פלגיאטים

flinston

New member
פלגיאטים

קצת מאוחר עדיף מאשר בכלל לא. נחמד שיש מי שטורח להביא לכאן סיפורים יפים. רק מה שהוא לוקח לעצמו את הקרדיט ליצירות של אחרים. כן חבר'ה לא סתם לא נותן קרדיט אלא ממש בחוצפה רבה מקבל מחמאות על הגניבות שלו. המדובר כמובן הוא מיודענו גקי69 הוא:jacobf2 מן הראוי להוקיע את הפלגיאטור הסדרתי הזה. פלגיאט1 פלגיאט2 פלגיאט3 כמובן שישנם עוד גניבות למשל "המסא'ז" של נועה שפורסם גם הוא ב"בעיקר נשים" לא עובד על ידו ולא נעליים. לא צריך לגלוש ברחבי הנט כדי להבין שלא יכול להיות שהוא הכותב המקורי. מספיק בהחלט לקרוא את תגובותיו ואת סגנונו כדי להבין זאת. חבל שבכזו קלות האדון פלגיאטור מוליך אתכם שולל.

*g99

New member
תודה רבה על תשומת הלב,

העניין יבדק עוד היום. תודה רבה.

סו???????

אני כותבת כבר שנים ארוטיקה... באלפי פורומים של סיפורים ארוטיים.. אני כל פורום בשם אחר ויחודי לו..מצאתי את היצירות שלי מסתובבות "וגנובות" על ידי אנשים אחרים..אבל אם זה משמח לקרוא את האנשים האחרים אז מה אכפת לי?? שיקחו ויהנו.. אין לי זכויות יוצרים עליהם.. למרות שאני כתבתי אותם..ואם זה היה מפריע לי אז הייתי מכינה זכויות יוצרים.. רק לתשומת ליבכם..יכול להיות שאני טועה

Sefy

New member
...Actually, everything you write

Has automaticly copyright on it, even when it's publicised on the net How do I know this ? cause I wrote a DVD Backup Guide, which was sold without my knowledge or written permission. I Contacted a lawyer in the US, and lets just say the company who has dared to sell a guide that they didn't write, no longer exists
Just imagine someone else becoming famous and billionair's over story you wrote, and you don't even get the credit for writing it...​

טאKילה

New member
פראית באדום..../images/Emo12.gif

אני כותבת במספר פורומים,הניק "צנחנית עם ביריות" הוא ניק נוסף שלי. כאן למשל אני כותבת עם הניק של ה"צנחנית עם ביריות". יש לי אתר מלא בסיפורים,הגיגים,וארוטיקה עדינה. פעם חשבתי כמוך,מה אכפת לי שיעתיקו,,, יום אחד פגשתי חלק מסיפור שלי שכתבתי,ולא צויין שהחלק מתוך סיפור או אשראה מסיפור שלי. כאבה לי הבטן,הרגשתי שגונבים לי את הבייבי שאני ילדתי. נכון איפה שהוא זה מחמיא,[במקרה שלי הסיפור עוות ואפילו היה בו טעם מקולקל]. אבל,אבל!!!היצירה שלי,והזכות עליה היא שלי,דהיינו של הכותב המקורי. [לציין שאין קשר בן ההודעה למקרה שלי]

למעלה