פלאש בגלאקסי 4

Mafutu

New member
פלאש בגלאקסי 4

שלום לכולם,

באנטרנט ובכרום המכשיר מבקש ממני להתקין פלאש ונותן גם לינק אלא שבלינק הוא אומר שזה לא הגרסה בשביל המכשיר שלי, מה עושים ?

תודה

metrocard

New member
אין תמיכה רשמית יותר של

פלאש במכשירי אנדרואיד. תוכל לנסות לפעול לפי המדריך הזה (עובד בנקסוס 4 עם דפדפן סטוק)

BobboVilla

New member
זה קצת מורכב

נכנסים לאתר של Adobe, להורדת האפליקציה - http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html .

מורידים את הגירסא האחרונה, מעבירים למכשיר, מאפשרים התקנה ממקורות לא מאושרים (הגדרות -> עוד -> אבטחה -> מקורות לא ידועים), ומתקינים. אחרי ההתקנה אפשר (ולמשתמש פשוט אולי גם מומלץ) לבטל את הסימון הזה.

בנוסף, בדפדפן המובנה לא ניתן לראות תכנים של פלאש, אלא צריך דפדפן אחר, כמו למשל Boat Browser או אולי פיירפוקס (אני לא בטוח ששם זה עובד - לא ניסיתי).

metrocard

New member
כי התקנתי את הסטוק על ה N4

ואחרי התקנת גרסת פלאש יש תמיכה רק בסטוק (ולא בכרום או משהו אחר)

BobboVilla

New member
לא ניסיתי להיכנס לאתרים עם פלאש בדפדפן

(באופן כללי לא ניסיתי להיכנס לאתרים עם פלאש), ואני ממילא כמעט ולא עובד עם הדפדפן המובנה.

binon

New member
היום הייתה לי הפתעה עם פלאש ב N7

התקנתי את הפלאש לפני כמה חודשים והוא דיי קירטע בפיירפוקס. אתרים שלא עבדו בכלל בכרום ריצדו בפיירפוקס, בקיצור עזבתי את זה.
היום היה לי משעמם ונכנסתי לאחד האתרים דרך פיירפוקס ולהפתעתי הפלאש עבד שם חלק. כנראה שיפרו משהו באחת הגירסאות האחרונות. בכרום עדיין לא עובד.

למעלה