פלורינף/אסטונין

efiey

New member
פלורינף/אסטונין

שלום ד"ר תורגמן,
קודם לכל אשאל לשלומך ? אני עם אדיסון כבר כמעט 40 שנה ולוקח כל יום פלורינף/אסטונין H, עקב לחץ דם קצת גבוה הורד המינון לחצי כדור ביום.
בזמנו המלצת לי להוריד את המינון מ- 0.1 ל- 0.075 ליום שזה אומר, יום אחד כדור שלם ולמחרת חצי כדור וכו'. בשבוע האחרון קיבלתי כדורי פלורינף שחייבים להיות בקירור, לא ניתן לחצות אותם לשתיים וזה מאוד בעייתי, אני די הרבה בנסיעות ולא יודע מה לעשות.
האם ידוע לך משהוא על התרופה החדשה והתמוהה הזאת ?
40 שנה לא היו לי כל בעיות עם התרופה .
בתודה מראש אודה על תשובתך.

מנסה לעזור - אני גם נוטלת פלורינף

אני צריכה לקחת 1.5 מ"ג ביום - ואני חותכת את הכדור ללא בעיה, עם היד. הרופאים שלי לא ציינו שזה אסור.
לגבי קירור, בררתי מספר פעמים, וגם קראתי בעלון. ניתן להחזיק פלורינף שלא בקירור לתקופה של עד 30 יום. לאחר מכן כדורים שלא היו בקרור צריך לזרוק.
החברה גם מציינת שלא להחזיר כדורים שהוצאו לתקופה ארוכה חזרה למקרר.
&nbsp
מקווה שעוזר לך
כחלית
&nbsp
&nbsp

efiey

New member
פלורינף

תודה על התגובה, בכל מקרה אני לא כל כך סומך על קופת חולים.
לא יודע מה היו תנאי המשלוח של התרופה לארץ, האם זה היה בקירור או לא.
האם התרופה היתה מאוחסנת בתנאי קרור במחסי קופת החולים.
לאחר 40 שנה של נטילת התרופה, אני לא כל כך בטוח.

לא יודעת על בעיה כזו

זה סטרואיד, לא אמור להיות כזה רגיש לטמפרטורה.
לא ידוע לי שלא ניתן לחצות.
אין לי הרבה הצעות חוץ מאשר לחפש תכשיר אחר, יש כמה תכשירים בשוק. לא רק אסטונין H

efiey

New member
פלורינף

זה מה שמצאתי באתר היצרן:
Tablets should be stored in a refrigerator between 2ºC and 8ºC. Any unintended storage of tablets outside of the refrigerator up to 25 ºC is allowed for up to 30 days and any unused tablets stored outside of the refrigerator should be disposed of and not returned to refrigerated storage (2ºC - 8ºC). Do not use after the expiry date which is stated on the bottle label after 'EXP'. The expiry date refers to the last day of that month.

FMW

New member
קרה פעם אחת

אהלן, יש לי classical cah, ולכן אני נוטלת אסטונין באופן קבוע, ב2011, טסתי לארה״ב לטיול, וממש זמן קצר לפני כן, הם החליפו את התרופה לכדור שדורש קירור. היום הייתי בקופת חולים, ולהפתעתי שוב הם הביאו את התרופה שדורשת קירור... בזמנו ביררתי קצת ולא מצאתי תחליף.. אם את מוצאת חדש, אשמח לשמוע ממך.

למעלה