פלובן הובן !! תתעלמו מהתוכן כי הוא לא חשוב ... (אני עושה ניסוי קטן .. צ'תפו פעולה ...)
ROZELESS New member 13/5/04 #1 פלובן הובן !! תתעלמו מהתוכן כי הוא לא חשוב ... (אני עושה ניסוי קטן .. צ'תפו פעולה ...)
B Bufreak New member 13/5/04 #4 ידידי, אתה מתעסק עם דברים שאתה לא מסוגל להבין אותם. אני מציעה לך לישון עם שלוש עיניים פקוחות. דוד.
B Bufreak New member 13/5/04 #5 *מציע ../images/Emo122.gif.אתה רואה? הפכת אותי לאישה.. Great. What am I supposed to do with *this*? דוד.
*מציע ../images/Emo122.gif.אתה רואה? הפכת אותי לאישה.. Great. What am I supposed to do with *this*? דוד.
B Bufreak New member 13/5/04 #10 Idiot child. גם אתה לא יודע. והשרשור הזה הוא חלק מכל ה"היי, ניב לא פה"? דוד.
ROZELESS New member 13/5/04 #8 המ זה פוו ??? מנגה ??? זה סדרת סרטי ה 3X3 האא ????? ובכלל .. מי מתעסק .. זה מיקו !!
B Bajoran Priest New member 13/5/04 #14 מי פה רואה מיכאלה ????? נכון שזה מה זה תוכנית מגניבה?????????? שיווו.. !!! איזה שחקנים ! ! ! כוסונים אש ! !
מי פה רואה מיכאלה ????? נכון שזה מה זה תוכנית מגניבה?????????? שיווו.. !!! איזה שחקנים ! ! ! כוסונים אש ! !