פלה פלי פלו

¥EleVatioN¥

New member
תחשבי../images/Emo8.gif../images/Emo129.gif

אהה.... זה רק קיצור ל All Things Rock ואם תחפשו טוב תמצאו מלא בקאזה!!

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחח זה מהתוכנית שלהם?! *רצה לחפש ולהוריד*

¥EleVatioN¥

New member
yes it isss../images/Emo129.gif

שיו אני כל כך סמחשה שמצאתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 נעעעעע ראיתי כבר 2 פרקיייייים
ויש לי עוד המוווווווון

אורלע!../images/Emo105.gif

גם אני הורדתי שני פרקים ועכשיו ירדו לי עוד 2 שאני צכה לרואתב נתיים אניע וזרת לחברה במתמטיקה יש לה מחר מבחן ענקי.... אבל אני יראה אותם! ואני מחפשת עוד!

the z girl

New member
לא מצאתי בקזאה כלוווום

אז אני מזכירה לאורלע לשלוח לי :) ישלי שיעור גיטרה נא לאחל לי בהצלחה..! אני מדפיסה לו תווים של אממ.. נראה ואני אביא את הדיסק ואשמיע לו את השיר ואבש ממנו לנגן :) אני לא אנגן.. אני לא מספיק טובה בשביל זהה.. אבל בעתידד.. איזה שיר להביא לו?? *תגובות מהירות*

¥EleVatioN¥

New member
דה יאנג אנד דה הופלס../images/Emo129.gif

או סיי אניטינג בכל מקרה בלי 2
ות השירים שלהם לא משו כפי שציינתי הכל אקורדים
אה..... *רצה לראות אם האי מייל שלי חזר לעצמו*

joelgirl

New member
hiiiiii me too

גם לי היה היום שיעור ניגנתי את לייפסטייל וקומפליקיידד באקוסטי אמממממ חמוד

נא182

New member
אני עכשיו מנגנת../images/Emo185.gif

מטאליקה.... המורה שלי מעולה
ואתמול...(יום שני) ניגנתי מלא מלא כי הוא איחר אז חיברתי תחשמלית וניגנתי מלא! איזה חצי שעה עד שהוא בא... ואני וחברה שלי שהיתה שמה עשינו דואט אני ניגנתי את "הזמן שלה" של "היהודים" והיא שרה זה היה פשוט מגניב

¥EleVatioN¥

New member
הזמן שלה שיר מדהים!../images/Emo129.gif

מהאהובים עליי
גמאני חושבת על לקנות
למען האמת אמא מרשה אם אני אשקיע גם בנלי אולגה כוסתי
אבל אני יודעת לאדעת אם להתחיל עם זה תאמת

נא182

New member
איזה גיטרה את רוצה?../images/Emo185.gif

קלאסית\חשמלית\אקוסטית? תגידי לי ואני יוכל להמליץ לך על משו טוב וזול...

¥EleVatioN¥

New member
חשמלית../images/Emo129.gif

אבל חשבתי על להתחיל עם רגילה קלאסית...אקוסטית..מה ההבדל בכלל?

נא182

New member
../images/Emo26.gif

בקלאסית המיתרים עשויים מנילון... ובאקוסטית מיתרים ממתכת כמו בחשמלית... יש עוד הרבה... אם את רוצה חשמלית- אני ימליץ לך על- פנדר סקוויר- שזאת גיטרה בת של הפנדר. הסקוויר היא גיטרה מעולה למתחילים והמחיר שלה נע בין 600-1000 בכלי זמר עכשיו יש במבצע ב-600 אבל אם את לא רוצה את הזאתי של המתחילים אז אני ימליץ לך על- פנדר סטאטוסקאטר מקסיקנית... שזאתי גיטרה מעולה(לדעתי) המחיר שלה נע בין 1500-3500 גיטרה מעולה. אם את תרצי לנגן מוזיקת מטאל\רוק כבד אני ימליץ לך על איבנז אבל כמובן שאני ימליץ לך ללכת לכלי זמר בת"א- יש שמה חנות מעולה וגדולה שהמוכרים שמה עוזרים ויסבירו לך את תוכלי לנגן על כל גיטרה ולהרגיש מה נח לך ומה לא.. לי אישית יש גיטרת איבנז שאני מאוד מרוצה ממנה...

חשמלית זה סבבה../images/Emo105.gif

אני אולי ירצה להתחיל ללמוד חשמלית אחרי כמה שנים של קלאסית ואקוסטית... אבל לדעתי כדאי לה קודם ללמוד את הבסיסים ואת האקורדים הרגילים בקלאסית והכל ואז רק לעבור לחשמלית אחרי איזה שנה כי אם היא לא תתמיד בזה או משו חבל להוציא 600-1000 שקל...........

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

3500?!?!?! וואוו זה מלא כסף!!!!! הייתי בטוחה שגיטרה לא עולה כל כך יקר....בואנה זה יותר יקר מנלי!! אבל טודע רבה על ההסבר
אני אקח את זה לצומת ליבי

למעלה