פליז תענו

טיפיאי

New member
חופ שי

היות והנושא האנאלי מקורב לליבך (ולישבנך
) אולי את (ושאר חובבות עינוגים אנאליים) תחברי/תחברו מדריך קצר בנושא ? היות ומדובר בנושא שהוא "טאבו" אצל לא מעט אולי כדאי לעשות איזה מדריך קצר שמסביר מה הדברים שצריכים לנקוט בכדי לבצע מגע מהנה מצד אחד אבל גם נקי ככל הניתן (יותר נכון - עד כמה שניתן.... ). אני חושב פה ש-יידע ומידע פשוט - הוא מפתח אצל הרבה אנשים ------------------------------------------------------------------------ ואפרופו ידע, ולגמרי אוף טופיק (וזה מיועד ליהושוע הפרוע) : יש מי שיזכור שאמרתי לפני כמה שבועות (בנושא אחר לגמרי) שלהיות מליונר זה משהו אחד אבל לשמור על המליונים זה משהו אחר לגמרי ?? ובכן, מר פרועע טען שכשיש לך הרבה הרבה כסף, לא תהיה לך בעיה לשמור עליו. אז אני לא יודע כמה קראו על זה, אבל בחור אמריקאי אחד זכה לפני כמה שנים ב-400 מליון דולר. הוא קיים את מה שכתבתי בפוסט ההוא, ***דבר לדבר*** (הפסיד את הכסף ***כולו*** לבנקים, הימורים וסתם רמאים שעשקו אותו). עכשיו הוא פושט רגל. פושט רגל. אחרי 400 מ-י-ל-י-ו-ן ד-ו-ל-ר. אז מעכשיו, תנוחו גבירותי ורבותי. שאף אחד לא יעז לחלוק עלי בנושא הספציפי הזה

דרדקן

New member
לחלק השני כמובן

באופן עקרוני אתה לא יכול להסיק על סמך מקרה אחד של אדם שהיה מספיק אידיוט בשביל להפסיד 400 מליון דולר שזו משימה קשה לשמור על הכסף. אנשים שסכום כסף גדול מגיע אליהם לא תמיד יודעים איך לאכול את זה ומאבדים את הראש ויחד איתו גם את הכסף. בכל מקרה צריך להיות אידיוט מושלם בשביל להגיע לפשיטת רגל אחרי שהיית שווה מאות מליונים. גם דונלד טראמפ הגיע לפשיטת רגל (למרות שזה בטח היה תרגיל כדי להרחיק את הנושים ממנו), וברור שהיו עוד הרבה אנשים שאיבדו את כל כספם. אבל לדעתי באמת צריך להיות אנטי מוכשר או עם וואחד ביש מזל כדי לאבד את כל כספך. ובל מקרה אם זה היה כל כך קשה לשמור על הונך, הרי שאף אדם לא היה מצליח לצבור הון.

טיפיאי

New member
ברור ברור ברור

אבל הבאתי מקרה קיצוני בכוונה כדי להראות את הצד האחר של המשוואה. האמת, כן... צריך להיות אהבל בטירוף כדי להגיע לכזה דבר. מספיק לשים את הכסף בבנק (אם אין לך מושג בהשקעות) ולקבל בוחטה עצומה מהריבית....

Octopussy

New member
סטטיסטית

על כל אחד שיפסיד 400 מיליון דולר, אתן לך 400 מיליון אנשים שיפסידו דולר אחד. כלומר, כשיש לך יותר - קשה לך יותר בחיים !!! קשה גם להפסיד ! אגב, מהבנק לא תקבל בוחטה, רק תשלם להם על הזכות שנפלה בידיך שהם "שומרים" לך על הכסף, "מנהלים" לך אותו, וחיים על חשבונך.

טיפיאי, אל תיהיה עקשן ...

וכבר אמרתי לך, מעיתונים אי אפשר להבין כלום ! כבר ענו לך יפה אבל אני אוסיף כמה דברים בקצרה 1. קודם כל פשיטת רגל הוא מונח משפטי שבדרך כלל מתקיים לגבי חברה בע"מ ולא לגבי יחיד כלומר מאוד יכול להיות שמישהו יכריז על פשיטת רגל בחברה שבה הוא מושקע במיליון דולר וחייב עשרה מיליון לנושים אבל עדיין בבנק יש לו 399 מיליון דולר . הוא מכריז פשיטת רגל, לא משלם כלום לנושים וכל הכסף הפרטי שלו שלא היה מושקע בחברה נשאר ברשותו אם תהית לגבי כל אותם מיליונרים שפושטים רגל מידי פעם ולאחר כמה שנים אתה שומע עליהם שוב בתור בעלי הון (פלאטו שרון, דולנד טראפ וכו' ) עכשיו תבין 2. מהעיתון אי אפשר הבין כלום כרגיל עיתונאים טמבלים מחפשים רק את הכותרת הפיקנטית ולא מפרטים את הפרטים החשובים באמת אני לא ראיתי את חשבון הבנק שלו - מה יצא ומה נכנס ולאן הכסף הלך באמת (וספק אם מישהו אי פעם ידע ) אנחנו לא יודעים מי רודף אחריו, לאלו לחצים רגשיים או פלילים הוא חשוף כרגע בתור מיליונר ברגע ממי הוא מנסה לברוח ולמה הוא מנסה להוכיח לעולם שאין לו כבר כלום (וגם אלו נכסים הוא קנה בכסף הזה - מאוד יכול להיות שהוא מחזיק בנכסי נדל"ן במדינה אחרת במאות מיליוני דולרים שקשה מאוד לאתרם) מאוד יכול היות שיש סיפור מאחרי הסיפור . 3. ועדיין לשאלתך / תהייתך יש הבדל גדול בין מי שמרוויח סכום בהגרלה יום בהיר אחד לבין יורשת כמו שרי אריסון שרי אריסון לא ירשה רק כסף - היא ירשה מנגנון מנגנון שלם של רו"ח, עו"ד, מנכ"לים בחברות שבבעלות אביה ודירקטורים המנגנון הזה כמו שכבר אמרתי לך הוא מקצוען בניהול כספים ועסקים ונבנה במשך שנים ע"י אביה (לבנה ע"ג לבנה ) המנגנון הזה עובד על אחוזים מתוך הרווחים ולכן האינטרס שלו הוא שהרווח ישמר או יגדל והוא יעשה הכל בשביל לשמור על הנכס הזה מאוד יכול להיות שחלק מאותם אנשי מנגנון גונבים אותה בסתר בנוסף לאחוזים שהם מקבלים (מה שמאוד סביר אם היא לא מבינה כלום במספרים - ואכן מידי כמה שנים מתגלים מקרים כאלה בחברות שונות ) או פשוט סתם מחייבים אותה באחוזים מופקעים אבל היא בחיים לא תגלה את זה כי אין לה מושג בסיסי איך העסקים שברשותה צריכים להתנהל (אלא אם כן היא תביא עוד יועץ חיצוני שיבדוק בשבילה ) אבל למה כל ההסברים המיותרים הכל בסוף יורד לשאלה הפשוטה יש לך חנות מכולת/קיוסק/ העסק הכי קטן ופשוט היית נותן לה לנהל אותו ?? 100 אחוז מהאנשים יגידו לך שלא היא לא עושה רושם של בחורה מבריקה נקודה.

טיפיאי

New member
טוב, קודם כל החכמתי טיפה

מעבר לדברים שידעתי. אז תודה
עכשיו אני : 1) לא מתעקש, סתם זה "צעק" לי אל מול מה שאמרת והחלטתי לשים את זה פה. אל תיקח את זה כזה קשה
2) באופן מקרי (או שלא) ביום שלישי האחרון למדתי ב-מט"י ונושא השיעור היה ... ניחשת נכון : יישויות משפטיות והיבטים משפטיים של עסקים
. אז כך שקצת פיספסת.... (כאילו, כבר ידעתי את מה שאמרת פה...
) 3) כשאמרתי "פשיטת רגל", התכוונתי לאדם שאיבד הכל. לא פשיטת רגל במובן המשפטי. עימך הסליחה... (אני מפנים. לאט לאט...
) 4) מה שאמרתי על אריסון, בניגוד למה שאתה רומז כל הזמן, לא מגיע מהעיתון/יחצנ"ים אלו או אחרים (למרות שעבדתי בעברי עם ומול רני והילה רהב). זה ה- "אחד ועוד אחד" שלי אישית, זה הכל. 5) מנסיוני, אתה לא יכול להסתמך באמת על עיתונאים/יחצ"נים/שאר הרוצים ברעתך. אבל אתה גם לא יכול - בוודאות של מאה אחוז - להוכיח את ההיפך. זה בדיוק כמו שכבר ציינתי פה בעבר : פעם סיפרתי לאיזה יועץ כלכלי על דבר כזה ואחר שקראתי בספר "אבא עשיר אבא עני". אז היועץ אמר לי "נו, עכשיו תלך ותעשה מה שהוא אומר ?? זה לא מתאים/זה לא נכון/זה מצוץ מהאצבע ועוד כהנה וכהנה דברים. ואני שואל : ואיפה המוח ש-ל-נ-ו בנושא ?? איפה א-נ-י בכל הסיפור ? אני לא מסוג האנשים שאומרים "יס מאסטר" לכל נוד שמפריחים מולי. לכן ההערות שלך - במקרה שלי - על עיתונאים/יחצ'נים ושאר יצרני הכותרות... הם מיותרים לגמרי. ושוב, תודה על המידע. אם אני יכול לקבל מידע מאדם ש-99 אחוז ממנו אני יודע... אבל אחוז אחד (1) אני לא יודע.. אני אומר "דיינו"

טיפיאי

New member
יהושוע יהושוע... שוב אני אומר

אתה לא צריך "לשכנע" אותי מצד שני, זה לא שאני "נעול" בצד השני ומנסה "לשכנע" אותך. קיבלתי ממך עוד מידע לגבי המשמעות של כל העניין (
). וזה בערך כל הסיפור. בגלל שלא אני - וגם לא אתה - נמצאים בתוך התחתונים של גברת אריסון (או של רואה החשבון שלה), לא אני - וגם לא אתה - יכולים לקבוע בוודאות האם היא "סתם" ברת מזל שקיבלה בירושה מיליארדים ושכל מה שיש לה לעשות זה רק לנווט בסבבה את ספינת העסקים העצומה של משפחת אריסון, או שהיא אשה חכמה שיודעת דבר או שניים על עסקים, אשה כזו ש-"היית נותן לה לנהל את חנות המכולת שלך". אני - אישית - נוטה לתת לה קרדיט לכיוון הדבר האחרון אבל אני באמת (אבל באמת) לא הייתי רוצה להתכווח על הדבר הזה. יש דברים יותר חשובים בעולם לדבר עליהם - עם כל הכבוד...

זה בעיקר ההבדל בין גברים ונשים

בזיון. גבר אם הוא לא גומר אז הוא לא נהנה. אני חושב שרק גברים עם בגרות מינית מאד מפותחת וניסיון עשיר יכולים להינות מזיון גם בלי להגיע ל"מטרה הנכספת" פליטת הזרע בסוף. בלי אורגזמה. לעומת זאת אשה יכולה להינות גם בלי האורגזמה. זה מזכיר לי ימים כשלא היה לי ניסיון רב. אם הבחורה שאתי לא היתה מגיעה לאורגזמה הייתי מאד מתוסכל ולא מבין למה. זה העסיק אותי עד שפעם מישהי אמרה לי. אתה לא צריך לדאוג. אני נהנית גם בלי האורגזמה. אני נהנית גם מהזיון עצמו. לנו הגברים קשה להבין את זה. אני חייבים להגיע לפליטה בסוף עם ההרגשה שאנחנו מעיפים את הזרע בכוח. וככל שההנאה גדולה יותר מועצמת יותר ככה תהיה עוצמת היריה גדולה יותר.

offמוזר

New member
לא גומרת

אף פעם לא קראתי את החיבורים שלך עד הסוף או אפילו עד האמצע, גם הפעם לא. את אף פעם לא גומרת לכתוב, לדבר. צעקו לך פעם תגמרי כבר פוסטמה!! ? אני בטוח ששכבת עם המון נשים אנה. אז את יודעת שנשים אוהבות מהר ולא רק לאט? חזק ובגסות, חלק מהזמן. והכי חשוב נשים אמיתיות לא משמיעות אלה מקשיבים להן. לכל אישה יש ברז לבירה ושקע בקיר האחורי של איזה מועדון מלוכלך שמיועד לנקות לה את הילדות מהראש. תשתלטי על עצמך ותעזבי ידיים.

יש נשים שלא גומרות מאוראלי.

בכלל גמירה נשית זה לא דומה ולא קרוב (ע"פ ניסיוני) למה שיש לכם שם כמו אקדח עם הדק, רק נוגעים וזה עובד. אישה צריכה להיות מאד "במצב" בשביל גמור. לרבות זה לא בא בקלות. אולי ירידה לא מגרה אותה, אולי היא לא מספיק משוחררת ורגועה כשאתה יורד לה, וכדומה...

זה בגלל שאנחנו בעצם לא יודעים לזיין

קראנו פעם שאשה גומרת משיפשוף הדגדגן אז בתור בחורים עניינים אנחנו ניגשים ישר לתכל'ס. ישר מתנפלים על הדגדגן ומתחילים לשפשף אותו כאילו זו המנורה של אלאדין ואנחנו מצפים ליציאת השד. לוקח כמה שנים עד שאנחנו לומדים להתעלס קודם וללטף ולהשתפשף ולגוע ולנשק ולהריח והכל לאט לאט. אנחנו כנראה לא משתחררים מהאוירה הצבאית שאנחנו עוברים בנערותינו שצריך לעשות את הכל ב-30 שניות וכל דבר מתחלק ל-3 חלקים. אשה ציצים וקוס.

למעלה