פליז עזרה

Yifat_Rules

New member
פליז עזרה

משיהו יודע מה הולך בידיוק לקרוא בין גסטיו לבריאן?? פליזזזזזז תגידו לי שאיתן התקוע הזה הולך לעזוב! קראתי בכמה אתרים והודתי כל מיני קטעים אבל עדיין אין לי מושג אם הוא יבחר את בריאן (החתיך ההורס הזה שבא לעשות לו דברים) או איתן (שעדיף שאני לא יפתח את הפה...) אה? מישהו? כי פתאום אני קוראת שמדברים על חתונה בין בריאן וגאסטין!??!?! מזה?????? כמה שאני מתה עליהם ביחד...זה לא יהיה אותו דבר אם הם יהוה נשואים...

maayan15

New member
את מנסה להרוג אותי?!?!?! ../images/Emo58.gif

הם לא(!!!!!!) יהיו נשואים!!! אז ככה...בקצרה...ג´סטין יהיה עם אית´ן אך ייפרד ממנו כי הוא יראה אותו עם מישהו אחר...(אית´ן יופיע רק עד הפרק ה-5 של העונה ה-3)... ואז בריאן וג´סטין כנראה ייחזרו להיות ביחד.... אבל הם לא יהיו נשואים!!!!!

lolly1

New member
אם רק יכולתי....../images/Emo6.gif

לאנשים רעים לא מגיע לחיות........ והם יהיו נשואים !! אתם תראו..!! כל מעריצות ב/ג כאן..תתחילו להתפלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maayan15

New member
אה?...את רוצה את הכסף שלך???

הם לא יהיו נשואים!....אני עד כמה שאני מכירה אותכן חושבת שאתן שפויות יותר מזה (אני טועה?)...ולדעתי חוץ מיעל ועוד כמה לא שפויות הרוב ייתנגדו לנישואים אלה.... יכול להיות שאני טועה ונתתי לכן יותר מדיי קרדיט
אבל אני בהחלט מקווה שאני צודקת... ואירית- שבי בשקט!!! עכשיו ברצינות...תשובה בוגרת- למה שתרצי שהם יהיו נשואים? (ובלי תשובות כמו - הן חמודים ביחד...משהו עמוק יותר!)

lolly1

New member
כי הם חמודים ביחד!!!!!!!

סתאאאאם.....
כמובן שגם זה אבל הם נורא מתאימים אוהבים ומוכנים להודות בזה..או לפחות אחד מהם.. וכוולם יודעים את זה ומודים בזה..אפילו הבכיין...ואם הבכיין מודה..אז זה נכון!! אני מחזיקה אצבעות שבריאן will come to his sences (אין כזה דבר בעברית) ויבין שהוא צריך להיות עם גסטין!! ומעיין..- האם כתבת או לא כתבת..שבריאן וגסטין הם הזוג המושלם להיות ביחד????? כי לי נראה ש..כן!.. ומעיין כדאי לך להחזיר לי את הכסף שלי כי יש לי לקנות קלטות ואני מרוששת!! אז כמה רע בן אדם יכול להיות..?. במיוחד שזה נוגע לqaf..

Lolly p0p3

New member
למרות שאני בעד בריאן וג´סטין...

לדעתי זה יהרוס אם הם יתחתנו...

maayan15

New member
מה?!?!?!?!??!?!?!

תגידי לי....את זוכרת את כיתה ב´?....למדת הבנת הנקרא?...כמה קיבל?....11???...... תראי לי, תצטטי ותוכיחי (אלוהים...בי"ס משפיע עליי) שאני כתבתי דבר כזה! בכל ימות חיי...אני לעולם לא רמזתי ולעולם לא ארמוז שבריאן וג´סטין מתאימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואל תדאגי...הכסף יגיע אלייך.... ביוני! מעיין

lolly1

New member
קפצי לי!!

יוני.....חיחיחי.. מצחיקולה... אחותי היקרה...סתכלי למטה.. ציטוט שלך: "הם חמודים..הם צריכים להיות ביחד.." וכן אני זוכרת את כיתה ב הייתה לי מורה כלבה....

maayan15

New member
מצחיקולה? אני חושבת שאירית

שיקרה לנו והיא בעצם בת 6 ולא 16!!! יקירתי....אני יודעת שרובכם (מתחלק למילים- רוב ו-אתם) אוהבים את בריאן והברווז ביחד (אם לקרוא לו ג´סטין בשבילכם גורר טעויות כאלה נחזור לגן חיות)...|תדגש|ואתן חושבות שהם חמודים.....וזה מה שרשמתי...שאני יודעת שאתן חושבות שהם חמודים אבל אני לא רוצה תשובה כזאת...אני אישית חושבת שבריאן הוא מדהים, מושלם, מהמם, מעלף, אלוהי וחמוד ביותר.....ג´סטין לעומת זאת.....אמ....|תדגש|לא!

lolly1

New member
זה היה בצחוק!

ואני אכן בת 16!!!!!! אני פשוט כמו בריאן... young at heart....and mind.. ואת מודה שהם מתאימים וחמודים והכל אז למה הזבל הזה הכנר היה צריך לבוא??

maayan15

New member
חצופה!!!

אני לא מודה בזה!!!!!....אני לא חושבת ככה!!!...למה את מפיצה עליי דברים כאלה?!?!?.....זה מעציב (יש מילה כזאת?) אותי! ואני לא מרשה לך לקרוא לאית´ן זבל!....למרות שהוא רע!

lolly1

New member
איתן הזבל!!

גם אני לא מרשה לך לרשום משהו כמו מה שיש לך בחתימה!! זה בחיים לא ייקרה!!!!!!!

maayan15

New member
a girl can dream....

ואם זה מה שבא לי לחלום את תצטרכי לחית עם זה........

lolly1

New member
תחלמי תחלמי.......

מותר לך...... העיקר שהזבל עוזב בעוד 9 פרקים...!!! ישששששששש!! ואני מתפה לשמוע שהיית במקום מאוד מיוחד... מקום עם מעטפות בולים וחבילות.. קאפיש??

maayan15

New member
אפשר לשאול למה?

כלומר...כבר אמרו לי שיש לי מוח מעוות...אבל מה הסיבה לכך הפעם?

בחיים זה לא יקרה...../images/Emo58.gif

בחחים לא ולא רק בגלל שאני רק מחכה לזה שהם יפרדו... אלא בגלל שהם יודעים שזה פשוט יהרוס את בריאן... וגם ככה הם הרסו אותו מספיק... זה יהיה חלא הגיוני שעונה 1 הוא בחור כזה שלא שם זין ו"לא עושה חברים..." ועונה 3 הוא כבר נשוי?!!?. חוצ´מזה הוא לא מהטיפוס שמתחתן!! אז מצטערת לנפץ אשליות פשוט הם יודעים שאם זה יקרה.... הסידרה תיהיה לגמריייי לא מציאותית... אלא יותר בקטע של הפי אנד וזה לא מה שהסידרה הזאת אמורה למסור(מלשון מסר...) לקהל!! ואז אף אחד לא יראה את הסידרה יותר!!. לפחות רוב האנשים השפויים....

למעלה