פליזזזזז עזרה

הדס כהן2

New member
פליזזזזז עזרה

חסמו\מחקו\ אותי מהפייסבוק אין לי מושג למה ואיך.. לא מצליחה להירשם מחדש מה עושים??? הבנתי שהכרטיס שלי מחוק מי יכול לעזור? תודה מראש

meital always

New member
../images/Emo150.gif חסימה בפייסבוק

נסי לפרט קצת יותר ולהיות ספציפית: מה בדיוק קורה כשאת מנסה להירשם מחדש? איזו הודעה בדיוק את מקבלת? האם ביצעת לאחרונה פעולות שאת חושדת שבגללן נחסמת? (כמו למשל שליחת המון הודעות מהתיבה שלך או הוספה מסיבית של חברים וכו')

הדס כהן2

New member
Account Disabled

אז ככה: אני רושמת את הסיסמא שלי וזה נותן לי את המילה הבאהAccount Disabled מה עושים?

meital always

New member
אם כך-

החשבון שלך נחסם, כנראה בגלל פעולות שעשית. האם קיבלת אזהרה על משהו לפני כן? האם ביצעת לאחרונה פעולות שאת חושדת שבגללן נחסמת? (כמו למשל שליחת המון הודעות מהתיבה שלך או הוספה מסיבית של חברים וכו') האם זו פעם ראשונה שאת נחסמת בפייסבוק? בכל מקרה, ההרגשה שלי ממה שאת מתראת שהחסימה שלך זמנית, ובהנחה שזו הפעם הראשונה- כנראה שהחסימה תשתחרר תוך מספר ימים. חשוב שתנסי להבין מה עשית, כדי שלא יחסמו אותך שוב...

הדס כהן2

New member
היי לשאלותייך:

לא קיבלתי שום הזהרה ולא ידוע לי על משהו חריג שעשיתי לא שלחתי המוניי הודעות,או משהו דומה.. סתם כך נחסמתי וזה מעצבן!! כרגע אין לי שום דבר שאני יכולה לעשות?רק להמתין?? כמה ימים זה אמור להשתחרר? ועוד משהו-הכרטיס יישאר עם התמונות והחברים או שאצטרך הכל מחדש? תודה רבה לך על עזרתך

meital always

New member
להדס-

אם זו הפעם הראשונה- אז רוב הסיכויים שתוך יום-יומיים זה ישתחרר, אולי עוד לפני כן. באמת מוזר שזה קרה בלי פעילות חריגה, יכול להיות שגם מישהו התלונן עליך אבל הסיכוי קטן. ובכל מקרה, כל התוכן שהעלית לאתר (תמונות, פוסטים, חברים וכו') ישאר כמות שהוא ללא שינוי. הכרטיס קיים, את פשוט חסומה מלהיכנס אליו. אפשר גם לפנות ישירות לפייסבוק ולשאול מה קרה, אבל מנסיוני רוב הסיכויים שהכרטיס ישתחרר הרבה לפני שתזכי לתשובה על השאלה... אם הבעיה לא נפתרת תרגישי חופשי לחזור לכאן. בהצלחה!

הדס כהן2

New member
אני מאוד מקווה שזה יסתדר בקרוב כי

חברות שניסו להיכנס לכרטיס שלי אמרו שהוא ריק אין תמונה שלי ושאני לא מופיעה ברשימת החברים אחכה עוד יומיים ונראה..:)

meital always

New member
לגבי הכרטיס שלך

חברות שלך מצליחות להיכנס לכרטיס שלך ואת לא מצליחה? זה כבר נשמע חשוד. כשפייסבוק חוסמים כרטיס- אף אחד לא יכול להיכנס אליו (אלא אם כן זו רק חסימה להודעות יוצאות/חיפוש וכו', וזה לא המקרה שלך). מה הן רואות כשהן נכנסות לכרטיס? משהו כאן נשמע לי קצת מוזר ויתכן שזו בכלל לא חסימה. אני מציעה לך לפנות אליהם ולברר מה קרה. אם את רוצה את גם מוזמנת לשלוח לי לתיבת המסרים את השם ואני אנסה לבדוק מה המצב של הכרטיס שלך, אבל אם את לא מרגישה עם זה בנוח זה בסדר, אני מציעה רק בשביל לעזור, לא בשביל לחטט...

למעלה