פלאשבק

איידהוו

New member
פלאשבק

היא היתה צנועה .-נשואה .. חסידה .. אינה מרימה את עיניה מ-ד´ אמותיה.. עורה בהיר .. נמשים עדינים.. ועיניים ים של כחול... כאשר נפגשו עיניהם מיהרה להוריד את ראשה ולהיסתלק.. הוא היה סחוף תאווה, אישתו היתה קרה אטומה לגופה לגופו... הוא חיפש פורקן לחייתיות שהשתוללה בקירבו..... שניהם היו שכנים. המשך יבוא !? אני דיי חדש פה .

../images/Emo140.gif"ימשיך כבודו"

קדימה להתעורר אני פה!!!!!!! מה אני דורשת??? יותר חשק יותר תאווה יותר תשוקה יותר להבה והרבה הרבה יותר מילים אה נזכרתי ברוך הבא

איידהוו

New member
המשך

בעלה היה אברך אדם שקט צדיק על אמת.... סקס לשם סקס אינו בלקסיקון ... שקוע בעולמה של תורה .. ולא בעולמה של אישתו .. היא היתה הגבר בבית מפרנסת מתקנת .... עד היכן שניתן ... והיכן שלא דרך אישתו היא ביקשה את עזרתו.... בפעם הראשונה היתה צריכה להתקין מדף הוא הגיע מלווה באישתו דם הציף אותו ברגע שניכנס אל ממלכתה.... הוא החל בעבודה... קולות שיחה מהסלון ... ואז שקט ילדים משחקים קולה של אישתו ברקע.... הוא הרגיש את שערו סומר...לרגע הסתובב עם המקדחה ביד לאחור... כולו מלא אבק זרועותיו שריריות עקב עבודת כפיים...ואז ראה אותה בפעם הראשונה מקרוב.. לבושה חלוק בית פרחוני.. אשר מכסה.. אך קווי גופה ניכרים ממנו היטב גורמים לדימיון לעבוד... היא חייכה אליו חיוך מבוייש ...הייתי רוצה לראות איך אתה עושה .. אמרה .

איידהוו

New member
המשך 2

את בטוחה .. כן אמרה בשקט וקרבה אליו... כל כך קרובה הוא שאף את ריחה וגופו החל להתקשח....הנה קודם מסמנים קודחים ודיבל בבקשה ... הוא מסר לידה את המקדחה מוחו עומד להתפוצץ מעוצמ הקירבה... הדם החל לזרום אל בין רגליו הוא מנסה לשמור על שפיות... היא נעמדה בינו לבין הקיר ... הוא מאחריה... מצמידה לוחצת ונרתעת לאחור מעוצמת הבהלה ... ללא מתכון גופו אסף את גופה הקטן וידיו עטפו אותה משחררות מידיה את הכלי ...זרם עבר ביניהם ...ליבה היתפלץ למגע הזר.. האסור... הנעים משהו...בו חשה את גופו החם .. החסון..את זכרותו בעכוזיה.. הרגשה שלא חשה מעודה.. היא ניתרה ממנו משפילה עיניה.. סליחה לא התכוונתי... ופנתה לצאת מהחדר..אולי בפעם אחרת היפטירה.. ויצאה.. ליבו צנח... המשך יבוא ?! לילה טוב

"התפלץ"?!?

באמת השתמשת במילה הזאת; "היתפלץ"?!? זאת אומרת, אחלה כתיבה, ברוך הבא והכול, אבל "התפלץ"?!!!?????

דקויות סליחה "התפלץ" לי

ככה זה כשכותבים וצוחקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום איידהו

וברוך הבא.
מוצא חן בעיני המצב ההתחלתי שתארת, כיצד נחצה הקוו. ושווקא בביתה, הוא מיבצרה. ממתין להמשך.

למעלה