פלא-פונים..

Hell is beige

New member
פלא-פונים..

אני שונננאאא!!! פלאפונים עכשיו גם החבר הכי טוב שלי קנה אחד, דיי!!! ההורים שלי גם רוצים שיהיה לי אחד. בשכבה שלי בצופים יש רק עוד מישהי בלי פלא-פון וזה בגלל שהיא עניה מרודה... אני סובל מזה, כל הקרינה הזאת עושה לי כאב ראש, הצלצולים האלה גם עושים לי כאב ראש... ואני לא מבין איך אפשר לסבול את זה שאי אפשר לדבר עם בן אדם בלי שיש לו שיחה לפחות 4 פעמים במהלך השיחה... היתה לי גם פעם חברה עם טלפון, פשיייייייי, כל שניה צלצול, אלוהים... אפילו כשהתנשקנו (למזלי אז היא לא ענתה...). הדבר החיובי היחיד בכל הקקמוניה הזאת הוא סנייק... וגם זה נהיה מאוס... אנשים!!! מישהו מסכים איתי? החמשוש מוחא...

black soul

New member
מסכימה לכל מילה

עובדה שגם אני לא מסתובבת עם פלאפון ואם הייתי.... אני מניחה שהייתי מכורה אליו.. אבל זה כבר יותר מידיי! ואם זה מעצבן אותי ואותך.. ואני מניחה שעוד כמה אנשים.. כראה שעוד לא התפתחנו בצורה טכנולוגית טובה יותר black soul

black soul

New member
זה נשמע מצחיק, אבל זה נכון

אף פעם לא נוכיח את עצמנו בצורה הטובה ביותר תמיד יהיה הטוב ביותר כמו במשבים, לדוגמה: לא מזמן קניתי מחשב פנטים 3 וההופס! כבר מדברים על פנטיום 4! black soul

Hell is beige

New member
פנטיום 4 מלא באגים

עדיף לקנות שלוש ולחכות שיצא חמש ואז לשדרג... לי יש פנטיום 2, אין לי מימון ליותר ואני גם לא צריך יותר (כולה באינטרנט, עשוה מוסיקה אלקטרונית, ציורים וכו... אבל לא משהו כבד)

ויקי.ש.

New member
מזדהה...

אני מסכימה שפלאפון זה דבר מעצבן!!! היה לי פלאפון,שכחתי אותו כל הזמן, והוא צלצל בזמנים ממש לא נוחים. אני שונאת גם איך שזה נראה עלייך, זה גורם לי להרגיש כאילו אני עושה פוזות או משהו. אז עשיתי משהו נורא יעיל שלכמה אנשים ישמע ממש דפוק. ניתקתי אותו!!! ואתם יודעים מה?! אני מרגישה נהדר בלעדיו. אז לכל מעוצבני הפלאפון אני מציעה לפעול כמוני ואני מבטיחה שלא ייגרם שום נזק לחייכם. ויקי

nicole-hi

New member
חזק ואמץ!!!!

אני מסכימה איתך (השם שלך ארוך מדי) ואני חושבת שהיינו מסתדרים גם בלי הפלאפונים. יש לי פלאפון וזה די התחיל להימאס וכמו שאמרתי- אפשר להסתדר בלי!!! ודרך אגב, טוב שיש פלאפון בשעת הצורך אבל לפי דעתי לרוב האנשים בגילנו (בן כמה אתה?) שלא ממש Zקוקים לפלאפון- אצלם הכל בשביל הפוזה- ``אני חשוב``.לא? מה אתה חושב?????

Hell is beige

New member
אוקיי

אני אהיה בן 15 במזל טוב בעוד חודש ויומיים (להביא עוגות ולא את המרכיבים) והשם שלי זה שי, או החמשוש...

Black Star

New member
אני דווקא ממש לא מסכימה

אני לא מבינה את כל אלו שאומרים ``אני נגד פלאפונים``, ועושים מזה מין אידאולוגיה שלמה. סה``כ זו עוד המצאה, שמאוד מאוד מקלה את החיים. לי יש פלאפון ואין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיו, בגלל שאני בקושי בבית וזו הדרך היחידה שאפשר להשיג אותי בקלות ואני יכולה לתאם דברים. חוצמיזה, הזמן הפנוי היחיד שלי לנהל שיחות, זה בזמן נסיעה באוטובוס. אז כן, אני גם די שונאת את הקטע הזה של אלו שצורחים את השיחה שלהם וכל האוטובוס שומע- מי יודע, אולי גם אני כזו, למרות שאני משתדלת לדבר בשקט. אבל זה עוזר, וזו עובדה. זה נכון שזה כבר נהיה מעצבן עד כדי פאתטיות, היסטריית הפלאפונים הזו. ילדים בני 7 הולכים ברחוב ומדברים בפלאפון. אנשים במסעדה יושבים עם מישהו אחר ומנהלים שיחה בטלפון- אני שונאת ת`קטעים הלא נימוסיים האלה. יש לי גם דוגמא יותר מרחיקת לכת, אבל פומבי מדי פה, לא נעים.. בכל מקרה, אני ממש לא נגד פלאפונים, אותי אישית זה מציל- למרות שלאחרונה הוא מעצבן אותי ומתנתק כל הזמן ואיחסה. ולמרות שזה נותן למכר שלי בכיתה ח` שתמיד נדבק אליי לגיטימציה לשלוח לי כל היום הודעות טקסט ולהתקשר אליי ובעעע... עדיין, תודה לאל שהמציאו את זה. יעלי. נ.ב. לזו שכתבה שהיא שונאת את איך שזה נראה עליה- אני מסכימה לחלוטין, זה נראה פשוט רע, כשזה יושב על המותן כמו על איזה שיפוצניק. אבל מי אמר שצריך לסחוב את זה ככה? שלי בתיק...

snoway

New member
תגובה

מאז שהפסקתי לעשן הורדתי מעצמי גורם מסרטן אחד. מאותו רגע הגוף שלי הרגיש מוזר, כאילו משהו נלקח ממנו. קולות בתוכי היו כמהים למשהו מסוכן, משהו לא בריא. אז קניתי פלאפון.

לא מסכימה כלל וכלל.

אני היחידה מכל החברים שלי שאין לה פלאפון (טוב נו, גם לירדן, מרינה ויעל אין פלאפון). עכשיו, לחברה הכי טובה שלי, יש פלאפון, והיא יודעת להיות מאד שימושית כשאנחנו נתקעות באיזשהו חור בסוף העולם. אתמול היה לי פלאפון במקרה (השכירו לי פלאפון לשבוע... אמנם ההורים שלי לא רוצים לקנות לי פלאפון אבל אנחנו מלייאנים כאלה או משהו כזה, אין לי מושג איך יש לנו 3000 תקליטים, אני גולשת באינטרנט 250 שעות בחודש, ועדיין יש לנו כסף ל5 איש, ואפילו יותר מהממוצע), אבל הבטריה נגמרה, ונתקעתי ב9 בבוקר היום בחוף תל ברוך, זה היה מבאס. אגב, אל תתקעו באשדוד בלי כסף ופלאפון, זה לא בריא. think floyd מיכל נ.ב. אני מכורה לסנייק, תודה.

אגב, יתרון אחד

לעובדה שאין לי פלאפון - אני א-ף פעם לא בבית ואני מדאיגה את ההורים שלי טיכו תמיד כי הם לא יודעים מס` טלפונים של חברים כי גם הספר טלפונים, גם היומן וגם התיכופוניסט בתיק שלי כשאני הולכת לביצפר *כדי* שהם לא יוכלו לחפש אותי. אני פשוט נהנית להתעלל בהם.

Ey@L

New member
קורה לפעמים שאני מסכים עם חמשושים..

לי אישית יש פלאפון סטרטטק ישן שאני בקושי לוקח אותו וטוב שכך...לא צרךי להסחב עם המכשיר המעוס הזה.. אני לוקח אותו רק במקרים שאני צריך אותו כמו יציאות וכו`... ומי בכלל שולח הודעות SMS????

hasaroot

New member
אני כ``כ שולח sms

בשיעורים וכאלה משעמם אז אני שולח אס אמ אסים לאנשים בכיתות אחרות או בבתי ספר אחרים... בחודש האחרון הגעתי ל700 אס אמ אסים!!!!!! אני לא עד כדי כך גאה בעצמי זה עצוב? זה מן סללפון (המילה סללפון גורמת לזה להישמע הרבה יותר תמים) כזה שיש בו מילון אז נורא קל לכתוב בו (3120, אם מישהו מכיר....) ואני בקושי מדבר איתו, יש לי אותו כבר 4 חודשים ודיברתי בקושי 7 שעות.... אבל אלפים על גבי אלפים של אס אמ אסים....

למעלה