../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמההה
היא בן אדם כזה מדהים
ומצחיק חחח
פגשתי אותה לפני 3 שנים [פאק, 3 שנים
] בפעם הראשונה שהיא באה עם המורדים במלון דניאל, המלון הראשון שהם היו... אני אספר לך כמה סיפורים עליה
אממ בלילה (ישנתי שם עם 2 חברות באותה קומה שהם היו) אז פתאום שומעים את ההזעקה של הגלאי עשן
וכולם כזה יצאו עם הראש מהחדרים שלהם לראות מה קרה (כולל אנחנו) ואז היא יוצאת ואומרת שהיא מצטערת, זה בגללה בגלל שהיא עישנה... והיא יצאה החוצה עם כותונת לילה כזאת וגרביים עד הברך
חחחח היא היתה כזאת חמודה
ואז סימנתי לה אם היא יכולה לבוא לחתום לי והיא אמרה לי "אסטוי אן פיג'מה" כאילו "אני בפיג'מה" בקול המתוק שלה
עוד סיפור- כשהם חזרו מהמסיבת עיתונאים בבוקר אחרי זה, ראינו אותה ואת ויקו יוצאות מהמעלית כשהן עלו שוב לקומה חחחחח והיא התחילה לעשות כל מיני תנועות ולהגיד "שלום" (בעברית) והיא רקדה כזה חחח זה היה מצחיק
ו.... עוד סיפור אחרון
היתה ילדה אחת חברה של חברה שלי שישנתי איתה שם (הו, בעצם אתם מכירים אותה
מישל "האינדיאנים שולטים") אז קיצר חברה אחרת שלה, היא היתה במלון והתחננה שנעלה אותה לקומה וזה אז בסוף העלנו אותה וכשאנחלס וויקו התקרבו שוב היא ביקשה מהן חתימה ואנג'י שאלה אותה מה שלומה והיא אמרה "מוצ'ו ביין" במקום "מוי ביין" מרוב התרגשות ואז אנג'י אמרה לה "מוצ'ו ביין?
נווו איי'ם קידינג" ("מוצ'ו ביין?
לא, אני צוחקת") וזה והיא היתה מזה נחמדה אליה וגם אלינו
בקשר לזה שהיא נדחפת לכל מקום בסרט של המורדים
זה אחד המצחיקים, אני לא מבינה
אני מקווה שהצלחתי לגרום לך לשנות את דעתך עליה ולגרום לך להבין שהיא מותק אמיתית
דרך אגב, התמונה הזאת
לקוחה מהאתר הישראלי (
) אני צילמתי בביקור שסיפרתי עליו למעלה
מצד אחד שלה נמצאת מישל ("האינדיאנים שולטים") ומהצד השני עוד חברה שהיתה איתנו...