פלאשבק -שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 14
מה תום מתכנן? למה הוא עושה את זה לדידי?
ומה בנרו יעשה עם המידע הצפוי מראש שזוג הגיבורים שיתף פעולה לנקום בליהי?

panda0zombie

New member
אוי לא סבא

יחזקאל פה אז אפשר להתחיל
רעיון לא טוב לעשות מסיבת הפתעה.. וגם מעקלים את המקום

להגנתו של דידי ייאמר שליהי גם סובבה את הראש של בנרו. עצם העובדה אבל שדידי המשיך להכחיש די לא טוב
הניצחון של הנבחרת הכי חשוב אבל!
גניבת קמע? יותר מידי מזכיר לי ארצות הברית. איגואנה
איך בדיוק הדלת של הכלוב נפתחה ככה מעצמה
אז עכשיו אנחנו יודעים מה המניע של תום.. חברים חברים עד שתום יכול להיות פופולרי יותר

ניר, דידי באמת לא אמר שהוא ישיר איתך.

מולי עדיין עם הסמים.. הניתוק טלפון של החברה אמור להיות עוד סימן אזהרה.
מסכנה שמש

שמש צריכה להקשיב לאביב.. היא לא צריכה להקריב מהאושר שלה

ליהי חשבה על מה בדיוק יקרה כשאמא שלה תשמע את השיר בתחרות ותזהה? או שהכותב או הסוכן שלה יזהה.
שיר חמוד אבל
ליהי היא כנראה הביצ'ית הכי נחמדה שראיתי. אני אוהבת את זה שהיא די מאוזנת ולמרות הביצ'יות היא גם יכולה להיות הכי נחמדה ותומכת כמו עם אביב. שיחה יפה
אז ההורים של ליהי גרושים ודי שונאים אחד את השני. מחכה לראות את האבא

מי האידיוט שחשב על זה?
עוד מעט תגלו על מה...
&nbsp
"אז פה אתה מתחבא! בדיוק איפה שהייתי לפני פרק!". רגע... זה קצת דבילי, ניר יכולה ללכת ולהגיד שזה השיר שלה וכל הכיתה תגיד שכן, כולל המורה. אז בתכל'ס ליהי לא יכולה לטעון כלום. מי שמדבר, בנרו.
&nbsp
זה, מולי, נקרא זעם סטרואידים. בטח, מולי. סמכת על המודעה.
&nbsp
ניר עם אנרגיות זה טוב. למרות שאתם בטוחים שהיא לא לקחה קצת מהכדורים של מולי? או ממה שדריה לוקחת?
&nbsp
משהו חסר במיטה של ליהי... "אוכל בלי קטשופ"? למרות שנואל יפה. "תציל לך את הטושי"?! זה היה קטע קורע. "אור!". ועוד שלי נבהלה יותר מאור...
&nbsp
איגואנה, ארנב... יופי. נבחרות נהדרות. ומאמן לתפארת.
&nbsp
מוזר, כל הסצנות האלה של אביב וליהי. היית חושב שיתחיל ביניהם רומן או משהו אבל ברור שלא. והיית צוחק מזה שהם חברים טובים במציאות. ניר "בזזה"? חכמה ליהי.
&nbsp
מסכן דידי. לא לתת לתום הבוגד!
&nbsp
אני לא מתאושש מזה שכל מילה שנייה בסצנות של אביב זה הומו. אם לפני שנה הייתי אומר לכם את זה הייתם מאשפזים אותי. אוקיי- מי חשב על זה?! מי חשב שלעשות לזקן בן שמונים מסיבת הפתעה זה טוב?! ממתי?! ודריה, תמשיכי לדבר לעצמך. זה בסדר.
&nbsp
חמודה שמש כשהיא קוראת. לעזאזל, לא שוב זוג האילמים! נחמד אביב.
&nbsp
גונבים איגואנה. שרון ונני נכנסו על זה לכלא.
&nbsp
העסק לא מתפקד.
&nbsp
נהדר, מולי. פשוט מצוין. אה, דידי בדק שמות. ברור. הוא רצה לדעת.
&nbsp
מבחני כניסה. יש יחזקאלים בכל מקום. הייתי יכול לרחם על טום אם הוא לא היה בוגד.
&nbsp
"הגענו, אפשר להתחיל! אז תמחאו כפיים לזבל שגנב כסף מהעסק הזה ואמור להיות בכלא אלמלא אבא שלו!". באמצע נכבה לאור הזיקוק.
&nbsp
נהדר, מולי. פשוט מצוין.
&nbsp
מה, אביב היה עם ליהי כל הזמן?
&nbsp
ושוב- מי האידיוט שחשב שזה רעיון טוב?!
&nbsp
פלאשבקים...
&nbsp
ליהי כתבה:
&nbsp
"עם כל המסיבה והלחץ שכחתי שמחר חצי גמר. מחר אני אמורה לשיר את השיר ש"לקחתי בהשאלה" מהערימות של אמא שלי. ופתאום אני מתחילה קצת לפחד... אולי זאת היתה טעות? אולי לא מאוחר לבטל את הכל? אז מה לעשות? לעלות עם השיר הגנוב מחר או להתוודות ... או שואלי לקום בבוקר "צרודה" וככה אני לא אשיר ואף אחד לא יכעס עליי...רעיונות מישהו?"
&nbsp
מסכנה. אגב, היא התכתבה עם אביב ואמרה שהיא התכוונה למה שאמרה. אביב שואל "זה בסדר אם אני קצת חושד בטוב לב הזה שלך פתאום?". ליהי אומרת שהיא מנצחת בתחרות הוגנת, אבל "מי שלא חבר של ניר, הוא חבר ממש טוב שלי".
&nbsp
בנרו התווכח עם אימא שלו. היא רוצה שהוא יעזור לאבא בעסק והוא מתווכח איתה על זה.
&nbsp
ודידי כתב:
&nbsp
"אני חושב שזה אחד הימים הכי גרועים שהיו לי בחיים!
והיו לי ימים גרועים בחיים! הריב עם בן, מה שעשינו לתום ואיך שמוח הכריח אותי לצלם את תום ככה. וניר, שעשיתי לה רק טוב עם התחרות אבל איכשהו זה נהרס. וסבא וההתקף לב. וזה שמחר משחקים מול אילת. אבל יש דבר אחד טוב. אין ציקי. אין ציקי ואין ציקי! עברתי על הרשימות של השחקנים מאילת – וכל מי שבנבחרת לא היה איתי בחטיבה, ככה שאין מצב שיזהו אותי. וגם ציקי – שבטח היה הקפטן של הנבחרת – לא ברשימות. אז הוא לא מגיע מחר. והוא לא יכול לחשוף אותי. והסוד שלי – שמור. לפחות זה. אף אחד בקציר לא ידע מה עבר עליי באילת (חוץ מאביב שגילה את זה לבד)".
&nbsp
מעניין. האם אנחנו בטוחים בזה? אגב, מולי כועס עליו בוואטסאפ. ותום לא עונה לו.
&nbsp
ניר כתבה:
&nbsp
"מי צריך לעשות מה..
ההכנות להפתעה של סבא.
באחריותי: בלונים, כיבוד, שלטים, שתיה, מוזיקה.
באחריות דריה: להביא את סבא
באחריות אביב: להזמין את כולם."
&nbsp
קצת לא מאוזן, הייתי אומר? ניר כל כך מתגעגעת לדריה ולאביב. והיא ודריה לא במצב טוב.
&nbsp
אביב פרסם את מילות השיר בתחרות שלו.
&nbsp
אצל מולי אין חדש.
&nbsp
דריה מתגעגעת לסבא. והיא שואלת את לינה בנוגע להוצאה לפועל.
&nbsp
אור פרסמה שהיא ושמש מחפשות חבר. שני חברים טובים, או תאומים. ואף אחד לא הגיב. אגב, היא התכתבה עם יוגב. ושניהם דיברו עם שמש ועמרי על הדייט! ו... הם שולחים ביחד...
&nbsp
"שמש ואני החלטנו שהכי טוב שנפסיק להפגש איתך ועם עומרי. סורי."
"עומרי לגמרי מאוהב בשמש ואני בך. יש מצב שנצא לסרט מחר?"
&nbsp
לא הלך טוב, כמובן.
&nbsp
שמש פרסמה באינסטגרם תמונה לכבוד מסיבת ההפתעה. אור צעקה עליה למחוק, ודריה הזכירה להן שאין לסבא חשבון... היא גם שלחה לאביב תודה. ועצות בלבוש...

panda0zombie

New member
אני ממש אוהבת את הסצנות של אביב וליהי
אין תמונות של שמש אצל מולי?

עומרי ויוגב יכולים להמשיך לרצות לצאת עם שמש ואור
אם ליהי היא חברה של אביב כל עוד הוא האוייב של האוייבת אז כשאביב וניר יחזרו להיות חברים תהיה בעיה

אגב, מעניין מתי
אביב ידבר גם עם אור. הוא דיבר עם שתיים, חסרה לו עוד אחת.
&nbsp
בכלל- נראה לי הוא מדבר עם כולם שם. רק מולי ובנרו חסרים לו.

panda0zombie

New member
מתחבר לכל הבנות
ודידי.. ובינתיים גם אור, לא יזיקו לה התובנות שלו אבל

panda0zombie

New member
העיקר שהכל בסדר
וסבא בבית חולים.. רק צריך לטפל בפיצרייה
עדיין משעשע שכולם שם קוראים לו סבא

ניר ודידי חמודים. דריה מגיבה אליהם זה כזה מקסים
אם אף אחד לא היה מזהה אותם עם המסיכות שם אז הקהל מטומטם
גם ליהי ובנרו.. סצנה חמודה עם המתמטיקה. בינתיים יש להם אחלה זוגיות. בהצלחה לבנרו במבחן

מולי העצבן.. מסכנה שמש, פרשה מהשלישיה כדי שיצעקו עליה שוב
לפחות אור גם עמדה מול ליהי והן כן שרו דואט בשניים במקום באחד

לפני שתום מתפרץ על דידי בעצבים הוא צריך לזכור הוא מכר את הסודות שדידי סיפר לו
יחזקאל הזה..
תום עדיין מאוהב בדריה. בהצלחה עם זה

כל הכבוד לאביב! ממש אמיץ מצידו לשנות את השיר
רגע יפה עם אבא שלו. ציפיתי שבהתחלה יהיו קצת בעיות וחוסר קבלה אבל גם זה ממש נחמד
באמת עלילה מדהימה על הקהילה הגאה
מתי בדיוק ניר ציפתה שהוא יספר לה? וטכנית דריה גילתה לבד (לפחות ככה אני זוכרת)

פולצ'ק! (אני אפילו לא ראיתי את הרוב של תאג"ד למה אני מתלהבת?) הפעם בדמות ביריון

Roei152

Well-known member
מנהל
אביב המלך!!!!
העלילה של הקהילה הגאה זה הדבר שאני אוהב בפלאשבק...
דידי וניר חמודים אבל דריה אמרה שהיא חושבת ליה תפרגן להם באיזשהו שלב....

מי חשב לעשות הפתעה לזקן בן שמונים?!
ניר, בחייך. קבלי כאפ שטות.
&nbsp
אבל בכל זאת, שמתי לב שכולם, גם אור ויחזקאל, היו עצובים מהעניין. ואני מזכיר לכם שזה יחזקאל- שגונב ממנו חופשי.
&nbsp
חי חי... האמת שקיבלתי ספוילר על שחקן אחד...
&nbsp
אביב פנקס מושלמת. זהו. אין דרך אחרת לתאר את זה. ויש לה אף סולד וחמוד. יפה לדידי.
&nbsp
ליהי סלע עוזרת לבנרו במתמטיקה? ממתי? אלא אם ליהי היא איזו גאון סודי או משהו... וואו, יש לי צמרמורות מהמתמטיקה...
&nbsp
זוכרים מה דריה אמרה? אולי כדי להיות חזק אתה צריך מסכה?
&nbsp
בנרו, עזוב אותך. מי צריך מתמטיקה? טוב, אני רואה שבשבע דקות הראשונות אנחנו עוסקים בזוגות חמודים.
&nbsp
נכון, ניר, הוא אמר שילווה אותך הביתה. לא יפה.
&nbsp
דריה קורעת. קורעת. אני חייב לצייר אותה מתישהו. "ההההההההה!". אין מצב שגם ליהי לא מפחדת קצת קצת קצת.
&nbsp
זעם סטרואידים.
&nbsp
אוי, ליהי... גילי מבית שמש? כן, בטח. בטח. מה הלאה? נינה מ אור עקיבא? שימצאו ישובים קצת יותר מקוריים.
&nbsp
בחייך, בן, קצת יותר אמונה עצמית.
&nbsp
יודעים משהו, בנוגע לאיך שליהי מתנהגת (שזה ממש הפוך מאיך שהיא התנהגה עם בנרו)- אני לא אגיד שום דבר רע, אלא אגיד שזה די מראה שהיא וניר דומות. אביב טען שגם ניר מתנהגת ככה כשהיא בפרויקטים. אז הן דומות. מפתיע שדווקא שמש מתפרצת פתאום (כי זה בא משום מקום) ושאור לוקחת את הצד שלה.
&nbsp
יאללה, תום, יא בוגד. מי אתה שתדבר?
&nbsp
קצת לא יכול לקחת ברצינות את מולי ושמש עם הדיבור של שמש.
&nbsp
דריה זה כזה סיכון. לא למדתם שאסור לזרוק טלפונים? ומה אתה מתאהב בה, אידיוט בוגד?
&nbsp
אביב, איך היא תדע אם לא סיפרת?
&nbsp
מי הלחין את השיר? גם היה לחן בשיר שליהי לקחה?
&nbsp
שיט. אין לו טלפון. יחזקאל המניאק.
&nbsp
אביב, בבקשה תעשה את זה. ישששששששששש! מלך! גבר! הומו הומו, אבל עם זין יותר גדול מכולם. אגב, כשהיה כתוב שהוא משנה את השיר בגלל שאבא שלו בקהל, חשבתי שבדיוק להפך.
&nbsp
היי, שמש החליפה בגדים!
&nbsp
יחזקאלים יש בכל הארץ. לאחד מהם קוראים ציקי. במקרה הוא עם הורמון של רוצחים במוח, או שגם לו החדירו ממריצים מגז עצבים, או שהוא בכלל היה מאוהב בדנה חינוך ובא לנקום בה על זה שהיא בחרה בפרטוק. בכל מקרה, פולצ'ק.
&nbsp
הטלפון של דידי לא מקולקל? אז איך הוא קיבל הודעות?
&nbsp
פלאשבקים:
&nbsp
ליהי קיבצה את כל הטוקבקים הרעים:
&nbsp
"טוקבקים לקליפ של ניר עם המסיכה (רק הקטילות)
21. מי זאת ואיך היא מרשה לעצמה לצחוק על שלי סלע המלכה!!!!????!!!!1
33 - שלי סלע יש רק אחת! כל השאר חקייניות!
34 - מי זאת העקומה הזאת מאחורי המסכה של שלי סלע? קול של צפרדע מעוכה" ..
89 - אם אני הייתי זמרת כזאת גרועה, גם אני הייתי מתחבאת מאחורי מסיכה של שלי סלע – אחת שיודעת
131 – ליהי סלע שולטת! החקיינית קופה מוחלטת!"
&nbsp
אגב, יודעים מי זאת רות פרוייליך? זאת הייתה מי שפרשה מהשלישייה של שלי סלע. היום היא עקרת בית בבאר טוביה.
&nbsp
לא יודעים איך קוראים לאימא של יחזקאל. והוא לא מבין את הקטע. ובנרו מצטער שהוא לא יכול לראות את ליהי.
&nbsp
דידי לא יודע אם להציל את ניר או את הנבחרת. והוא אומר לניר שהיא יכולה לסמוך עליו. ואגב, הוא מתעמת עם תום על זה שהוא לא סיפר לו שהם מול אילת. תום אומר שבשביל עצה ממנו, הוא צריך לברר לו אם הילדה הכי יפה פנויה. והוא לא יודע איך קוראים לה... דידי שואל אם זאת ניר, ליהי או דנית הלוי? שזה קצת מוזר, לא חשבתי שהרבה חושבים שהיא יפה.
&nbsp
ניר כתבה, שימו לב:
&nbsp
"אמא'לה. לא רוצה לדעת מה זה אומר- סודי!
טוב, זה נהיה מוזר מאוד. כל העניין עם דידי, כי אני פתאום מבינה שמאז שהחלטנו שנשיר ביחד, אני לא כל כך מתוחה. זאת אומרת אני מתוחה בגלל שאני לא רגילה להיות על במה יותר מדיי, אבל אני גם לא מתוחה בגלל שאני יודעת שדידי יהיה שם, ואיכשהו זה ששנינו נהיה אחד עם השניה על הבמה – מרגיע אותי. אני מנסה לחשוב אם הייתי מרגישה ככה אם הייתי מופיעה עם ליהי או אפילו עם אביב. ואני לא בטוחה. אם להיות כנה? אני די בטוחה שזה קשור לדידי. שיש בו משהו שמרגיע אותי ועושה לי להרגיש טוב. מה זה אומר?
אמא'לה. לא רוצה לדעת מה זה אומר.
עדיף להתרכז בשיר."
&nbsp
הייתה כתבה על היציאה מהארון של אביב! ודריה מנסה ליצור איתו קשר ולהגיד שהוא מושלם. והוא מתפייס עם אבא שלו, שמשום מה משתמש הרבה במילה גאה...
&nbsp
מולי מידרדר והולך...
&nbsp
"מה להגיד לשמש?
שמש, אני רוצה לבקש סליחה על איך שהתנהגתי- לאאא
הי שמש, תקשיבי איזה קטע. דידי אמר לי שצעקתי עלייך אתמול, ורציתי לראות אם נפגעת...?- לאאאא
הי שמש, איזה מצחיק היה אתמול, כשכאילו צעקתי עלייך בצחוק? נכון?- לאאאא
הי שמש, נראה לי שאני חייב לך התנצלות- לאאאא
שמש, מה את עושה בלאגן. אז קצת דיברתי בקול רם. למה סתם לעשות עניין מכלום?- כןןן"
&nbsp
הוא גם מחפש את האיגואנה. עלולים לפסול אותם אם היא לא חוזרת. אבל כנראה שהיא אצל יחזקאל הטמבל. ומולי מתווכח עם שמש בוואטסאפ.
&nbsp
דריה איחלה לאביב בהצלחה באינסטגרם. אביב מתעלם מניר וליהי הולכת להקיא.
&nbsp
אור מתווכחת עם דריה האם כל מה שחשוב נמצא בשניים? יש לב אחד- אבל יש בו שני חדרים! אה, בעצם ארבעה... ואור אמרה לשמש שהיא תילחם עליה כל החיים שלה.
&nbsp
ושמש מאחלת בהצלחה לאור והן עושות משחקי מילים על השמות שלהן.

panda0zombie

New member
היגיון של מסוממים
"לבקש סליחה שצעקתי בלי סיבה או להמשיך לצעוק? כן להמשיך לצעוק זה אחלה של רעיון"

panda0zombie

New member
אביב

אביב באמת יצא מלך. כל הכבוד לו שהוא באמת גאה בעצמו ולא מתבייש
קטע חמוד עם האבא.
נחמד לדעת שכולם מקבלים את זה בבית ספר. ושאפילו הכינו לו כובע יפה להסתובב איתו
זה היה נוראי לראות אותו מקבל מכות מהביריונים האלה של דידי. הרגשתי ממש רע.. אני בטוחה אבל שניר תמצא אותו בדרך חזרה ותעזור
&nbsp
מול צריך בשלב הזה להבין דחוף שסמים זה לא סתם משהו לקחת כמובן מאליו
&nbsp
אז שמש פרשה סופית? לפחות האור שלה לא כועסת. בניגוד לליהי..
שיקחו חוג סלסה בכיף
&nbsp
אז תום רוצה דייט עם דריה.. ראיתי את זה מגיע. לא מגיע לו אבל
&nbsp
מי זה הציקי הזה בכלל? מה הקטע שלו שהגיע במיוחד בשביל דידי.. יש שם משהו יותר גדול
חבורה של ביריונים נטפלים למישהו חלש. כל הכבוד לאביב אבל שהעז לעמוד מולם
דידי ממש מת מפחד מהבחור הזה
&nbsp
ליהי ובן בנשיקה סוף סוף. זוג מקסים ממש.. מעניין איך ליהי תגיב כשהיא תגלה שהוא לא קפטן
הקשר שלהם נראה ממש טוב בינתיים.
&nbsp
כל הכבוד לזוכים בתחרות ולקבוצת הכדורגל. דידי מלך
סמארק ירוק

ניר.. תרגעי ההופעה הייתה טובה. כולה קצת לחץ
&nbsp
ובעיקרון אביב המלך

יאללה קציר יאללה
אוקיי. זוכרים כשאמרתי "תשקיעו במשיבונים" וכל זה? כן? יפה. אז לא התכוונתי שתעשו דברים דביליים כמו תום.
&nbsp
בחייך, ניר, את מדהימה ואין סיבה שתפחדי. אבל קיבלנו את השיר של ניר ודידי. יפה. רגע. אנשים ל א אהבו את הקטע הזה?! תאונת דרכים?! למה?!
&nbsp
שלושער. יפה דידי. אני לא מאשים אותך על נטישת ניר. ממילא הקהל הזה מכור. אפילו יחזקאל הצטרף לחגיגות, ואני מזכיר לכם שהוא הקפטן לשעבר. אבל למה מולי לא היה שם?
&nbsp
אבא של אביב? אתה יכול בבקשה להרעיל את פולצ'ק? לא? לא הסדרה הנכונה? אוקיי. טוב, אחרי ההופעה של אביב באמת לקהל לא נשאר כוח. אני חושב שאביב קצת מגזים. אז ניר לא ענתה לך פעם אחת! פעם אחת! בגלל זה לפסול?
&nbsp
דידי? תקנה שעון. האם גבות זה סמל לשקרים? או שזה משהו מקובל רק אצל אביב פנקס?
&nbsp
"לא אוהבת לשיר?!" שמש?! מה יהיה על הלהיט שלכן?! חוג סלסה נחמד. תפגשו שם את גיורא.
&nbsp
האמת, חשבתי שזה דבילי ששמש לא מבולבלת מזה שהמנהל הטמבל לא מבדיל בינה לבין אור, אבל בראש שלה ושל אור זה בסדר גמור שלא מבדילים ביניהן. מי אלו סמארק ירוק, לעזאזל?! רגע, מה דנית הלוי?! מה היא שרה? למה לא ראינו את זה?! ולמה אתן מופתעות, בנות?! זה היה נהדר! זאת הייתה הופעה נהדרת!
&nbsp
נהדר, מולי. פשוט מצוין.
&nbsp
אתה רואה, אביב, זאת סיבה לכעוס. למרות שלא בצדק, כן? כי לא רחמים וכן את כן זמרת! לא לוותר!
&nbsp
חמודים, הפאוור קאפל. רגע! אבל את אמרת בפלאשבקים שלא נורא אם הוא לא יבוא! טוב, זה היה לפני שמש. והם חמודים. ותכנית מעולה, ליהי. ותתנשקו.
&nbsp
מסכנה שמש. עכשיו פתאום דחוף להם להראות שהיא דווקא כן יודעת.
&nbsp
פששש. מדברים פתוח על הכל פתאום. באמת היסטורי. כל הכבוד לאביעד. "הומו", יחזקאל, לא "אומו". דיקציה! אביב נהיה מאוד אהוד. מתהלך כמו סופרמן. סופרגיי! בואו ותתרוממו איתו!
&nbsp
אור, זה לא "יומני!". וחוץ מזה, גם בנרו רוצה. ליהי, תתמקדי בשירה. בשלנית את לא.
&nbsp
יחזקאל... מה הוא זומם?
&nbsp
הלוואי, ניר, שיכולתי לצאת ולעשות פיקניק. הלוואי. מחוץ לבית שלי יש גשם וברד והצפות ומה לא.
&nbsp
חמודה אור המלצרית. ותתנשקו כבר. ואור שכחה סכו"ם.
&nbsp
מה אתה נכה, פולצ'ק? הנה מפגש בין שניים שהם מאותו סוג. אביב, אני מפחד בשבילך.
&nbsp
בנרו, לא להשאיר לה טיפ. בסדר? רגע... מי פעם אכל משהו ולא ידעו אם יש שם אגוזים או לא... זה היה משהו מאדיר מילר. נו, בנרו, היית נותן לה לחשוב שזה בסדר. בחייך.
&nbsp
מתעסקים בהומופוביה. מפחיד. מפחיד מאוד. הבחור גמר על מישהו בכלובים, אז אביב?
&nbsp
בנרו... ממזר קטן. יש!!!! חמודים.
&nbsp
מעניין למה ציקי צולע. בכל מקרה, תמונה אחרונה מצמררת, בעיניי. לא חושבים? אביב שוכב פצוע ליד הדגל... קצת מראה מה ששנאה עושה.
&nbsp
פלאשבקים.
&nbsp
ליהי מעלה תמונה שהיא הולכת לישון, וגם אור וגם בן קוראים לה נסיכה. עכשיו בנרו צריך למחוק ולכתוב משהו אחר. וליהי סיפרה לאור על מה שקרה.
&nbsp
בנרו פרסם:
"הנשיקה הראשונה שלי!
טוב, בגלל שהחלטתי לא לספר לאף אחד מה קורה עם ליהי ואיתי, אז אני חייב לכתוב את זה אחרת המוח שלי יתפוצץ. התנשקנו! ליהי ואני התנשקנו! אני יודע שאני יוצא מתלהב, אבל מה אני אעשה?! זה עשה לי פרפרים בבטן, וחיוך מטומטם, והרגשה מעולה ומצב רוח כמו אחרי גול של הלייף. לא גול אחד! שלושער! חמישער! מליון שער! ואני חושב עליה כל הזמן. כאילו, אני לא הראיתי לה את כל זה, אבל וואלה... למה אף אחד לא אמר לי שגם לבנים נשיקה ראשונה זה וואחד דבר?"
&nbsp
אגב, אני לא יודע אם בנרו מתכתב עם דידי לפני או אחרי שהוא ראה אותו, אבל הוא אומר שהוא לא מספר כלום על החברות עם ליהי.
&nbsp
דנית כתבה בקציר ולעניין נגד השיר של ניר. אבל... "גילוי נאות: עורכת האתר, דנית הלוי התמודדה בעצמה בתחרות ועלתה לגמר! בהצלחה דנית! אוהבים אותך!".
&nbsp
דידי פרסם התנצלות פומבית (בלי להסביר למי הוא מתכוון). וחוגג עם הצווות בוואסטאפ.
&nbsp
ניר פרסמה את הדגל של קונגו ואמרה שזה הפתרון. ליהי תומכת, דריה אומרת לה לסתום. אור מצטרפת, דידי אומר שניר מסננת אותו. ואביב לא עונה לה.
&nbsp
אביב כתב פתק:
&nbsp
"לשלוח לאמא לקנדה
היי אמא, אני שולח לך לינק לסרטון שצילמו היום בתחרות שירים בבית ספר שלי. אני רוצה שתראי עד הסוף ותביני לבד למה אני שולח לך את זה.
אבא היה בקהל (עם אנה) ובלי לעשות ספויילרים אני רוצה להגיד לך שבסוף הוא חיבק אותי, ואמר לי שהוא אוהב אותי לא משנה מה. גם החברים שלי הגיבו יפה.
אבל קחי את הזמן, תראי את השיר (זה מתחיל שיר אחד ואז אני עוצר ומתחיל עוד פעם את השיר) ותדברי איתי אחרי זה.
אוהב אותך
אביבי שלך."
&nbsp
אביב ניסה לשכנע את דידי לגלות את הסוד שלו.
&nbsp
שמש כותבת למולי והוא לא עונה. עצוב.
&nbsp
דריה אומרת שאביב וניר הם הגיבורים שלה. ליהי קוראת לניר "זייפנית בכיינית". דריה אומרת לה שליהי אמיצה: "לעלות לבמה ולנסות לשיר אחרי שאמא שלך בעצמה לא חושבת שאת מספיק מוכשרת. הלוואי והייתי יכולה להדביק פה קישור ל"יום בחיי שלי סלע".
&nbsp
ודריה מנסה לשכנע את ניר שההופעה נהדרת. והיא קוראת לאור ולשמש "חושך וירח".
&nbsp
חייב לשפוך את זה: הפתק היחיד שיש לאור זה מילים להכתבה בערבית. די כבר! ושמש לא מספרת לה למה היא לא יכולה להתנצל בפני ליהי (וגם לא בא לה).
&nbsp
שמש צריכה שההורים שלה יקפיצו אותה למולי. אגב, היא בחדר שלה, וההורים שלה בסלון.

panda0zombie

New member
ממש מצמרר
מה שהראו עם אביב.. ממש עצוב. אבל סופרגיי יכול לעבור את זה כי הוא מלך
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
יש הרגשה
שהערוץ ידע שהסיפור של אביב ימכור ויצליח להציל את הסדרה ... אז הם מסיימים כל פרק עם הסיפור שלו...
&nbsp

למעלה