פלואוריד

נועהב1

New member
פלואוריד

שלום לכולן הידעתן שלפי המלצות נטורופתיות פלואוריד לא טוב עבורינו? בקיצור- אני השתמשתי שנים במשחת שיניים שלא מכילה פלואוריד (ארונל), אבל היא עברה שדרוג לפני חודשיים וכעת מכילה... מישהי מכירה משחות ללא פלואוריד? וכנ"ל לגבי מים- מי ברז מכילים כלור ופלואוריד. חוץ ממים מינרליים יש לכן עוד רעיונות? תודה!

ומה עם השיניים ../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif

עד כמה שידוע לי פלואריד חשוב מאוד להגנה על השיניים וזו למעשה הסיבה שמוסיפים למים פלואריד.

נועהב1

New member
אולי-

נראה לי שכל עוד לא שותים קולה אז יהיה בסדר, לא? נכון כששותים אז ממש מרגישים את השיניים נמסות בפה?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני דווקא מאלו ששותים קולה
אז בבקשה לא לצחוק...

galim29

New member
איזה צירוף מקרים מוזר../images/Emo2.gif

בדיוק היוםשמעתי הרצאה על אפריקה וראיתי תמונות של ילדים בטנזניה שבגלל הפלואור במים התהום שמשתמשים בהם נגרמו להם עיוותים ונכויות נוראיות. או שהם נולדים ככה או שמקבלים את זה. מזעזע... וכדי לסיים בפחות כבדות: בדיוק היום עשיתי שיננית אצל מתעללת סדיסטית של מכבי שבסוף הטי]ול שמה לי פלואור בשיניים והסבירה לי שזה טוב נגד עששת... מה עושים עם כל הרפואה הקונבנציונלית? תהרוג אותנו בסוף

זואילי

New member
ואם כבר שיניים

אז גם אני הייתי בשיננית, יותר נכון רופא השיניים שלי עושה גם תפקיד זה, ולמרבה ההפתעה הוא אמר שמצב השיניים והחניכיים השתפר פלאים ונראה לו שזה מכל התרופות שדחפתי לעצמי
מה שהוביל אותי ישר לפתח תיאוריה על נושא הריריות בכל מיני איזורים בגוף ומתן הורמונים

משחת שיניים של וולדה

יש לילדים ויש למבוגרים. גם פרדונטקס מצויינת אם כי לא הצלחתי להתרגל לטעם שלה. ואכן עודף פלואור בהחלט מסוכן.מספיק שמפלירים את המים במדינה ,מעבר לזה מיותר וכדאי להימנע.

למעלה