פלטינה כפולה? בכתבה בערוץ 2 אמרו שמירי מכרה מהאלבום הראשון פלטינה כפולה [80 אלף עותקים] לא?
P perrinat New member 26/2/07 #1 פלטינה כפולה?../images/Emo220.gif בכתבה בערוץ 2 אמרו שמירי מכרה מהאלבום הראשון פלטינה כפולה [80 אלף עותקים] לא?
פלטינה כפולה?../images/Emo220.gif בכתבה בערוץ 2 אמרו שמירי מכרה מהאלבום הראשון פלטינה כפולה [80 אלף עותקים] לא?
P pRimaVeriTaVIV New member 26/2/07 #2 לא נראה לי../images/Emo121.gif הם לא מבינים כלום כבר היינו יודעים, לא?
P pRimaVeriTaVIV New member 26/2/07 #4 אבל לרוב../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif בטח היו איזה מיליון כתבות על זה כמו על הזהב והפלטינה
ג גלצוק20 New member 26/2/07 #6 בתור מנהל הפורום הייתי מצפה ממך לדעת שהיא מכרה פלטינה כפולה... ( כלומר, קרוב ביותר לכך... )
P perrinat New member 26/2/07 #7 כולנו ידענו שהיא מכרה 75 אלף עותקים וגם חיכינו שתגיע למכירת 80 אלף. השאלה היתה אם זה רשמי...
P perrinat New member 26/2/07 #13 כי אכפת לי מהפלטינה הכפולה אני דואגת לקרן פלס, שתהיה לה עוד תמונה לשירותים... [תשובה מפגרת לשאלה מפגרת ]
כי אכפת לי מהפלטינה הכפולה אני דואגת לקרן פלס, שתהיה לה עוד תמונה לשירותים... [תשובה מפגרת לשאלה מפגרת ]
P pRimaVeriTaVIV New member 26/2/07 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif פורסם ממזמן שהיא עברה את 70 אלף
H hilali1 New member 26/2/07 #14 בתור גולש חדש פה בפורום שלנו הייתי מצפה שתנהג בנימוס. תודה ויש הבדל בין קרוב לפלטינה כפולה לבין פלטינה כפולה
בתור גולש חדש פה בפורום שלנו הייתי מצפה שתנהג בנימוס. תודה ויש הבדל בין קרוב לפלטינה כפולה לבין פלטינה כפולה
P pRimaVeriTaVIV New member 27/2/07 #17 זה לא בדיוק פועל ככה ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif זה לא כאילו כשמצטרפים לניהול, פתאום מתחילים להציף אותך במיילים שקשורים למירי זה שאני מנהל לא אומר שאני יודע הכל
זה לא בדיוק פועל ככה ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif זה לא כאילו כשמצטרפים לניהול, פתאום מתחילים להציף אותך במיילים שקשורים למירי זה שאני מנהל לא אומר שאני יודע הכל
H hilali1 New member 26/2/07 #15 גם אני תהיתי בעניין בכלל מדהים שהלאבום הראשון נמכר עדיין כל כך טוב טפו טפו חמסה| ויותר מזה אני בשוק שאנשים קונים רק עכשיו אלבום שיצא לפני שנתיים. הם הפסידו די הרבה בהאזנה לאלבום לא מצד שני - עדיף מאוחר מאשר אף פעם
גם אני תהיתי בעניין בכלל מדהים שהלאבום הראשון נמכר עדיין כל כך טוב טפו טפו חמסה| ויותר מזה אני בשוק שאנשים קונים רק עכשיו אלבום שיצא לפני שנתיים. הם הפסידו די הרבה בהאזנה לאלבום לא מצד שני - עדיף מאוחר מאשר אף פעם
כ כלה להשגה New member 26/2/07 #16 בתור אחת שקנתה רק עכשיו ../images/Emo9.gif אני אתן לך את נקודת מבטי זה שלא היה לי את הדיסק עד עכשיו לא אומר שלא שמעתי את השירים עד עכשיו אני מכירה את השירים כולם ושולטת במילים גם בלי הדיסק עצמו כי הרי יש רדיו ובנסיעות בדרכים עם חברות שמים את הדיסק
בתור אחת שקנתה רק עכשיו ../images/Emo9.gif אני אתן לך את נקודת מבטי זה שלא היה לי את הדיסק עד עכשיו לא אומר שלא שמעתי את השירים עד עכשיו אני מכירה את השירים כולם ושולטת במילים גם בלי הדיסק עצמו כי הרי יש רדיו ובנסיעות בדרכים עם חברות שמים את הדיסק
ה העוגייה של דפנה New member 28/2/07 #19 את מתכוונת..../images/Emo85.gif עדיף מאוחר ממאוחר מאד ממאוחר מאד מאד מאד מאשר אף פעם .