פליזזזזזזז

StyleGirl

New member
פליזזזזזזז

בבקשהההההההההההההההההההההה מישהו ירשום לי סיפור קצר שמראה כיצד שפת גוף הכניסה או הצילה מישהו מצרות!!!!!!!!!!! בבקשה ממכם סיפור קצר ונחמד (3/4 דף בערך)

GD4EVeR

New member
הלן קלר.

נראה לי ששפת הגוף של הלן קלר אולי הצילה אותה פעמים רבות מצרות...

איכא

New member
פליז

אם כבר פליז, יש למשהו רעיון לשם עברי לסוג הבד הזה שהיום באופנה. ואם כבר, אולי יהיה שם שונה לסוודר מפליז ולצעיף פליז וכן הלאה..

nutmeg

New member
פליז!

גם זה שיבוש!! המילה באנגלית לאותו בד רך ונעים הוא fleece (פליס, שהפך לפליז). התרגום ל- fleece זה צמר כבשים או גיזה. חוץ מסווצ´ר עכשיו יש לנו גם פליז! לא גדול??

גנגי

New member
הריהו המשפט האולטימטיבי בעברית נאה:

פליז, תביא לי סווצ´ר מפליז.

zimes

New member
אז יש לי שאלה ../images/Emo9.gif

לא שייכת לפה, אבל התחלתם... איך אומרים באנגלית (רצוי אמריקאית מדוברת) טרנינג? תמיד, משום מה, חשבתי שמקור המילה הוא ב train (אימון, לא רכבת
).

Meijen Shaggy

New member
וזה נכון, לא? ../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

training באנגלית, ולכן בעברית - אימונית. או שלא? אין לי שמץ...

shellyland

New member
עד כמה שאני יודעת

sweat-suite יעני: חליפת זיעה ומכאן מקור המילה: סווצ´ר (Sweat Shirt)

גנגי

New member
ובעברית - מֵיזע.

ולא, לא תשמעו אותי אומרת את זה אף פעם. בחיי.

טרנינג

טְרֶנִינְג אִמּוּנִית שם עצם track suit (from Cambridge International Dictionary of English) tracksuit noun [C] a loose top and trousers, worn either by people who are training for a sport or exercising, or as informal clothing tracksuited adjective [not gradable] a tracksuited runner (=one wearing a tracksuit

shellyland

New member
אה... אולי זה מה שאומר המילון

אבל עוד לא פגשתי אנשים שאומרים Track Suit. אמנם דוברי האנגלית שאני מכירה אינם מקיימברידג´, אבל אני רוצה להאמין שהם חתך די מייצג, ובחיי שמעולם לא שמעתי מישהו משתמש במונח הזה לציון אימונית.

למעלה