אולי ניר ודידי יהיו ביחד. אולי. רק אולי!
דידי הקשוח. דריה המוזרה. אאו, האוזניים המושלמות של אביב! אלון לא סיפר לך כמה מסוכן לפגוע בתנוך?

דידי ניסה לצאת חכם, אבל נראה לי רק עצבן את יחזקאל עוד יותר. כן, חבר'ה, אני קורא לו יחזקאל. לא מגיע לו להיקרא מוח, מוח זה דובי חמוד ונחמד.

גם כאן לאביב יש אסטמה? יופי. הוא לעולם לא יצא מזה. וחוץ מזה, נניח שהיה כדורגלן- אז מה? הוא לא הומו? טוב, בינתיים זה מטופל יפה. הנה האתר נכנס. אני רואה את זה בא.

וואו, אור בכלל לא פיתה. עצוב.

אוי, ניר, איזו חמודה... לא, אביב גם רגיש לגלוטן? מה יש לו? ליהי חזרה להיות ביץ'.

לא, נו, דידי... איזו לחיצת יד מפגרת. אוי, דידי לא רצה לבלוט כל כך. מולי, אתה מדבר על חברים? אתה שיקרת לו...

"מהתנ"ך או מהקידוש"... אני מת פה. אלוהים אדירים, איזו סצנה מטומטמת...

טוב, ידעתי שירדן תשחק את האחראית על האתר, אבל לא ידעתי שהיא תהיה כזאת חנונית... חשבתי סופי, לא אלונה. אתם מריחים רומן חד צדדי?

שימו לב שבשיעור, אור (שמשום מה יושבת לבד ולא ליד שמש? למה?) מסתכלת על שמש ועל ליהי. הסיבה? שמש יושבת ליד מולי... היי, לא מקריאים שירים של תלמידים ככה! זה מה שקורה כשאטדגי מנהל ומירי זגורי מורה. מה הלאה? אליקו אחראי משמעת? אבל שיר מעולה.

נו באמת, ניר...

אני רוצה להבין, לאשתו של סבא קוראים סבתא? הזוי. מקום הזוי. אבל יופי של מחווה מצד אור.

המטרה זה ניר. לגמרי.

אולי עדיף באמת, כמו ליהי, לא לחורר גופים. רגע, אם ליהי הולכת עם ניר, מה יהיה עם אור ושמש המסכנות?! הן לא ישרדו דקה לבד! אה, הן לא ישירו ביחד. או שכן בסוף? גם נועה שחר ונינט שרו ביחד...

יופי, דריה. חלום. הרגעים עם יחזקאל לא רומנטיים בעליל. אה!!!!!!!! להתעורר, דריה! מהר! ניר לא באמת בחדר שלך עם המפלצת הזאת!!!!!!!!!

אוי... מה עשו לדידי?

תגידו, זה רק אני או שסיימו, ב-2016, פרק של דרמת נעורים עם... פירסינג? כאילו, הכי פשוט בעולם? טוב, הם רציניים ברצון להתעסק בדברים כאלה...