פליז.. עזרו לי

Ana Lyn Newkirk

New member
פליז.. עזרו לי

היום היה לי טסט שני. הלך לי ממש ממש טוב, והטסטר לא העיר לי אף הערה על שום דבר במהלך הטסט. הבעיה היא ש-5 דקות לפני הסוף, כשעצרתי באיזה רמזור, פתאום שמתי לב שלא שמתי חגורה
באותו רגע שמתי ישר חגורה ויצא בסוף שרק ב-5 דקות האחרונות נסעתי עם חגורה (נשמע הזוי מה שקרה לי היום, אה?
) בעקרון נדמה לי שהטסטר הבחין בכך שבתחילת הטסט נסעתי בלי חגורה, אבל הוא לא העיר לי על כך משום מה. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שיעבירו אותי למרות העניין שלא שמתי חגורה בתחילת הטסט (כלומר, שהטסטר יבין שזה היה מתוך לחץ והתרגשות ולא מתוך הרגל, וגם יתחשב בזה שחוץ מזה היה לי טסט מצוין) 2. האם הטסטר היה אמור/צריך להעיר לי ל כך שלא שמתי חגורה?

C T S

New member
מצטער להיות מאכזב אבל דעתי היא

כישלון של 99%. זה אמצעי בטיחות חשוב מאוד וחובה לזכור זאת!

Ana Lyn Newkirk

New member
באתר של "ברור תוצאות מבחן מעשי"

רשום שעברתי
אני מקווה שהתוצאות שם רשמיות ותואמות. בכל מקרה, הרשה לי לחלוק עליך, ולדעתי, הטסטר יכול להבין שהנבחן נמצא במצב של לחץ טוטאלי ויכול לשגות במקרים כאלה. מעבר לזה, אני חשבתי בטסט שאולי במקרה הטסטר לא הבחין בעניין עם החגורה, ויכול להיות שזה באמת מה שקרה. האפשרות השניה היא שהוא ראה שנהגתי ממש טוב והחליט על סמך זה להעביר אותי

tttttttttt1

New member
ווואווו שכח/שכחי מכל מה שאמרתי

מקודם....זה היה רק מה שאני חושב.. וואו איזה טסטר נחמדדדדדד בטירוף.... בהצלחה!!
ומזל טוב

מזל טוב!

האמת שאני לא מצליחה לדמיין את עצמי שוכחת לשים חגורה, גם במצב הכי לחוץ בעולם. זה פשוט הרגל קבוע מאז שאני זוכרת את עצמי. אבל מה אני יודעת על לחץ בטסטים?

100% נכשל!!!

זה כמו שקרה לחבר שלי... הוא נכנס לאיפה שיוצאים טסטים, הקיצרר הטסטר בא לעשות לו את הטסט והוא יצא מאיפה שהוא נכנס למרות שהיה עוד יציאה.. הוא פשוט לא שם לב שזה היה כביש חד סיטרי.. והטסטר לא אמר לו במקום נכשלת, הוא המשיך איתו את כל הטסט ורשם אח"כ בטופס על המקרה ההתחלתי.

NiKi†a

New member
זה לא בדיוק אותו דבר.

יש דברים שהטסטרים מעדיפים לשמור לעצמם. גם כדי לא להלחיץ את התלמיד עוד יותר.

tttttttttt1

New member
ווווואוווו באמת סורי לבאס אבל

קצת חרא להכשל על דבר כזה,ועוד אחרי שהלך לך מצויין, אבל זה באמת 99% נכשל.....יכול להיות שהוא לא העיר כי במילא מהשניה הראשונה נכשלת על זה והוא לא רצה סתם לבזבז אויר
(טוב לא מצחיק...סורי)...אבללללל אם שכחת את זה נראה לי סביר מאוד מאוד שנכשלת... בהצלחה בטסט הבא ...

Krishi

New member
מזל טוב שעברת אבל תסלחי לי

זה פשוט ביזיון... לא משנה למה זה קרה או איך זה קרה לחץ או לא לחץ אבל את פאקינג נהגת טסט שלם בלי חגורה!!! והטסטר לא היה צריך להעביר אותך. כל הכבוד על הנהיגה הטובה ועל הרישיון... אבל זה מחדל חמור כל מה שקרה פה... גם מבחינתך אבל בעיקר מבחינתו של הטסטר

tttttttttt1

New member
דעתי זה גם ביזיון....מה-מכשילים

אנשים על זה שהם נסעו 5 קמ"ש מעל המותר אבל מישהו שלא שם חגורה מכשילים.... מה נסגר??

מתן1002

New member
קודם כול מזל טוב שעברת !!!

דבר שני זה לא פעם ראשונה שאני שומע שמעבירים כאלה שעשו טסט בלי חגורה זה קרה גם לחבר שלי ולעוד אחת שאני מכיר שתיהם גילו רק בסוף הטסט שהם היו בלי חגורה ושתיהם עברו ..

Ana Lyn Newkirk

New member
לדעתי..

זה לא כ"כ מוזר שהטסטר החליט בסוף להעביר, כי דבר ראשון, אני שמתי חגורה באמצע הטסט ולא נסעתי לגמרי בלי החגורה, ודבר שני, הטסטר בטח הבין שזה מצב של לחץ, ומעצם הנהיגה הטובה שהיתה לי היום, הוא הבין שזה היה משהו מקרי ביותר. גם המורה שלי אמרה שבד"כ לא מכשילים על זה.

lsd500

New member
נכון!!

וזה ממש לא "99% נכשל.."... לא נבחנים על חגורת בטיחות.. זה אפילו לא כתוב בכרטיס תלמיד..... ברור ששכחת בגלל התרגשות....בוחנים יודעים להוציא את העיקר מהטפל, לא מחפשים טעויות..... כל הכבוד....

Krishi

New member
כן?

לשמור על בטיחות הנהג ובטיחות הנוסעים זה אחד הדברים החשובים ביותר עליהם נבחנים וכבר היו מקרים של אנשים שלא חגרו חגורת בטיחות ונכשלו ואפילו כאלה שלא וידאו שהתלמיד השני שיושב מאחורה חגר חגורה וגם נכשלו. אי חגירת חגורה מקדימה זה ה-א' ב' של הנהיגה ושל מינימום בטיחות! ואני חושב שזה ביזיון שהטסטר הזה העביר אותה.

Ana Lyn Newkirk

New member
אתה ממש אבל ממש מגעיל ../images/Emo67.gif

אף אחד לא ביקש את התמיכה שלך, אבל להשתמש במלה "בזיון" זה קצת לא במקום, כלפי מישהו שרק בא לכאן והעלה עניין מסויים במטרה לקבל עצות. בכל מקרה, כמו שנאמר, הטסטר יכל לשפוט לפי שיקול דעתו אם לפסול או לא, אבל המצב הוא ממש לא 99.9% כמו שהצגת, אלא בערך 50%-50% בד"כ. זה תלוי מאוד בטסטר, אבל אני יכול להגיד שאני אישית אם הייתי טסטר לא הייתי פוסל על דבר כזה אם הייתי רואה שהנבחן שם חגורה באמצע הטסט ואם הוא נהג מצוין.

Krishi

New member
למה לא במקום? אני חושב שזה בהחלט

במקום. הטענות שלי הן לא כלפיך (למרות שלא היה מזיק לזכור לחגור חגורה חח..)... הטענות שלי הן כלפי הטסטר. בשום מצב טסטר לא צריך להעביר בן אדם שלא חגר חגורה! אין אפס. זה טאבו... זה בסיסי... זה אקסיומה! לא משנה אם זה קרה בגלל לחץ או התרגשות או כי ראית כוסית עוברת ליד והתרכזת בכמה טובות היית עושה לה... לחגור חגורה זה הדבר הראשון (או לפחות בין הדברים הראשונים) שעושים כשנכנסים לאוטו. וזה המינימום בטיחות שאתה מחוייב לעשות בפני החוק ובפני עצמך ושאר נוסעי האוטו. ומה יקרה אם אחרי שתקבל את הרישיון יום אחד תיכנס לאוטו ותשכח לחגור כי מיהרת או היית בסערת רגשות או היית בלחת ממשהו (כמו שקרה הפעם) או לא יודע מה? זה מסוכן וזה לא חוקי. בטח שאתה אומר שאתה היית מעביר אם היית במקום הטסטר.. אבל הדעה שלך היא משוחדת.. ואם היא לא אז היא לא נכונה. ואם אני הייתי טסטר אז דבר ראשון מיד אחרי שהיית מתחיל את הנהיגה הייתי מעיר לך למען הביטחון שלך (מה שמאוד מוזר שהטסטר שלך לא עשה) וקובע ישר "נכשל". הסיבה היחידה שאולי אולי אולי בגללה עברת זה שהטסטר איכשהו לא שם לב בכלל שלא חגרת ולא שם לב גם כשכן חגרת (למרות שזה יהיה מאוד הזוי אם זה נכון). אבל עזוב את זה.. זה כבר בעבר... עכשיו קיבלת כבר את הרישיון ואין טעם לוויכוח הזה. אני מאחל לך המון בהצלחה בהמשך, תנהג זהיר ותעשה טובה.. אל תשכח יותר אף פעם לחגור חגורה. שבוע טוב

Krishi

New member
בלחת=בלחץ

ותוסיף אחרי: "(למרות שזה יהיה מאוד הזוי אם זה נכון)... אחרת זה מחדל גדול שלו"

W R X

New member
מצטער, אבל אתה ../images/Emo163.gif!

כל האחרים שלא שכחו לחגור את עצמם בטסט לא ישכחו לעולם לחגור חגרות בנסיעות יומיומיות??? האמנם?! כנראה ישימו לב לכך תוך כדי נהיגה ויחגרו מהר. לפחות הוא מיהר לחגור כשהוא שמה לכך לב, זה נעשה בתום לב, קורה ויקרה. אי חגירת חגורות לא מעידה על הנהיגה המצויינת שלו ועל ההתמודדות בכביש שליטה ברכב וכד', זו סה"כ טעות שקרתה ותקרה לעוד הרבה. קצת פרופורציות!!!

Krishi

New member
?!

הוא נהג כמעט כל הטסט חוץ מב-5 דקות אחרונות בלי חגורה. כלומר איזה רבע שעה לפני זה הוא נהג בלי חגורה בכלל! ואני שוב חוזר. טעויות מהסוג הזה לא צריכות לקרות ולא משנה אם זה בתום לב או לא. אי חגירת חגורות אולי לא מעידה על הנהיגה שלו, אבל לא רק על זה הוא נבחן פה, הטסטר היה צריך להכשיל וזהו.

abcdcba

New member
תחשוב בהיגיון

אי חגירת חגורה היא עבירה ישירה על החוק, שהעונש עליה הוא לא קטן למירב ידיעתי (קנס כספי+נקודות). אתה באמת חושב שאם מישהו עובר על עבירה כל כך חמורה בחוק בטסט, הוא צריך לעבור? אני אישית לא מוצא בזה יותר מדי היגיון- זו עבירה חמורה.. הטענות שהאדם היה בלחץ אינן משכנעות אותי כלל- אפשר להגיד אותו דבר על התפרצות לצומת או חציית בלימה עצמית אחרי קו עצירה עקב חוסר תשומת לב.. בכל דבר כזה יש סיכון.. אני אישית לא מבין על מה הוויכוח? עברת עבירת תנועה- אין שום סיבה בעולם שתעבור טסט..

למעלה