פליז!!! מתחנן!!

Vapory

New member
פליז!!! מתחנן!!

אפשר ספוילרים לעונה השנייה! האם קן גם יהיה אחד הדיג'יגורלים?! אם כן איזה ביצה תהיה לו?! את מי קארי תבחר בסוף? את טיקיי
או דייויס?! ועוד כמה ספוילרים! פלייז!

../images/Emo58.gif

קן יצטרף אליהם. יתברר שהוא מתוסבך מאוד בגלל שהיה לו פעם אח שקראו לו סם, והוא מת. בגלל הכעס וכל זה הוא נהיה רע והפך לשליט דיג'ימון (או משהו כזה). אני חושבת שלא יראו את מי קארי בחרה, היא לא תהיה חברה של אף אחד מהם נראה לי, אבל יהיה לה קשר ממש עמוק עם טיקיי. יספרו גם על קודי שאבא שלו מת, והם יפגשו מישהו שהיה רע וגם נהפך לטוב שהכיר את אבא שלו, והוא יספר איך הם יצרו את העולם הדיגיטלי. בסוף אותו אחד ימות. בסוף העונה גם יגלו מה קרה עם כל אחד כשהוא נהיה מבוגר. אם אתה רוצה אני אספר לך גם על זה.

lori4

New member
פתחת הודעה חדשה....

בשביל זה????!!!! במיוחד שכבר שאלת שתיים מהשאלות האלה קודם!!!!. ולקן לא תהיה דיג'יביצה, יש לו את סמל טוב הלב.

Vapory

New member
וואי! מיתר.. תודה על הספוילר ועוד

משהו קטן.. האם יראו את אנג'ווןמון? או מגנה אנג'מון בעונה השנייה? וללורי: נכון שפתחתי כבר שירשור אבל אף אחד לא טרח לענות על השאלות שלי.. ולהקפיץ לא יכולתי כי עברו כבר 72 שעות..

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gif

בעיקרון את אנג'וומון יראו בעיקר לקראת סוף העונה. לגביי מגנה אנג'מון אם אני זוכרת נכון אז לא יראו אותו אבל אני לא סגורה על זה במאה אחוז מהסיבה שזה בדרך כלל מסוג הדברים שאני לא מתמקדת בהם...

lori4

New member
אני עניתי לך על השאלות....

ואפילו הייתי בטוחה במאה אחוזים על כל דבר. מראים את אנג'וומון ואת מגנה אנג'מון בסוף העונה (שני פרקים אחרונים).

למעלה