יאללה קציר יאללה
אוקיי. זוכרים כשאמרתי "תשקיעו במשיבונים" וכל זה? כן? יפה. אז לא התכוונתי שתעשו דברים דביליים כמו תום.

בחייך, ניר, את מדהימה ואין סיבה שתפחדי. אבל קיבלנו את השיר של ניר ודידי. יפה. רגע. אנשים ל א אהבו את הקטע הזה?! תאונת דרכים?! למה?!

שלושער. יפה דידי. אני לא מאשים אותך על נטישת ניר. ממילא הקהל הזה מכור. אפילו יחזקאל הצטרף לחגיגות, ואני מזכיר לכם שהוא הקפטן לשעבר. אבל למה מולי לא היה שם?

אבא של אביב? אתה יכול בבקשה להרעיל את פולצ'ק? לא? לא הסדרה הנכונה? אוקיי. טוב, אחרי ההופעה של אביב באמת לקהל לא נשאר כוח. אני חושב שאביב קצת מגזים. אז ניר לא ענתה לך פעם אחת! פעם אחת! בגלל זה לפסול?

דידי? תקנה שעון. האם גבות זה סמל לשקרים? או שזה משהו מקובל רק אצל אביב פנקס?

"לא אוהבת לשיר?!" שמש?! מה יהיה על הלהיט שלכן?! חוג סלסה נחמד. תפגשו שם את גיורא.

האמת, חשבתי שזה דבילי ששמש לא מבולבלת מזה שהמנהל הטמבל לא מבדיל בינה לבין אור, אבל בראש שלה ושל אור זה בסדר גמור שלא מבדילים ביניהן. מי אלו סמארק ירוק, לעזאזל?! רגע, מה דנית הלוי?! מה היא שרה? למה לא ראינו את זה?! ולמה אתן מופתעות, בנות?! זה היה נהדר! זאת הייתה הופעה נהדרת!

נהדר, מולי. פשוט מצוין.

אתה רואה, אביב, זאת סיבה לכעוס. למרות שלא בצדק, כן? כי לא רחמים וכן את כן זמרת! לא לוותר!

חמודים, הפאוור קאפל. רגע! אבל את אמרת בפלאשבקים שלא נורא אם הוא לא יבוא! טוב, זה היה לפני שמש. והם חמודים. ותכנית מעולה, ליהי. ותתנשקו.

מסכנה שמש. עכשיו פתאום דחוף להם להראות שהיא דווקא כן יודעת.

פששש. מדברים פתוח על הכל פתאום. באמת היסטורי. כל הכבוד לאביעד. "הומו", יחזקאל, לא "אומו". דיקציה! אביב נהיה מאוד אהוד. מתהלך כמו סופרמן. סופרגיי! בואו ותתרוממו איתו!

אור, זה לא "יומני!". וחוץ מזה, גם בנרו רוצה. ליהי, תתמקדי בשירה. בשלנית את לא.

יחזקאל... מה הוא זומם?

הלוואי, ניר, שיכולתי לצאת ולעשות פיקניק. הלוואי. מחוץ לבית שלי יש גשם וברד והצפות ומה לא.

חמודה אור המלצרית. ותתנשקו כבר. ואור שכחה סכו"ם.

מה אתה נכה, פולצ'ק? הנה מפגש בין שניים שהם מאותו סוג. אביב, אני מפחד בשבילך.

בנרו, לא להשאיר לה טיפ. בסדר? רגע... מי פעם אכל משהו ולא ידעו אם יש שם אגוזים או לא... זה היה משהו מאדיר מילר. נו, בנרו, היית נותן לה לחשוב שזה בסדר. בחייך.

מתעסקים בהומופוביה. מפחיד. מפחיד מאוד. הבחור גמר על מישהו בכלובים, אז אביב?

בנרו... ממזר קטן. יש!!!! חמודים.

מעניין למה ציקי צולע. בכל מקרה, תמונה אחרונה מצמררת, בעיניי. לא חושבים? אביב שוכב פצוע ליד הדגל... קצת מראה מה ששנאה עושה.

פלאשבקים.

ליהי מעלה תמונה שהיא הולכת לישון, וגם אור וגם בן קוראים לה נסיכה. עכשיו בנרו צריך למחוק ולכתוב משהו אחר. וליהי סיפרה לאור על מה שקרה.

בנרו פרסם:
"הנשיקה הראשונה שלי!
טוב, בגלל שהחלטתי לא לספר לאף אחד מה קורה עם ליהי ואיתי, אז אני חייב לכתוב את זה אחרת המוח שלי יתפוצץ. התנשקנו! ליהי ואני התנשקנו! אני יודע שאני יוצא מתלהב, אבל מה אני אעשה?! זה עשה לי פרפרים בבטן, וחיוך מטומטם, והרגשה מעולה ומצב רוח כמו אחרי גול של הלייף. לא גול אחד! שלושער! חמישער! מליון שער! ואני חושב עליה כל הזמן. כאילו, אני לא הראיתי לה את כל זה, אבל וואלה... למה אף אחד לא אמר לי שגם לבנים נשיקה ראשונה זה וואחד דבר?"

אגב, אני לא יודע אם בנרו מתכתב עם דידי לפני או אחרי שהוא ראה אותו, אבל הוא אומר שהוא לא מספר כלום על החברות עם ליהי.

דנית כתבה בקציר ולעניין נגד השיר של ניר. אבל... "גילוי נאות: עורכת האתר, דנית הלוי התמודדה בעצמה בתחרות ועלתה לגמר! בהצלחה דנית! אוהבים אותך!".

דידי פרסם התנצלות פומבית (בלי להסביר למי הוא מתכוון). וחוגג עם הצווות בוואסטאפ.

ניר פרסמה את הדגל של קונגו ואמרה שזה הפתרון. ליהי תומכת, דריה אומרת לה לסתום. אור מצטרפת, דידי אומר שניר מסננת אותו. ואביב לא עונה לה.

אביב כתב פתק:

"לשלוח לאמא לקנדה
היי אמא, אני שולח לך לינק לסרטון שצילמו היום בתחרות שירים בבית ספר שלי. אני רוצה שתראי עד הסוף ותביני לבד למה אני שולח לך את זה.
אבא היה בקהל (עם אנה) ובלי לעשות ספויילרים אני רוצה להגיד לך שבסוף הוא חיבק אותי, ואמר לי שהוא אוהב אותי לא משנה מה. גם החברים שלי הגיבו יפה.
אבל קחי את הזמן, תראי את השיר (זה מתחיל שיר אחד ואז אני עוצר ומתחיל עוד פעם את השיר) ותדברי איתי אחרי זה.
אוהב אותך
אביבי שלך."

אביב ניסה לשכנע את דידי לגלות את הסוד שלו.

שמש כותבת למולי והוא לא עונה. עצוב.

דריה אומרת שאביב וניר הם הגיבורים שלה. ליהי קוראת לניר "זייפנית בכיינית". דריה אומרת לה שליהי אמיצה: "לעלות לבמה ולנסות לשיר אחרי שאמא שלך בעצמה לא חושבת שאת מספיק מוכשרת. הלוואי והייתי יכולה להדביק פה קישור ל"יום בחיי שלי סלע".

ודריה מנסה לשכנע את ניר שההופעה נהדרת. והיא קוראת לאור ולשמש "חושך וירח".

חייב לשפוך את זה: הפתק היחיד שיש לאור זה מילים להכתבה בערבית. די כבר! ושמש לא מספרת לה למה היא לא יכולה להתנצל בפני ליהי (וגם לא בא לה).

שמש צריכה שההורים שלה יקפיצו אותה למולי. אגב, היא בחדר שלה, וההורים שלה בסלון.