פלטפוס :(

פלטפוס :(

שלום! אני בת 22 השתחררתי לפני 5 חודשים מהצבא. ההיתי לוחמת ולקראת סוף השירות שלי ההיתי בשטח עם ציוד רוב הזמן (אפוד כבד, נשק, קסדה, קפיצה מרכבים גבוהים וכו'..) והתחילו הבעיות ברגליים אחרי שההיתי אצל אורטופד הוא קבע שאני צריכה מנוחה ובדיקות והוא גילה פלטפוס (ככל הנראה גמיש) מאז לא ההיתי עם ציוד ואת הבדיקות הפסקתי לצערי כי השתחררתי היום אחרי 5 חודשים יש לי כאבים סבילים. אני לא יכולה לעמוד על הרגליים למשך הרבה זמן..אני חייבת לשבת. לפעמים אם ההיתי כל היום על הרגליים אז זה משפיע גם על הברכיים. אין לי שברי מאמץ או קרעים למיניהם ברגליים אני ספורטאית בעברי וקצת מבינה. יש לי הרבה תכנונים לקיץ הקרוב ואני חוששת שאני לא אוכל לעמוד מהם בגלל הרגליים אני מתעייפת מהר למעמוד.. אני מתאמנת בחדר כושר...ורצה על המכשיר של הרחיפה שבו לא מפעילים את כל משקל הגוף על הרגליים. הליכון אני לא יכולה לעשות בשום פנים באופן..פעם ניסיתי ואחרי 5 דקות ירדתי בכאבי תופת בכפות רגליים. יש לי מדרסי גבס מהצבא..הם כואבים, אני הולכת הרבה עם קרוקס..זה עוזר לי מאוד לעוד כמה שעות בלי כאבים מה אני יכולה לעשות? יש כדורים שיוכלו לעזור לי ?? אין לי זמן להתחיל בטיפולים וצילומים כי אני צריכה לטוס לחו"ל בקרוב וגם אני מרגישה שהכאבים הם לא ברמה של ניתוח או שבר. אבל מי אני שאדע... בבקשה כל מה שתוכלו להוסיף ולעזור יתקבל בברכה ותודה שבת שלום.

כף רגל שטוחה

שלום, מדרסים יכולים להיות פתרון טוב לבעייה שלך, ייתכן שאלו שנעשו בצבא סיימו את חייהם כבר וצריך להחליף אותם. כמובן שיש טיפול בכדורים לכאבים אבל כדאי לברר מהו מקור הכאב, בגיל 22 אין סיבה להיות כאוב באופן קבוע ולפתור את הבעיה בטיפול תרופתי. פני לבדיקה אצל אורטופד, אם את יכולה נסי להגיע לאיש כף רגל, על מנת לקבל אבחנה וטיפול. בברכה,

שלום

המדרסים שלי הם חדשים כי הלכתי איתם קצת . הם במצב מצויין איזה כדורים אתה מכיר שיכולים לעזור לכאבים.? ולעייפות של הרגליים אחרי כמה דקות הליכה?

מדרסים

שלום, לוקח קצת זמן להתרגל למדרסים. טיפול נוגד כאבים יכול להיות באחת מתרופות המדף, על פי רגישות. בברכה,

arilev72

New member
קרבי לשעבר מתפקד

לי גילו את הפלטפוס בגיל מאוד מאוד צעיר... אני חושב שהייתי ביסודי. זה גם קטע שעובר אצלנו במשפחה אז לא הופתעתי. הייתי כמה שנים עם מדרסים וזה לא חזר עד הצבא, ואז עם כל הריצות והטרטורים חזרו הכאבים של הפלטפוס. בכל מקרה, היום כשאני הולך למילואים או לחילופין נכנס לתקופות של כושר אני משתמש במדרסים. יש קופות חולים שמציעים מדרסי גבס חצי קשיחים כאלה שיכול להיות שיתאימו לך יותר מהמדרסים מהצבא... והגיוני מאוד שאלה שהתאימו לך אז כבר לא טובים היום. אני יודע שבכללית מושלם נניח שם אני חבר את יכולה לקבל מדרסים כאלה מותאמים אישית פעם בשנה וזה עולך לך 100 שקל. תבררי לגבי זה עם האורטופד שלך!

למעלה