פלאש....

amba1man

New member
פלאש....

ראיתי שכמה אנשים כאן בפורום משתמשים בתוכנת פלאש, לאיורים שלהם, ורציתי לדעת כמה דברים בעניין : 1 האם כדאי לי בכלל להשתמש בתוכנה הזאת בנוסף לפוטושופ האגדית ? 2 מאיפה ניתן להוריד את התוכנה בחינמיות ??? תודה רב'בוש !

romi1304

New member
פלאש

תוכנת פלאש היא תוכנה וקטורית (עושה שימוש בחישובים מתמטיים על מנת לחשב נקודות וכיוונים- זה אומר שאין שום מגבלה של גודל ושהאיורים אף פעם לא יוצאים מטושטשים גם אם תדפיס אותם על כל עזריאלי) ליצירת אנימציה. ניתן לעשות בה שימוש לאיור. מצד אחד היא נותנת אפשרות להגיע לדברים מאד יפים בגלל אפשרויות רבות שיש בה כמו עובי קו והאפשרות לצייר עם קו ואז למחוק אותו (ולהשאיר רק את המילוי) וכל מני אפשרויות כאלו. מצד שני אין בה אפילו עשירית מהכלים שיש בפוטושופ לאפשרויות אחרות, מאד חשובות. יותר מהכל לדעתי פלאש מוגבלת כיוון שהיא מחריכה את המשתמש לצייר בסיגנון די ספציפי שצריך לעבוד מאד קשה בשביל שלא להגיע אליו (זה אומר שהמון דברים שנעשו בפלאש נראים כאילו הם נעשו ע"י אדם אחד). בעוד שפוטושופ מאפשרת לך להגיע פחות או יותר לכל מה שאתה רק רוצה. ובקיצור- שווה לנסות לעבוד גם בפלאש, בעיקר אם הפלאש נועד להכין את הבסיס ואז אתה עובר לפוטושופ וממשיך שם. בנוגע ללהשיג את התוכנה בחינם- תפרוץ לאיזו חנות מחשבים ותגנוב. אני משוכנע שיש עותק של התוכנה בכל חנות.

amba1man

New member
תודה ....

אני אשקול לנסות את הרעיון של הפריצה .... רעיון דיי מקורי ! אני חושב .. חחח

למעלה