פלטפוס, וזה.

הנסגדת

New member
פלטפוס, וזה.

ממ אני מאוד מצטערת אם יש לכם חוקים וכאלו ועברתי אותם, אבל זו הפעם הראשונה שניכנסתי לכאן. אני בכיתה ט', רוקדת ג'אז כבר שנתיים, ותמיד הפריעה לי בעיית הפלטפוס. הפיתרון היחיד הוא לרקוד עם נעליים ומדרסים. ניסיתי לרקוד עם נעלי ספורט, אבל זה ממש לא נוח ועושה המון רעש. יש למישהו מושג אם אפשר להכניס בנעלי בלוך מדרסים, ואם זה בכלל יפתור לי את הבעיה? ועוד משהו...יהיה לי קשה לעלות על פויינט [רוקדת קלאסי כבר הרבה זמן] עם פלטפוס, או שזה לא קשור? תודה מראש למגיבים [:

היי וברוכה הבאה

בקשר לנעלי ג'אז, אני שזה קצת בעייתי עם מדרסים בגלל השקע שיש בהן בשביל הפוינט, אבל אני לא בטוחה, אולי שווה לנסות.אולי חצי מדרס.. בקשר לפוינט, אני מכירה בנות עם פלטפוס שעלו על פוינט. נכון, יותר קשה אבל אפשרי... שיהיה בהצלחה...

הנסגדת

New member
לא אמרתי את זה |:

"מצטערת אם יש לכם חוקים וכאלו ועברתי אותם, אבל זו הפעם הראשונה שניכנסתי לכאן." יש פורומים שיש להם חוקים. למשל, אסור לפתוח הודעות חדשות סתם. התנצלתי מראש במקרה ואהיה צריכה.

dancer14

New member
תשאלי אורטופד!!!

לי היו בעיות ברגליים מהקפיצות שבבלט אז האורטופד שם לי איך שהוא את הסיליקון(זה היה סיליקון כדי שהנחיתות יהיו רכות יותר... קיצר הוא עשה לי את זה! אני שמתי על נעל בלוך אורטופדית בקיצור אני מציע אורטופד!

Vitamin Chick

New member
היי לך =)

לי לצערי יש פלטפוס... אף פעם לא הפריע לי לרקוד ג'אז או כל דבר אחר יחפה או עם נעליים
בכל מקרה אני מפחדת לרקוד יחפה מאז ששברתי את הבוהן :) לגבי נעלי פוינט - זה קשה, כואב, זה לוקח הרבה זמן עד שמצליחים לעמוד נכון לעומת כאלה שמהרגע ששמו תנעליים יכולות לעמוד ככה - אבל עם עבודה קשה זה אפשרי וזו הרגשה טובה
בהצלחה

מה פתאום!

אל תכניסי את המדרס לנעלי ריקוד, בחיים לא! גם לי יש פלטפוס ואני מסתדרת יפה מאוד על פויינט אין קשר בכלל ואפילו הפויינט שלי דאי סבבה ! פשוט צריך ממש לשים לב לא ליפול על הקשתות זה גואם להמון בעיות ואני אישית התרגלתי כבר לתיקון הזה...

למעלה