אני שונאת לנגן תאקורדים הבסיסים... A,AM,F,C וכו'... הם מעצבנים אותי... נמאס מהם...
נ נא182 New member 21/10/03 #14 אני שונאת לנגן תאקורדים../images/Emo185.gif הבסיסים... A,AM,F,C וכו'... הם מעצבנים אותי... נמאס מהם...
אני שונאת לנגן תאקורדים../images/Emo185.gif הבסיסים... A,AM,F,C וכו'... הם מעצבנים אותי... נמאס מהם...
B blabla 14 New member 22/10/03 #19 אני רוצה ללמוד לנגן... אבל ההורים לא מסכימים.... לא יודעת מה הבעיות שלהם....... אבל חבר שלי ....ד"א יש לי חבר חדש..... מנגן..... והוא ניגן לי דרך הפלא... ומחר אנחנו נפגשים ..... והוא אמר שהוא ינגן לי..... וואי שיהיה כבר מחר.... לאב יו אנשים... טולה..
אני רוצה ללמוד לנגן... אבל ההורים לא מסכימים.... לא יודעת מה הבעיות שלהם....... אבל חבר שלי ....ד"א יש לי חבר חדש..... מנגן..... והוא ניגן לי דרך הפלא... ומחר אנחנו נפגשים ..... והוא אמר שהוא ינגן לי..... וואי שיהיה כבר מחר.... לאב יו אנשים... טולה..
נ נא182 New member 22/10/03 #23 אני אוהבת לנגן אקורדים אבל לא תבסיסים המפגרים! אני אוהבת את ה-5 וה-9 שאני חולה עליהם אבל בעיקר אני אוהבת טאבים, סולואים...
אני אוהבת לנגן אקורדים אבל לא תבסיסים המפגרים! אני אוהבת את ה-5 וה-9 שאני חולה עליהם אבל בעיקר אני אוהבת טאבים, סולואים...