פלאשבק- שבוע 9

פרק 33

אז מה דידי יחשוב על הידיד החדש של ניר?
&nbsp
מה אור תעשה בחיפוש אחרי אימא שלה?
&nbsp
ולאחר שגילינו שמי שבאמת גנב את הבגרות הוא שלום- מה המשטרה תעשה?

יובל? יובל יובל?

כן, ברור שהוא מקנא, שמעת את הניג'ס הזה בטלפון?!
&nbsp
את לא יכולה להתבלבל בינך לבין אור, שמש! וכן, נורדיה על שם מקס נורדאו. עצוב.
&nbsp
שמלה??? דריה. שיעורים פרטיים. בייביסיטר. כלבים. מה נשמע יותר גרוע? אני הייתי מאשים את אביב בשחיתות. כמו שהאשימו אותי היום בגלל ההסכם עם שיר-לי מנקס!
&nbsp
אל תסמכו עליו, הוא ערבי. לחסוך אנרגיה לא עם החברה אני מקווה. איך האזו... עזבו, לא רוצה לדעת. איך עלו עליו? כולם מדברים על שלום. אף אחד לא מדבר על זה שהוא ערבי.
&nbsp
כן, אולי חברה שלה זרקה לה את הטלפון לאסלה, אור. חמודה, היא שמרה את זה כ"אולי אימא שלי".
&nbsp
יובל יובל יובל. נשמע לי פגע רע.
&nbsp
רוצים לשמוע את השחיתות של שלום? ראיתם איך קוראים לקניון? קניון השלום. מה נראה לכם?! אה, הראיות של דריה הביאו אותם אליו... אגב, לא כותבים "הודעה באשמה". כותבים "הודאה". לינה נראית לי כמו השוטרת הרעה. אין תקציב לשוטר טוב.
&nbsp
אבל איך הטופס הגיע למולי בכלל?! שמש, שמעת על רומן זדורוב לכאורה?
&nbsp
אתם לא כאילו זוג בכלל. דריה, תודי שאת חרא מלצרית.
&nbsp
ניר כזאת לא קשורה לעלילה של הבגרות... אולי ארבעתכם, דידי. אולי.
&nbsp
לפתע קלטתי שאור עושה כאן את מה שקארין עשתה ביומני... אור, אולי את כדברא. מסכנה אור.
&nbsp
אח שלו. רואים? הכל משפחות שם. חמולות.
&nbsp
איזו מין חלוקת צוות זאת?! הוא שם את כולם מלצרים... פיקולו, פיקולו, די כבר, אנחנו לא בדרגון בול!
&nbsp
אל תאמין להם, שלום! אל תאמין להם! זה לא עובד המוצרים האלה! אולי עדיף לחשוב על דילמת האסיר... כלומר, לשתוק!
&nbsp
עברית תקנית וצ'ופ צ'ופ. זה כל כך עולה לאינסטגרם...
&nbsp
דידי, שחרר את ניר. רגע, יובל בכלל לא יופיע? הוא יעשה כזה בלאגן ולא יו... הוסחתי. פיצה עם ביצה קשה.
&nbsp
אז מה מולי יפלוט?
&nbsp
רגע! איפה ליהי?! לאן היא נעלמה?!
&nbsp
בכל אופן- פלאשבקים!
&nbsp
ניר פרסמה הודעה למען שחרור שלום. לבקשת דידי. יחזקאל מברך את דידי על זה כי הוא ביקש מניר. ניר מתעצבנת וקוראת לו אדם קדמון. אגב, מתברר שחנן מנסה להשתמש בסיומת "אוש" ורק מביך. והוא חוקר אותה על יובל.
&nbsp
דידי פרסם פשוט "איףףףףףףףף!". אביב בטוח שזה בגלל הפיצות ומבקש למחוק. לא קשור לפיצות הדוחות, דידי אומר (ומיד מאשים את האיות האוטומטי ואומר שהן מעולות).
&nbsp
גם ליהי רוצה שישחררו את שלום. ועם תמונה שלה. יחזקאל עצבני שהיא לא שמה תמונה של שלום וליהי אומרת שהוא מכוער. אבל... "ליהי, זאת ליאורה, מפיקה בבית ספר לכוכבים, אני מבקשת שתמחקי את הפוסט הזה. את חתומה על חוזה שאוסר עלייך להביע דעה אישית במגוון נושאים". ליהי מעוצבנת כי הוא חף מפשע.
&nbsp
בנרו כתב שמאמינים בשלום. הכדורגלנים רוצים לארגן הפגנה ולדבר עם שראובר, אבל מולי מסנן את בנרו. דידי התייעץ איתו- נגיד ידיד של ליהי כותב לה משהו בטלפון... הוא מתעצבן, אבל דידי מבהיר שמדובר בניר. אביב? אין מה לדאוג. מולי? אין מה לדאוג. יחזקאל? אין מה לדאוג. יובל?! יש מה לדאוג.
&nbsp
אביב פרסם כתבה על המעצר של שלום. הכדורגלנים מתעצבנים כי שלום חף מפשע, ואביב רוצה שיגיבו בכתבה כדי שדנית תראה שהכתבות שלו טובות.
&nbsp
גם יחזקאל תומך בשלום! רק שמש לא מבינה- לא עדיף תמונה של יונה? דריה מסבירה ש"שמים את המוח שלך בראש של יונה היא הופכת לעורב". בנרו מסביר שהם בעד שלום המאמן ולא בעד "שלום לא מלחמה". שמש מזועזעת שהם בעד מלחמה, ודריה מסבירה לה שאם היא תיכנס למרחב המוגן לנצח אז כן. הוא גם התכתב עם ליהי (אין לה את המספר שלו). הוא צריך סלב שיעזור לו לשחרר את שלום וליהי תשמח... עד שמתברר שהוא רוצה את שלי. ליהי נותנת... "052- לך חפש מי ידגדג אותך .אפס אפס! ותמחוק את המספר שלי! חצוף!"
&nbsp
מולי פרסם:
&nbsp
"איזה טיפש הייתי...
זהו. אני הולך להסגיר את עצמי. אני לא יכול יותר לחשוב ששלום הולך לשבת בכלא על משהו שאני עשיתי. אני מקווה שלא יעיפו אותי מקציר. אני חי בסרט. בטוח יעיפו אותי מבית ספר. אבל אני מקווה שלא שולחים ילדים בגיל שלי לכלא. אני מקווה שההורים שלי יסלחו לי. אני מקווה ששמש תישאר חברה שלי. אני מקווה את כל זה, למרות שאני יודע – שאני הולך לכלא, וההורים שלי יכעסו ויבכו ויפגעו וידאגו – וגם שמש. איזה טיפש הייתי..."
&nbsp
דריה פרסמה תמונה של אביב וכתבה שבתגובה הראשונה היא תסביר איך אומרים פיקולו בעברית... עבד, אבל אביב כתב קודם את השם שלה. ליהי שמחה. מולי מפרסם "אתמול הייתי במסעדה, הדריה שם היה מה זה גרוע". אביב כותב "אנחנו מחפשים דריה חדש לפיצה. מישהו מכיר?". וליהי כותבת "אני חייבת דריה לבית שלי שינקה אחריי....". דריה עצבנית. אגב, היא ואביב מתכסחים על מה יותר גרוע: עבד או הנפילה. עד שמתברר שאביב צילם אותה. "התכוונתי מלך! נסיך! כוכב! חתיך! אלוף! גאון! מוכשר! אין לך תמונה של זה נכון? נכון???".
&nbsp
אור פרסמה את הספר של דוקטור סוס: אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים. ספר חכם אבל צריך אומץ כדי לצאת. דריה מסכימה איתה בפעם הראשונה בחייה. יחזקאל אומר שבאמת ספר מעולה. ליהי כותבת "אני לא מאמינה! אני מזהה את הספר הזה!". דריה לא מופתעת ואור אומרת שזה ספר גאוני. אבל... "אני יודעת שהוא גאוני. כי הוא שלי! לא החזרת לי אותו!".
&nbsp
ושמש- פרסמה תמונה של מולי וטענה שהלך לאיבוד חבר. מולי מתעצבן עליה ואומר לה ללכת מהר לפרטי. הם רבים ואז עוברים לפרטי. מולי עונה לה שהוא בדרך למשטרה, ואז שמש מטיחה בו כמה האשמות על זה שהוא לא חבר... לפני שהיא קולטת שהוא הולך למשטרה.

panda0zombie

New member
ליהי עסוקה בלכתוב תסריטים לריאליטי שלה

כן גם אני שמתי לב לכך שכתבו הודעה ולא הודאה

איפה יובל באמת? הוא חייב להופיע מתי שהוא. מקווה שזה יקרה השבוע

מעכשיו במקום פיקולו אומרים דריה

panda0zombie

New member
תראו כבר את יובל לעזאזל

מי זה היובל הזה שמצליח להרוס מערכת יחסים בלי שיראו אותו בכלל?
ניר מתחילה בהחלט להידלק על היובל הזה..
אביב עוד לא החזיר לניר תשובה לגבי ההרכב אבל!
דידי זה החבר הקנאי האולטימטיבי

אהבתי ששמש התחזתה לאור בטלפון. טוב אז האבירמה הזאת היא אמא של אור..
אורצ'ו מסכנה
היא שמרה אותה כ"אולי אמא שלי"
נואל משחקת טוב

אביב לא משהו בלהיות אחראי אם הוא שוכח את הפיקולו.. תכלס הוא היה יכול פשוט להחליף בינו לבין עוד מישהו
אולי אביב בונה על פרוטקציות אבל מיקי בטוח לא בזה
דריה ואביב זו החברות האהבוה עלי שנייה רק לאור ושמש
אני ממש מקווה שאביב העלה את התמונות של דריה על הרצפה לאינסטגרם אחר כך

בבקשה עצרו את שלום. כולם שם מניחים שזה לא הוא... בגלל שהם מכירים אותו. הם לא ראו טלוויזיה אני מבינה
אני אוהבת את לינה ריבק. למה הם לא מביאים גם את שרון לחקירה? או יורם?
אז הקאבר של שלומי נחשף לשלום. זהו סיימנו איתו?
גם האח בעסק
מולי.. הוא הולך להרוס הכל.

אני מקווה שלא ימשכו את עלילת הגניבת בגרויות הזאת עד סוף העונה עכשיו שאנחנו יודעים מי האשם

panda0zombie

New member
פרק 34

האם שלום המאמן יתחמק מעונש בגלל מולי?

והאם אור ושמש ימשיכו להתקדם בחקירת הוריה הביולוגיים של אור??

והכי חשוב... האם נראה סוף סוף את יובל יובל יובל????

צפייה מהנה!

panda0zombie

New member
עד מתי

אז גם היום לא ראינו את יובל.. נראה אותו בכלל?

ניר כועסת ובצדק שדידי הסתכל לה בטלפון.. אבל להגנתו ייאמר שזה באמת חשוד שהיא לא סיפרה לו שיש לה חבר. לפחות היא סיפרה לו (או שאולי לא?)
דידי חבר קנאי במיוחד

אביב מעולה סך הכל. יותר מידי טוב בשביל להיות פיקולו.. דריה מצד שני לא תהיה טובה גם בתור פיקולו תכלס
יפה לאביב. הרוויח את מקומו.. אבל בכל זאת 50 תיירים?????

מולי בא להסגיר את עצמו ואז שלום הודה באשמה. טיימינג..
כולם עדיין חושבים שהוא חף מפשע! למה ששלום יודה באשמה ויפליל גם את אח שלו אם הוא חף מפשע? אלא אם כן לא סיפרו לקבוצה שהוא הודה אלא רק שהוא נעצר
דריה צודקת בדבר אחד.. לינה היא השוטרת הכי טובה בעולם
איזה קטע הזוי זה היה עם החלומות. חלום בתוך חלום.. אהבתי
מולי הסגיר את עצמו ולינה הלכה לה. מה יקרה?

הבית ספר לכוכבים הזה.
תכלס ליהי הזכירה פרוטקציות.. בתור בת של כוכבת היא לא ממש טובה בראיונות
להגיד את האמת שלי נעשתה אמא די סבבה במחצית הזאת. ואני מבינה ממש למה היא לא רוצה להיות חלק מהתוכנית
ברור שבן קצת כועס אבל בסוף שטראובר הרגיע וסולחים
שמש חברה מצויינת

"זמרת השנה 1995" כמעט שכחתי ששלי סלע היא זמרת
מה גברת סלע תחשוב כשהיא תגלה שליהי השתמשה בשם שלה?

לאורצ'ו לקח 20 וחצי דקות להופיע בפרק!
זה רק נדמה לי או שנואל טובה בלבכות בקיו?

שיר m

Well-known member
אחלה פרק

לא, עדיין לא ראינו את יובל

&nbsp
ניר ודידי מעלים פה שאלות חשובות...
&nbsp
אור

&nbsp
אביב ואבא שלו

&nbsp
מסכן מולי... יאללה, מה יקרה עכשיו?

יובל, גברת בר גפן, אם לא רואים אותך אתה ממש צרות

תמיד האתיופי הולך לכלא. שלומי האידיוט!
&nbsp
לא יפה, דידי. וגם לא יפה, ניר. שניכם ילדותיים!
&nbsp
לא, ליהי לא בקטע של ארנבונים. אתה כן אמרת פרוטקציה! חשבת! אוי, ליהי... שלי כזאת לא אימא טובה. זה לא הזמן לחיבוק עכשיו!
&nbsp
דריה, את שפכת את ה... לא משנה. אני מזדהה איתך, דריה. אה, גם את קוראת לו יחזקאל!
&nbsp
חבר'ה, אבל זה הוא! הוא לא חף מפשע! יחזקאל, תשמור על האזור.
&nbsp
התמונה הזאת היא נשק.
&nbsp
ליהי ובן, תעבדו על הבעיות הפסיכולוגיות שלכם. אתם הולכים ומידרדרים. אבל ליהי לא התכוונה.
&nbsp
מה מולי, שוב חומרים? וואו, הרבה הזיות.
&nbsp
מסכנה שמש. מסכנה ליהי. וואו. ליהי האקרית.
&nbsp
העלילה של הפיצה כזאת מצחיקה. איזו מארחת לתפארת. אביב נהדר כמנהל.
&nbsp
לא, לא כותבים "מגיעה". אני בשוק ששמש מתקנת אותה. בנרו, אתה מדבר כמו כדורגלן! אבל אמרת דבר טוב.
&nbsp
בוא'נה, ניר בקושי הופיעה היום! כן, הגענו לסרט הזה בכל זאת.
&nbsp
יופי, מיקי, שהבנת את הכישרון הניהולי של אביב.
&nbsp
אור! יופי שבאת! בחורה מסכנה.
&nbsp
אז היא פרסמה את זה בסוף? אוקיי... ביי לגלי חיטמן.
&nbsp
אוי, מולי.
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
אז ניר פרסמה את התמונה של הגיטריסט שהיא מעריצה ודידי מתעצבן. אביב מתלהב מהתמונה, ודריה מעמידה פנים שהיא מכירה אותו. מויקיפדיה. אגב, דידי חיפש ברשת את השם הלא נכון והוא חושב שאין כזה נגן! עד שהוא קולט שיצא אידיוט.
&nbsp
דידי פרסם תמונה של הנבחרת וכתב שזה כנראה הסוף. אביב מתעניין, ויחזקאל טוען שהמאמן החדש הוא... אוי... נחום. זה יהיה טוב...
&nbsp
ליהי הודתה לכל המעריצים, דריה טוענת שזה בגלל אימא שלה. ליהי טוענת שכל המעריצים של לינה בכלא. אור טוענת ש"זה מצחיק כי היא שוטרת". ובנרו טוען שהצביעו לליהי כי היא ראויה. הם אומרים שהם מוש, ודריה הולכת לעשות דוש. בנרו מתלהב מהעזרה ששלי הביאה לליהי... ואז מגלה שליהי עשתה את זה.
&nbsp
בנרו טען שבכדורגל רק הכישרון מדבר. יחזקאל אומר שזה קשרים. דידי מפרגן לבנרו.
&nbsp
יחזקאל דורש מאביב לכתוב כתבה שטוענת שאם נחום יהיה המאמן, זה הסוף. אביב מסכים שבסופו של דבר יחזקאל יכתוב והוא יחתום, ורוצה שבתמורה דריה תהיה פיקולו. יחזקאל מסביר שזה בלתי אפשרי, והם מתפשרים על במבה מהמכונה.
&nbsp
אביב נפרד מתפקיד הפיקולו ודריה טוענת שפיטרו אותו. שמש בטוחה שהם מדברים על פיקולו הכלי. מתברר ששמש יצאה חכמה ודריה טיפשה כי היא לא הכירה את הכלי.
&nbsp
מולי פרסם תמונה של הכיתה וכתב "יש אנשים שאתה מקווה שהם ישארו חברים שלך כל החיים". כולם מאוד מופתעים, חוץ משמש שמבטיחה להישאר חברה, ואור שמבטיחה להישאר ידידה. והוא הודיע לאימא שלו שהוא במשטרה. עצוב.
&nbsp
שמש מנסה להזמין מדריה מקום בפיצה, ודריה מפנה אותה לאביב. היא מבקשת ממנה שתכתוב לו שזה לא מזיז לה, שמש מסרבת.
&nbsp
אור התכתבה עם אבא שלה, שטען שהוא עדיין האבא שלה והיא הכי חשובה לו. והוא אוהב אותה.

panda0zombie

New member
אביב נהדר בהכל

אני צריכה עכשיו סצנה של אור עם ההורים המאמצים שלה..

בחיי שבפרקים האחרונים זה ממש מרגיש כאילו מולי לוקח משהו

שמש נעשת חכמה יותר ככל שהעונה מתקדמת

שיר m

Well-known member
תגידו

יש מצב שפספסתי את זה, ראינו שבן התקבל למכבי?
כי הוא ממש רצה את זה וליהי ארגנה לו מבחן, ועכשיו הוא פשוט שם וזה חלק מחייו... היה איזה קטע של שמחה גדולה שהוא התקבל?
תודה סליחה ושלום

panda0zombie

New member
אני זוכרת שהיה איזה רגע

שבו ראו את בן וליהי מתרגשים מזה שהוא התקבל למכבי.. או שאני טועה וזה משהו אחר

שיר m

Well-known member
תודה לכם, עברתי על זה שוב...

חיפשתי וחיפשתי... בפרק 29 היתה את שיחת הטלפון, אבל זה היה רק ששטראובר הסכים לבחון אותו.
אח"כ נודע לנו שהוא התקבל כשהוא היה עצוב בשיחה על הספסל...
זהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז השלמתי את שלושת הפרקים במכה
ראשוו עד היום , כמו שבוע שעבר ...
מה עובר על שלי ? מבין לגמרי שרצתה לעזור
מה עובר על בנרו?

למעלה