פלאשבק -שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק -שבוע 2 בלי אלחנן ועם מנהל מוזר בשם נחום ...(אני קצת חי בראש גדול כרגע...)

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 6
בייבי אתה חי באשלייה ... דידי ... האם זה נכון לגביו ולגבי ניר?\
מה יקרה לאחר ש"גילה " שניר הלשינה עלייו?

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי
ניר עצבנית על הנשיקה שלא הייתה ... דידי צריך ללמוד מיפתח אייך להתקרב לבחורה כזאת , אבל לא להביא לה איזו איימי באמצע החיזוור , אחרת היא תלך לבנרו או יותר גרוע מוח , שבו החברה מאוהבת...
ברגע שניר סיפרה לדריה על ניסיון הנשיקה שהיא חשבה שזה אביב , אז היא כולה התלההבה , אבל שהתברר לה שזהו דידי , זה שידוע לכולם שבסופו של דבר ישבה את ליבה , והם יהפכו ליורשים של יונתן ודניי , היא הסכימה איתה מיד שהיא צריכה להתרחק ממנו , מה קורה פה ? אי פירגו ממצד החברה הכי טובה ( בד"רכ דמויות המשנה אמורות לעודד את הזוג הראשי)...
ואם מדברים על דריה , סצינת החלום הייתה מתוקה.. נראה די שיחזור של ניסיוון הנשיקה של דידי את ניר , ,ממש כמו אנה וסול באי ....
&nbsp

panda0zombie

New member
הזכרת לי את אנה וסול

panda0zombie

New member
אז
אביב מתחיל לכתוב ספורט לבית ספר.. אבא שלו הוא מהאלה
מי משחקת את ההיא של העיתון? זאת ההיא מהחממה? "קציר ולעניין" משעשע. מה זה הדבר הזה שעשו לה ככה בשיער ולמה בדיוק
אז לו ולאביב יש שיר לתחרות. שיר יפה דווקא. קצת מדכא

דריה מותק.. מצחיקה עם המדפסת וחמודה עם החלום. פיצה עם זיקוקים

אז היא נגד ניר ודידי או שהיא פשוט ממש בעד אביב וניר? בשני המקרים זה בטח יעבור

שמש מסכנונת ומדוכדכת. אור בצעד לא מאוד חברי למרות שאני יכולה להבין מאיפה היא באה. "שתיים במחיר של אחת"

אז ניר החליטה להיכנס חזק למרד נעורים ולא להקשיב לכולם.
לא חבל על הגוף שלך? לא שמעת את ליהי שהגוף שלה הוא "כמו יצירת אומנות מהיקום"
היא ממש כועסת על דידי ועכשיו היא החליטה שהיא שונאת את כל הבנים. לא להרבה זמן

דידי יודע איך לעצבן את מוח.. כל הכבוד על האומץ. משהו השתנה מאז החטיבה
אביב גילה את הסוד שלו כנראה
או לפחות חלק ממנו עד שניכנס לזה יותר. עד עכשיו אני ממש עצובה בשבילו
הוא יבחר בקפטן או בחבר? מגיע לבן אבל להיות קפטן הבחור מורעל לזה

Roei152

Well-known member
מנהל
מה שבטוח
ניר ודידי הם ה-זוג של הסדרה... אבל קצת התפלאתי שדריה היתה קצת נגדם , כי בד"כ החברים הטובים אמורים לעודד את הזוגיות הזאת... חוץ מהבת /בן שרוצים את אחד מהם לעצמו...
אביב גילה שעשו עליו שיימניג , וממש פגעו בו ... עוד לא יודעים מספיק.... מה שכן באפליקצייה דידי חושף שהשם האמיתי שלו הוא דודו..
וכן השחקנית הזאת שיחקה בחממה , ירדן תוסיה כהן , שיחקה את עופרי , חברה של ללי למחנה האימונים...

אתה שוכח שדריה
בטוחה לגמרי שאביב מאוהב בניר, אז מן הסתם היא תומכת בזוגיות בין שני החברים הטובים שלה, ופחות שהחברה שלה תלך עם מישהו שהיא לא מכירה.
&nbsp
אגב, גם אם בהתחלה נשמע שהיא הייתה נגדם, אחר כך היא מיד קפצה ושאלה איך הייתה הנשיקה.

אולי ניר ודידי יהיו ביחד. אולי. רק אולי!
דידי הקשוח. דריה המוזרה. אאו, האוזניים המושלמות של אביב! אלון לא סיפר לך כמה מסוכן לפגוע בתנוך?
&nbsp
דידי ניסה לצאת חכם, אבל נראה לי רק עצבן את יחזקאל עוד יותר. כן, חבר'ה, אני קורא לו יחזקאל. לא מגיע לו להיקרא מוח, מוח זה דובי חמוד ונחמד.
&nbsp
גם כאן לאביב יש אסטמה? יופי. הוא לעולם לא יצא מזה. וחוץ מזה, נניח שהיה כדורגלן- אז מה? הוא לא הומו? טוב, בינתיים זה מטופל יפה. הנה האתר נכנס. אני רואה את זה בא.
&nbsp
וואו, אור בכלל לא פיתה. עצוב.
&nbsp
אוי, ניר, איזו חמודה... לא, אביב גם רגיש לגלוטן? מה יש לו? ליהי חזרה להיות ביץ'.
&nbsp
לא, נו, דידי... איזו לחיצת יד מפגרת. אוי, דידי לא רצה לבלוט כל כך. מולי, אתה מדבר על חברים? אתה שיקרת לו...
&nbsp
"מהתנ"ך או מהקידוש"... אני מת פה. אלוהים אדירים, איזו סצנה מטומטמת...
&nbsp
טוב, ידעתי שירדן תשחק את האחראית על האתר, אבל לא ידעתי שהיא תהיה כזאת חנונית... חשבתי סופי, לא אלונה. אתם מריחים רומן חד צדדי?
&nbsp
שימו לב שבשיעור, אור (שמשום מה יושבת לבד ולא ליד שמש? למה?) מסתכלת על שמש ועל ליהי. הסיבה? שמש יושבת ליד מולי... היי, לא מקריאים שירים של תלמידים ככה! זה מה שקורה כשאטדגי מנהל ומירי זגורי מורה. מה הלאה? אליקו אחראי משמעת? אבל שיר מעולה.
&nbsp
נו באמת, ניר...
&nbsp
אני רוצה להבין, לאשתו של סבא קוראים סבתא? הזוי. מקום הזוי. אבל יופי של מחווה מצד אור.
&nbsp
המטרה זה ניר. לגמרי.
&nbsp
אולי עדיף באמת, כמו ליהי, לא לחורר גופים. רגע, אם ליהי הולכת עם ניר, מה יהיה עם אור ושמש המסכנות?! הן לא ישרדו דקה לבד! אה, הן לא ישירו ביחד. או שכן בסוף? גם נועה שחר ונינט שרו ביחד...
&nbsp
יופי, דריה. חלום. הרגעים עם יחזקאל לא רומנטיים בעליל. אה!!!!!!!! להתעורר, דריה! מהר! ניר לא באמת בחדר שלך עם המפלצת הזאת!!!!!!!!!
&nbsp
אוי... מה עשו לדידי?
&nbsp
תגידו, זה רק אני או שסיימו, ב-2016, פרק של דרמת נעורים עם... פירסינג? כאילו, הכי פשוט בעולם? טוב, הם רציניים ברצון להתעסק בדברים כאלה...

כמה דברים נחמדים מ"פלאשבקים"
ליהי רוצה לכתוב שיר לתחרות, ואחד מהרעיונות שלה זה "שיר על שיק ושוק". מי הציעה את זה...?
&nbsp
ליהי גם מנסה לסגור עם אימא שלה על העסקה עם אביב, כנראה ששלי בכלל לא יודעת על זה...
&nbsp
בנרו והשיטה שלו לגרום לשלום לבחור בו להיות הקפטן: "דברים להגיד לשלום:
1. אני יכול להיות הקפטן של הנבחרת
2. הבטחתי למורה ואני מבטיח לך שאני משפר את הציונים שלי
3. אני מכיר את רוב השחקנים בנבחרת מהחטיבה, אז אני יכול להוביל אותם לניצחונות
4. הייתי קפטן בחטיבה ולקחנו אליפות
5. אני יכול להביא המלצות מהמאמן של החטיבה."
&nbsp
דידי מגלה שקראו לו דודו (למרות שכנראה גם אז קראו לו דידי, בגלל זה הכינוי "פיפי"). עבר שיימינג. שום דבר מסתורי כזה, פשוט התעללו בו. פשוט ואפילו יפה.
&nbsp
מולי צריך ללכת לאחות כדי לקבל את האישורים. או או. לא נשמע טוב, נכון?
&nbsp
יחזקאל כזה אידיוט. אתם יודעים שהוא מתכתב בעזרת נקודות?
&nbsp
ואור ושמש מתכתבות אחת עם השנייה. מאותו הטלפון.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז פרק מוזר ממשיך בעלילות דידי
דידי , לא יודע איך לאכול אותו .. הוא מוזר ... מצד אחד הוא מלך הכדורגל , מתאמץ מאוד להשתלב ..
מצד שני הוא מאוד תוקפנ ...

panda0zombie

New member
ממש נטייה למצבי רוח

די ביישן ומופנם אבל גם מאוד תוקפני.. גם לי די קשה לאכול דמויות כאלה הרבה פעמים

היא לא יכולה להקשיב לך! כולה אוזן!
טוב, מספיק בדיחות אוזניים ליום אחד.
&nbsp
הסוו את דידי מאוד לא טוב, אתם יודעים? כן, וואחד סוד... בכל מקרה, איזה פחד שכשאתה עושה הליקס נכנסת רוסייה, ועוד שוטרת עם רישיון לנשק, ושואלת "דרררררריה את בבית?!". ועוד עם שוקר! והשוקר של רותם הפרמדיקית!
&nbsp
הכי בסיסי לדרג באתר.
&nbsp
להדביק על ילדים? WTF? מסכנה ליהי...
&nbsp
אני רוצה לדעת מה עבר לחבר'ה שם בליהוק בראש, כשאמרו להם שצריך מנהל ומורה. והם חשבו ואמרו "אני יודע! אסף אטדגי ויפית אסולין! הם בול מה שצריך!". חמודה ניר. למרות שהיא לא הכי מקנאה. נראה לכם שליהי תתאהב בדידי בשלב מסוים? כי זה הזוי.
&nbsp
רגע, היא עשתה בסוף הליקס? אוקיי... חמוד? זה היה לחן מדהים! זה... ניר מנגנת... ואז... אני... טוב, שכחו, ניר הלחינה יותר טוב. לך תתקעווד, אביב. לך, יא לא מכבד מנגינות אחד. יא אומר שלנשים יש משהו בשיניים אחד!
&nbsp
אז דידי נותן לבן. מגניב. לא יפה, אביב. לא יפה.
&nbsp
קצת הרבה סצנות בין ניר וליהי, שמתם לב? יותר מיריבות רגילות... טוב, נכון שליהי מתחנפת, אבל זה לא כזה סיפור גדול, אם היא מוכנה אשכרה לעשות רוק (ואני חוזר ואומר- ליהי "בייבי, אני לא בובה שלך" סלע עושה רוק) זה הזוי.
&nbsp
סע, בנצור, סע! אה? לא, אני לא בעיר העתיקה? בנרו קפטן. האם ראיתי את מולי צולע?
&nbsp
מעניין מה נסגר עם אבא של ליהי. צריך לחזור יום אחד. אני בעניין של "בת זועמת על אב נוטש". וגם אימא לא משהו...
&nbsp
יו, אביב, אתה ניג'ס.
&nbsp
מי היה מאמין, אור תהיה ההוכחה שיחזקאל גנב. למרות שדריה סיפרה לו שהיא חלמה עליו... יחזקאל הנצלן.
&nbsp
אני מהמר שניר חולה מההליקס. וואו, אביב הרים אותה.
&nbsp
"שיר חמוד". כן. יופי, שלי, אימא למופת.
&nbsp
איזו חמודה שמש שרקדה לצלילי השיר. וגם מפתיע שהיא קופצת עם ה"ללוות אותי הביתה או לאכול פיצה". כאילו דברים ממש של זוג. ממש ממוקדת במטרה. רגע, למי טבע הטלפון? או ששמש סתם אומרת כי היא נתנה לאור את הטלפון שלה?
&nbsp
ליהי המסכנה.
&nbsp
יחזקאל המניאק.
&nbsp
אביב יצא כזה הומו בפרק הזה. טוב, לא הומו, סתם מניאק.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא זוכר ?
דריה אמרה בתחילת הסדרה "ניר סוף סוף הצליחה להגיד לדידי את מה שהיא מרגישה , וגם ליהי פירגנה להם, אני חושבת ." סימן שזה בספק ...

מה יחזקאל גנב? לא ראיתי מה? ראיתי שהוא לוקח משהו אבל מה?
&nbsp

אני רואה שגם אתה קורא לו יחזקאל!
הוא גנב את ה-300 שקלים. בגלל זה הוא הלך, הוא רצה שזה ייפול על דריה. למרות שאני לא יודע למה הוא גנב...
&nbsp
ליהי פרגנה להם, אוקיי, אבל זה קצת מוזר לי שהיא תתאהב בדידי כי היא נראית הטיפוס של בנרו. אבל כנראה שעד אמצע הסדרה היא ובנרו יהפכו לזוג.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה אתה חושב ?
שניצה התאהבה בקליק בגדי?
ממש לא להזכירך היא קודם כל עברה דרך רוני , שהוא בכלל היה מאוהב טואיטלית באילנה...
&nbsp
נכון שזה סיפור מוזר כל הסיפור של דידדי , ניר אני כבר רגיל לטיפוסיות כמוהה , אבל דידי זה טיפוס חדש...
דידי הוא טיפוס וזר קשה לאכול אותו...
מצד אחד הוא מנסה לעורר קנאה אצל ניר ושואל אותה "להזמין או לא ?" מצד שני הוא שולח לליהי פופקרן? ויוזם קשר ....?

אבל ליהי, בניגוד לניצה
נראית טיפוס של בנרו.
&nbsp
כלומר, זה ממש נראה שהם דומים יחסית ומתאימים אחד לשנייה.
&nbsp
אבל חכה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אה אתה מתכוון כמו יולי ודורי ?
מלך ומלכת הכיתה...
לא שיש לי בעיה עם בנרו וליהי , ממש לא להפך...
&nbsp

לא, גם יולי ודורי לא היו כאלה מתאימים
בהתחשב בזה שכבר מההתחלה הזוגיות שלהם הוצגה כלא בריאה יחסית.
&nbsp
אני לא רואה מצב שבו ליהי תהיה עם דידי בלי שזה יהיה "דווקא" נגד ניר.

למעלה