פליז קצת מידע

natooshka

New member
פליז קצת מידע../images/Emo92.gif

טוב.... אז אני חדשה פה ורציתיגם להגיד היי... היי ובנוסף... התחלתי לראות "מכושפות" רק לאחרונה, ובכל תקצירי העונה השלישית כתוב שפרו נהרגה, אבל איך זה יכול להיות? הרי היא חיה וקיימת... ראיתי אותה בכל פרק שמשודר עכשיו של הסדרה.... ???

הוגו

New member
תשובה (ספוילר)

פרו מתה בסוף עונה 3 בעונה 4 הלוויה שלה פייפר לא מתה אולי מראים אותה מתה בסוף עונה 3 אבל היא לא רק פרו ז"ל ובימקומה יש אחות חדשה פייג´ שהיא חצי מכשפה חצי אור לבן

PopPy

New member
וולקאם!../images/Emo85.gif

אמממ תראי, אני אכתוב עכשיו את מה שקרה עם פרו, אבל אם את לא רוצה להרוס לעצמך את סוף העונה, אולי כדאי שלא תקראי... בפרק הסיום של העונה השלישית הבנות נחשפו בשידור חי בטלוויזיה, אנשים התחילו להתגודד להם סביב הבית, והן חיפשו פתרון. קול ופיבי עשו עיסקה עם המקור, מכיוון שהחשיפה הגדולה הזו מזיקה גם לשדים- קול ופיבי נשארים "למטה", והמקור מורה לשד בשם טמפוס שיכול לשלוט בזמן להחזיר את הזמן לאחור ולמנוע את החשיפה של הבנות שצולמו בשידור חי בטלוויזיה כשהן מחסלות שד שהוא המתנקש האישי של המקור- שאקס. בינתיים קצת לפני שהזמן חוזר לאחור, פייפר נורתה ע"י בחורה תמהונית, פרו לקחה אותה לבית חולים ונעלה את דלתות החדר אחרי שפייפר מתה, ורגע לפני שכדור נורה גם על פרו הזמן חוזר לאחור. הבעיה היא שעכשיו ליאו נמצא "למטה" יחד עם קול ופיבי ("למטה" הזמן לא חזר, רק בעולם הרגיל), הם לא יכולים להזהיר את פרו ופייפר מההתקפה של שאקס, ושאקס פוגע בפרו, פייפר וברופא שעליו הן ניסו להגן (החף מפשע שלהן). בסצינת הסיום שלושתם- פייפר, פרו והרופא מעולפים באחוזה, בעונה הרביעית אנחנו מגלים שליאו לא הגיע בזמן מכיוון שהוא היה "למטה", הספיק לרפא את פייפר, אבל הגיע מאוחר מדי בשביל פרו והרופא, שמתו שניהם.

Woogyman

New member
זה היה הפרק הכי עצוב בסדרה לדעתי

כל פעם שאני רואה את התמונה הזאת (המצורפת) אני שוב נכנס לדיכאון :) הסיום של הפרק הזה היה נורא (אבל כל הכבוד לתסריטאים שחשבו על זה).

Cole cohen

New member
הדבר הכי מוזר הוא ש

שאנן (כן כן בכבודה ובעצמה ) ביימה את מותה.. (בפרק זה...)

הוגו

New member
תגידו לי מה יש לי?

כול פעם שאני חושב על המוות של פרו אני מרגיש רע כאילו שחצי מהלב שלי חסר וככה אני מרגיש תמיד שמישהו שאני מכיר מת אפילו בסדרות שהוא מת, ליסה איי לפט לופז מתה הרגשתי ממש רע ככה אני מרגיש בכול פעם שאני שומע על המוות של פרו גם בעונה 1 כשראיתי פירסומת מה יקראה בפרק הבא, אז רואים את פיבי מתה ואז רואים את הבנות עומדות ליד קבר ואני ממש היתי בלחץ אבל אז ראיתי שגם פיבי עומדת ליד הקבר פיו איזה הקלה אבל אז אנדי מת ואז גם הרגשתי ככה

במאית?!../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

שאנן במאית????? ודרך אגב, היי כולם, חזרתי אחרי הרבה זמן שלא הייתי. חג שמח מאוד לכולם! אני מאחלת לכם המון גבינה ואושר. דנה

Ophel McNeil

New member
אהרון ספלינג,

(שהוא מפיק אלמותי וניצחי) נותן תמיד כמעט לכל שחקן שלו לביים פרקים פה ושם במהלך העונות.

Woogyman

New member
הפרקים שמשודרים עכשיו הם מעונה 3

או מהעונה השניה, אם יש לך יס. פרו מתה בסוף עונה 3, כך שבפרקים שמשודרים, שהם מתחילת העונה, היא עדיין חייה. כשעונה 4 תגיע עוד כמה חודשים, תביני על מה אנחנו מדברים. (ראיתם איזה יופי דיברתי על עונה רביעית בלי להרוס?!?!?
)

natooshka

New member
thanks!!!!!!../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

תודה רבה על כל המידע!!! התחלתי לראות את הסדרה וזו סדרה מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!

p3

New member
ננצל ת´שרשור...

לאחל לכולם חג שבועות מכושף!!!

natooshka

New member
שאלה נוספת לי אליכם...

ידוע פה לכולם שפייפר וליאו התחתנו נכון?! אז ראיתי את הפרק עם הליקוי חמה שאז הם היו אמורים להתחתן.. ובסוף הם לא הספיקו! אז איך הם בסוף התחתנו?

למעלה