יובל? יובל יובל?
כן, ברור שהוא מקנא, שמעת את הניג'ס הזה בטלפון?!

את לא יכולה להתבלבל בינך לבין אור, שמש! וכן, נורדיה על שם מקס נורדאו. עצוב.

שמלה??? דריה. שיעורים פרטיים. בייביסיטר. כלבים. מה נשמע יותר גרוע? אני הייתי מאשים את אביב בשחיתות. כמו שהאשימו אותי היום בגלל ההסכם עם שיר-לי מנקס!

אל תסמכו עליו, הוא ערבי. לחסוך אנרגיה לא עם החברה אני מקווה. איך האזו... עזבו, לא רוצה לדעת. איך עלו עליו? כולם מדברים על שלום. אף אחד לא מדבר על זה שהוא ערבי.

כן, אולי חברה שלה זרקה לה את הטלפון לאסלה, אור. חמודה, היא שמרה את זה כ"אולי אימא שלי".

יובל יובל יובל. נשמע לי פגע רע.

רוצים לשמוע את השחיתות של שלום? ראיתם איך קוראים לקניון? קניון השלום. מה נראה לכם?! אה, הראיות של דריה הביאו אותם אליו... אגב, לא כותבים "הודעה באשמה". כותבים "הודאה". לינה נראית לי כמו השוטרת הרעה. אין תקציב לשוטר טוב.

אבל איך הטופס הגיע למולי בכלל?! שמש, שמעת על רומן זדורוב לכאורה?

אתם לא כאילו זוג בכלל. דריה, תודי שאת חרא מלצרית.

ניר כזאת לא קשורה לעלילה של הבגרות... אולי ארבעתכם, דידי. אולי.

לפתע קלטתי שאור עושה כאן את מה שקארין עשתה ביומני... אור, אולי את כדברא. מסכנה אור.

אח שלו. רואים? הכל משפחות שם. חמולות.

איזו מין חלוקת צוות זאת?! הוא שם את כולם מלצרים... פיקולו, פיקולו, די כבר, אנחנו לא בדרגון בול!

אל תאמין להם, שלום! אל תאמין להם! זה לא עובד המוצרים האלה! אולי עדיף לחשוב על דילמת האסיר... כלומר, לשתוק!

עברית תקנית וצ'ופ צ'ופ. זה כל כך עולה לאינסטגרם...

דידי, שחרר את ניר. רגע, יובל בכלל לא יופיע? הוא יעשה כזה בלאגן ולא יו... הוסחתי. פיצה עם ביצה קשה.

אז מה מולי יפלוט?

רגע! איפה ליהי?! לאן היא נעלמה?!

בכל אופן- פלאשבקים!

ניר פרסמה הודעה למען שחרור שלום. לבקשת דידי. יחזקאל מברך את דידי על זה כי הוא ביקש מניר. ניר מתעצבנת וקוראת לו אדם קדמון. אגב, מתברר שחנן מנסה להשתמש בסיומת "אוש" ורק מביך. והוא חוקר אותה על יובל.

דידי פרסם פשוט "איףףףףףףףף!". אביב בטוח שזה בגלל הפיצות ומבקש למחוק. לא קשור לפיצות הדוחות, דידי אומר (ומיד מאשים את האיות האוטומטי ואומר שהן מעולות).

גם ליהי רוצה שישחררו את שלום. ועם תמונה שלה. יחזקאל עצבני שהיא לא שמה תמונה של שלום וליהי אומרת שהוא מכוער. אבל... "ליהי, זאת ליאורה, מפיקה בבית ספר לכוכבים, אני מבקשת שתמחקי את הפוסט הזה. את חתומה על חוזה שאוסר עלייך להביע דעה אישית במגוון נושאים". ליהי מעוצבנת כי הוא חף מפשע.

בנרו כתב שמאמינים בשלום. הכדורגלנים רוצים לארגן הפגנה ולדבר עם שראובר, אבל מולי מסנן את בנרו. דידי התייעץ איתו- נגיד ידיד של ליהי כותב לה משהו בטלפון... הוא מתעצבן, אבל דידי מבהיר שמדובר בניר. אביב? אין מה לדאוג. מולי? אין מה לדאוג. יחזקאל? אין מה לדאוג. יובל?! יש מה לדאוג.

אביב פרסם כתבה על המעצר של שלום. הכדורגלנים מתעצבנים כי שלום חף מפשע, ואביב רוצה שיגיבו בכתבה כדי שדנית תראה שהכתבות שלו טובות.

גם יחזקאל תומך בשלום! רק שמש לא מבינה- לא עדיף תמונה של יונה? דריה מסבירה ש"שמים את המוח שלך בראש של יונה היא הופכת לעורב". בנרו מסביר שהם בעד שלום המאמן ולא בעד "שלום לא מלחמה". שמש מזועזעת שהם בעד מלחמה, ודריה מסבירה לה שאם היא תיכנס למרחב המוגן לנצח אז כן. הוא גם התכתב עם ליהי (אין לה את המספר שלו). הוא צריך סלב שיעזור לו לשחרר את שלום וליהי תשמח... עד שמתברר שהוא רוצה את שלי. ליהי נותנת... "052- לך חפש מי ידגדג אותך .אפס אפס! ותמחוק את המספר שלי! חצוף!"

מולי פרסם:

"איזה טיפש הייתי...
זהו. אני הולך להסגיר את עצמי. אני לא יכול יותר לחשוב ששלום הולך לשבת בכלא על משהו שאני עשיתי. אני מקווה שלא יעיפו אותי מקציר. אני חי בסרט. בטוח יעיפו אותי מבית ספר. אבל אני מקווה שלא שולחים ילדים בגיל שלי לכלא. אני מקווה שההורים שלי יסלחו לי. אני מקווה ששמש תישאר חברה שלי. אני מקווה את כל זה, למרות שאני יודע – שאני הולך לכלא, וההורים שלי יכעסו ויבכו ויפגעו וידאגו – וגם שמש. איזה טיפש הייתי..."

דריה פרסמה תמונה של אביב וכתבה שבתגובה הראשונה היא תסביר איך אומרים פיקולו בעברית... עבד, אבל אביב כתב קודם את השם שלה. ליהי שמחה. מולי מפרסם "אתמול הייתי במסעדה, הדריה שם היה מה זה גרוע". אביב כותב "אנחנו מחפשים דריה חדש לפיצה. מישהו מכיר?". וליהי כותבת "אני חייבת דריה לבית שלי שינקה אחריי....". דריה עצבנית. אגב, היא ואביב מתכסחים על מה יותר גרוע: עבד או הנפילה. עד שמתברר שאביב צילם אותה. "התכוונתי מלך! נסיך! כוכב! חתיך! אלוף! גאון! מוכשר! אין לך תמונה של זה נכון? נכון???".

אור פרסמה את הספר של דוקטור סוס: אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים. ספר חכם אבל צריך אומץ כדי לצאת. דריה מסכימה איתה בפעם הראשונה בחייה. יחזקאל אומר שבאמת ספר מעולה. ליהי כותבת "אני לא מאמינה! אני מזהה את הספר הזה!". דריה לא מופתעת ואור אומרת שזה ספר גאוני. אבל... "אני יודעת שהוא גאוני. כי הוא שלי! לא החזרת לי אותו!".

ושמש- פרסמה תמונה של מולי וטענה שהלך לאיבוד חבר. מולי מתעצבן עליה ואומר לה ללכת מהר לפרטי. הם רבים ואז עוברים לפרטי. מולי עונה לה שהוא בדרך למשטרה, ואז שמש מטיחה בו כמה האשמות על זה שהוא לא חבר... לפני שהיא קולטת שהוא הולך למשטרה.