוא פולט ואינו עולה במשקל. 3. כשהוא פולט בקשת, כך שהחלב ניתז כמעט לעברו השני של החדר. ואם הוא עושה את זה לעיתים קרובות ומתחיל להיראות חולה מאוד. אם השתן נעשה יותר ויותר צהוב, והוא מפסיק לתת קקי. במקרה זה חייבים לפנות לרופא!! 4. אם הוא בוכה מרוב כאב אחרי הפליטות. במקרה זה הרופא שלך עשוי לומר שלתינוק יש ריפלוקס ולהמליץ על תרופה מסוימת. אם אף אחד מהתנאים שלעיל אינו מתקיים, ייתכן שהוא פשוט פולט עודפים. או שבלע בועת אוויר שמעליה "יושב" מעט חלב, כך שכשהגרעפס יוצא החלב נפלט יחד איתו. וייתכן שזו תגובה למשהו בתפריט שלך. האם את אוכלת הרבה מוצרי חלב? אם תפסיקי לצרוך מוצרי חלב לחודש והפליטות ייפסקו - הרי שמצאת את הבעיה. סיבה נוספת לפליטות יכולה להיות תפיסה לקויה - במקרה זה את יכולה לפנות ליועצת הנקה. אם הפסקת הצריכה של מוצרי חלב אינה עובדת, אפשר שתרצי להתחיל להיניק משד אחד בכל הנקה, מה שאומר שאחרי החלפת הטיטול תחזירי את תהינוק לאותו שד. הייתי מעדיפה שתיפגשי עם יועצת הנקה לפני שתנסי את זה, מפני שזה עלול לגרום להפחתה בכמות החלב שלך.

למעלה