פליזזזזז תעזרו לי

פליזזזזז תעזרו לי

למי יש את הקליפ של דימונדז כוח האהבה?פליזזזזז אני התחלתי לדעת שיש את דימודז רק מהשיר בוא נזרום ואני רוצה ללמוד בעל פה את השיר כוח האהבה פליזזזזזזז תעזרו לי או שתעלו לפה או שתביאו את המסנגר שלכם ואני כבר אתחבר אליכם

כנסו כל חברי הפורום

קודם כל חמסיקות פצצות או איך שלא קוראים לך וכל חברי הפורום אני לא התכוונתי לצרוב את הדיסק של דימנדז ודבר שני,מה ,אף פעם לא קרה לכן שההורים שלכם לא קונים לכם משהו?ודבר שלישי למה שאני אקלקל לכם את הפורום?אני חולה על דימנדז,ותאמיני לי שאני לא אצרוב כי אפילו אין לי צורב......ותאמינו לי שלא באתי לעצבן אף אחד ומישהו שאל למה אם אני אוהבת את דימנדז אז אני לא בפורום,זה בגלל שאני רשומה גם לפורום אחר שבו אני רושמת המון אז אני לא מספיקה לרשום פה הרבה מקווה שתבינו אותי ביי

../images/Emo45.gifנדב צודק...

אם היית יודעת לכמה פורמים אני רשומה וכותבת הרבה שם לא היית בכלל רושמת את זה חחח:p

לפי דעתי אתם טועים !!!

אף אחד לא מחייב את אף אחד להיות פעיל בפורום הזה או אחר ... יש מלא אנשים שניכנסים לפורום הזה ולא מגיבים אז מה תגידו אליהם ??? יש גולשים שאוהבים רק להיתעדכן ויש שאוהבים גם להיתעדכן וגם להגיב ברור מן הסתם שזה חבל שאנשים לא מגיבים(ואלה שמגיבים כל הכבוד להם) אבל שוב פעם כמו שאמרתי הפורום הזה לא מכריח את אף אחד להיות פעיל

Britney Boy

New member
תראה זה גם נכון ברור!

אבל אם יש כל כך הרבה צופים לפורום למה שלא יגיבו בקטנה אפילו..אחת ל..אבל בכלל לא זה מעצבן אותי בכל אופן סורי

בובי צודק!!!!!!!!

אני כל פעם שאני נכנסת אני מגיבה... ואני בקושי נכנסת כי המחשב שלי התחרפן פתאום...פווווו

ומאיפה לי להאמין לך?!?!?!???????

אני לא מכירה אותך ולא נותת בך אמון! סורי אבל אני כזו! ןלא נותת אמון בכל אחד ותחפשי תשיר ברדיו בטח שמים אותו!!!!!!!!!

למעלה