פליז פליז פליז!!!

../images/Emo41.gifניצלו"ש-וואן טרי היל בארץ../images/Emo105.gif

יס ישיקו ערוץ חדש שיפעל רק בסופי שבוע ויהיו בו מלא סדרות מעולות,כולל the o.c וone tree hill לכתבה

../images/Emo46.gif ../images/Emo66.gif

למה רק ביס?!
אלה, תעשי משהו! הולכים לקרוא לזה בעברית "מגרש ביתי"?

מה זה פו? ערוץ הספורט?!

מי קורא לסדרה ''מגרש ביתי''!?! החלטתי לשלוח מייל ל''יס'' שיהיה כתוב בו בדיוק ''אדיוטים'' ולא מילה אחת יותר
ואת אותו מייל בדיוק גם ל''הוט''
תקוותי האחרונה היא סטאר וורלד! בבקשה אלוהי הסטאר וורלד, תעשה משו!
חוצמזה. ז*ן על כולם. אני ממשיכה עם הק**ה המזדחלת וזהו!

LillipooT

New member
אוח! ../images/Emo60.gif

איזה עצבים!! מה קורה להוט? גם אני רוצה תוכניות שוות

מהההההההההההההההההההה?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *זעקות שבר* בדיוק באתי לספר לכם ששמעתי שזה מגיע לארץ!!! אבל ב''יס''?!?! לאאאאאאאאאאא! למה?!?!?!
שמישו ייעשה משו! ומהר! מגרש ביתי?!?!? מה זה מגרש ביתי?!?! אני בחיים לא הייתי רואה סדרה שקוראים לה מגרש ביתי!!!! אוף.באסה

קראתי את זה שוב, פרסמתי הודעה

בקומונה, ואני עדיין ממש אבל ממש מעוצבנת. סתומיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים

../images/Emo7.gif

ותראו את זה! ''סדרת הנעורים "מגרש ביתי" המפגישה שני נערים שמגלים כי הם חולקים אבא משותף מבלי ידיעתם.'' מגלים שהם חולקים אבא משותף מבלי ידיעתם?!?! הם לא מגלים את זה! הם ידעו את זה תמיד! מפגרים!

Dawson girl

New member
../images/Emo6.gif

מותק שלי, יהיה טוב
(משום מה אני מנחמת אנשים היום...)

הנה מאמר עליהם שכבר יותר אהבתי

עוד סדרת נעורים לוהטת שתעלה בערוץ היא "מגרש ביתי" ("One Tree Hill", פה כן נאלצו אנשי yes להתמודד עם התרגום. שם כמו "טרי היל" היה מתאים יותר). סיפורם של לוקאס (צ'אד מייקל מאריי, טריסטן ב"בנות גילמור",
"דוסון קריק"
) וניית'ן, שני אחים למחצה, מאותו האב, המתגוררים בעיירה טרי היל, הנאלצים להתמודד האחד מול השני גם במגרש הכדורסל. הסדרה עלתה בשנה שעברה ברשת ה-WB בתחילת העונה, למרות שהיתה מיועדת לעלות רק באמצע העונה. עקב חוסר שביעות רצונה של הרשת מהפיילוט של הסדרה "Fearless" בהפקת ג'רי ברוקהיימר עם רייצ'ל לי קוק, ביאנקה לוסון ואדם בלפור, גם לאחר מקצה שיפורים ופיילוט מחודש, החליטה הרשת לבטל את הסדרה ולהזמין במקומה את "One Tree Hill". כיוון שהסדרה היתה מיועדת לעלות רק באמצע העונה, לקח לסדרה מספר פרקים "להתאפס", ובפרקים הראשונים יש תחושה של מוצר "חצי-אפוי". בהמשך, נעמדת הסדרה על רגליה והופכת לסבוניית-גילטי-פלז'ר ממכרת ומהנה. העונה השנייה של הסדרה עלתה זה עתה בארה"ב ושני הפרקים הראשונים ששודרו עד כה רשמו רייטינג הגבוה בשליש מהעונה שעברה
ואני מסכימה עם הכותב! ''טרי היל'' היה נשמע הרבה יותר טוב!.

גל1234

New member
טרי היל , סמלוויל? אני כל כך עובר

ליס............ ומי קורא לסידרה מגרש ביתי ? כאילו מה הקשר ?!?!?!?!!

זהו שאפילו לא שווה לעבור בגלל זה

כי סמולוויל תשודר בסטאר וורלד(משודרת שם עכשיו העונה הראשונה) והערוץ הזה משודר בדיוק ביום שיש וביום שבת.. וזהו! אני לא אעבור בשביל ערוץ ליומיים! וחוצמזה, יס זה דפוק!

גל1234

New member
זה לא זה , זה הכל

יס יותר טובים מהוט לדעתי אני מעדיף את השיר שלנו על מיכאלה (לא שיש לי משהו נגד מיכאלה אני פשוט מעדיף טלנובלה מוזיקלית על טלנובלה) הסרטים ביס הרבה יותר חדשים ויפים המגוון ערוצים שם הרבה יותר גדול

לא לא לא ../images/Emo66.gif

פעם מזמן הסרטים ביס היו הרבה יותר טובים מבהוט, וזה היה היתרון הגדול של יס. עכשיו זה כבר ממש לא ככה. היה לי יס למשך שבוע. אני ראיתי כמה פרקים של "השיר שלנו", באמת שניסיתי לתת לזה הזדמנות במיוחד אחרי ששמעתי דברים טובים עליה, אבל זאת סדרה פשוט גרועה ומגוחכת. (סליחה טל
) לא ראיתי גם תכניות אחרות ששווה לראות (אני שונאת את כל הפרוייקט y והשטויות האלה). בהוט יש הרבה תכניות טובות שאין ביס. לפני כמה זמן היינו אמורים לעבור ליס, ואני נלחמתי כדי שזה לא יקרה. לשמחתי, בסוף נשארנו בהוט. לדעתי הם הרבה יותר טובים.

היי! גמאני נלחמתי כדי לא לעבור

ל''יס''! לאדעת מה יש לי נגד זה.. אבל אני פשוט לא יכולה לסבול את ''יס''... בלע

למעלה