פליז תשובה דחופהההה,,,

ליMור

New member
פליז תשובה דחופהההה,,,

זהו זה קרה עשיתי את זה ! הכנתי את עוגת פו הראשונה שלי השאלה היא מה עכשיו ? מכניסים למקרר עד הבוקר ? משאירים בחוץ ? את צבעי המאכל שהכנתי (רויאל + צבע מאכל ) ניתן לשמור עד מחר במקרר להכנת עוגה נוספת ? או שמא עלי להכין חדש מחר ? פליז תשובות שאדע מה לעשות עם העוגה,,,

ענתבר

New member
אני השארתי את העוגה בחוץ למשך יממה

ולא קרה לה כלום. העוגה היתה בחוץ עם הכיסוי של בצק הסוכר. לגבי הרויאל אייסינג אין לי מושג.

גילא

New member
אל תדאגי, חמודה זה בסדר

לעוגות מבצק סוכר אסור לבוא במגע עם לחות ועל כן אל תכניסי אותה למקרר. לא יקרה לעוגה כלום עד מחר. (רצוי לכסות עם מכסה גבוה שלא יגע בעוגה) בקשר לרויאל אייסינג + צבעי מאכל, בד"כ אני מכסה אותם עם ניילון נצמד אבל קשה לעבוד איתם למחרת מאחר וזה הופך לסוכריה. בהצלחה, גילה

Nיכל

New member
לא למקרר ולא לכסות, להשאיר על שולחן

להתייבש היטב. גם יותר מיום יהיה בסדר בהנחה שהעוגה סגורה היטב מכל הכיוונים (סגורה מבחינת ציפוי RFM

שושkה

New member
עוגות מצופות RFM יכולות להחזיק עד

כ-10 ימים ללא בעיה, מחוץ למקרר. מומלץ לכסות כי יש אבק בלתי נראה, חרקים וכו'. לגבי רויאל אייסינג אם הוא לא צבוע, אפשר עקרונית לסגור אותו הרמטית עם ניילון נצמד שיגע ממש בחומר וימנע הווצרות קרום ולשמור במקרר 1-3 ימים. עדיף רויאל לא צבוע. בכל מקרה לפני השימוש צריך לבקציף אותו ידנית שוב כדי לערבב את הסוכר עם החלבונים כי בעמידה בזמן ממושך הם נפרדים זה מזה.

למעלה