פלגים אירידיום

drfzr

New member
פלגים אירידיום

שלום לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן להזמין פלגי אירידיום (דרך האינטרנט) ולקבלם דרך הדואר? תודדדדדה

bondi78

New member
רק קח בחשבון שלוקח ימבה זמן

עד שהמשלוח מגיע- אני חיכיתי חודשיים בשביל הפלאגים!

raanansh

New member
כך בחשבון שלבד זה לא יצא זול

המשלוח לארץ יוצא מאוד גבוה. לפני כשנה עשיתי הזמנה עם עוד 4 חברה פה כך שעלות המשלוח יצאה רק קצת יותר מ1$ לפלאג , אבל אז יצא לנו מכס די גבוה. סה"כ יצא חיסכון של כ-40% מהמחיר בארץ.

z x 7 r

New member
ראיתי כאן הודעות על פלאגים

מאירידיאום - מה הייתרון שלהם ? איפה אני יכול לקרוא עליהם? הבנתי שהם יותר חסכוניים מפלאגים רגילים?

nimiz

New member
קח את זה בערבון מאד מוגבל..

פעם סיפרו שהם משפרים את ביצועי המנוע ומוסיפים כ"ס... אז אמרו. לקחו את ה R6 שהיה לסטפן,הריצו על הדיינו עם פלאגים רגילים, החליפו פלאגים והריצו שוב.. גורנישט, עמה.. כלום.. הגרף היה אותו הדבר.. מזכיר לי בהלת ה"ספליט פייר" שהיתה ב 98 חרטא..אבל דרך לא רעה לעשות כסף טוב מאופנוענים קורבנות אופנה כמוני..

C O L T

New member
טוב נו זה לא שהפסדת כסף

כי אפילו אם חסכון בדלק אין, גם יתרונות אחרים יכולים להשאר על הנייר אבל יתרון המחיר נשאר, קניתי רביעיית אירידיום של דנסו במחיר של פלאגים רגילים כאן בארץ והם טובים להמון שנים, כבר חסכתי פעמיים מחיר הפלאגים והדרך עוד ארוכה. אצלי דווקא הייתי ירידה חדה בצריכת הדלק, תוספת כח לא מרגיש, אני מנצל גם את המעט כח סוס שקיים במנוע גם ככה ודינממומטר אין לי אבל בהחלט הורגש שיפור בקלות ההתנעה ועליה בסל"ד (כל הדרך ל-4 אלף
) הפכה יותר נמרצת. ספליטפייר אכן התגלו כהרבה הייפ ומעט תוכן, אבל אירידיום אלה מציגים חידוש של ממש בטכנולוגיה הוותיקה, אלקטרודה דקה ועמידה ממתכת אקזוטית, זה כבר מספיק כדי לשכנע אותי לקנות

למעלה