פליז

פליז ../images/Emo53.gif ../images/Emo77.gif

עזרו לי ברעיון למתנה לאחיינית שלי שחגגה 7. מה מעניין ילדה דתיה בת 7????????????????????????? שונאת לשבור את הראש
תודה מראש...

odery

New member
בכמה נזק?

ספר?בגד?קניתי בפסח לאחינים שני משחקים מאד מאד מומלצים ואני עצמי חמדתי אותם:בלוקוס וקטמינו,משחקי קופסא אסטרטגיה וחשיבה מרחבית,אבל לא מציקים כמו אסטרטגו,דינמיים מאד,את קטמינו אפשר לשחק לבד.כל אחד עלה 150 שח`,אה גם קניתי לבת של אשתו של האקס לגיל 6(זה מתאים גם ליותר) את הבלאנקו צעד ראשון/מתחילים(80 שח`) מתאים לגיל שמתעסק עם כתיבה ומילים חדשות.

כמה רעיונות

הן אוהבות מדבקות ומכתביות כמו שאנחנו היינו ילדות קטנות אפשר משחקי חשיבה זה מעולה וגם סרטים כשאני עמוסה הסרט הוא הביבי סיטר הזול ביותר

touti

New member
עגלה ובובה

מיטה לבובה עריסה לבובה אמבטיה לבובה כלי מטבח, צלחות וכוסות לקפה וקומקום וכו' אגב, גם ילדה בת 7 לא דתיה תהנה מאותם משחקים :)

ציפי81

New member
מכתביות וכו'

יש סטים של מכתביות + דפי פנקס + עפרונות תואמים וכדומה.

../images/Emo2.gif YYY סליחה, לא ידעתי על המתח. נראה לי

שאלך בכוון של המכתביות וכל מה שתציינה ציפי ואוסיף לזה אולי גם ספר זכרונות כמו שהיה לנו כשהיינו ילדים זוכרים?. גם אצלכם זה היה?? על הגדר ישבתי וזיכרון ל.... כתבתי, פתאום נפל העפרון וזה סוף הזכרון. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה... ועכשיו דנידין אתה יכול לחזור לכל עיסוקייך...

הנה מהמגוון

שהבת שלי ואחיינית שלי קיבלו בגיל הזה: תיק עם דמוי איפור לבנות. ראש של בובה לתסרוקות המגיעה עם סט של מברשת,גומיות וכו'. 20 חבילות מדבקות+אלבום למדבקות. פן צעצוע הפועל בטריות שמצורף אליו גם גומיות. מראה+אביזרי שיער משחקי קלפים:טאקי/שמונה וחצי/שישי לוקח משחק קופסא של:24 משחקים בקופסא אחת{יש שם:דומינו/דמקה/סולמות וחבלים/סבלנות/כוורת וכו'...} עגילים/שרשראות/צמידים.. ב"הצלחה.

למעלה