איכס, ליהי ודידי
גם לי בא, דריה. גם לי בא. ליהי חכמה. למרות שלא רגישה. שחקנית טובה, מצד שני היא גם בת של אחד מההפקה.

רגע, אביב נתקע שם או מה? אוקיי, אביב, באמת לא נורמלי. למה אביב לא חוגג עם כולם בשבוע הגאווה?

מסכנה ניר.

שמש רופאה. מצד אחד, סחה עליה. מצד שני... אני קצת חושש לגורלנו. שיט. אני חושב שנפלתי בקטע של החתיך. איפה כל הבנות האלה שמחפשות את הבחורים?!

אני חושב שצריך להגיד למיקי שלא, הוא לא יודע להכין פיצות. ככה פותרים הכל...

רגע, זה ששמש מכירה זה לא ההוא שתמיד מופיע במעברים, קורא את אותו הספר באותו המקום?! דרור ואור. לא, נראה לי שלא ילך.

כן זה כן עניינה. עוד פעם פיטים? לך לדריה מנעלמים.

היי! שמש לא דלוקה עליו, היא בעניין של מולי! שמש הרופאה...

דידי, זה לא... לא משנה, תאכל את הלב. במקרה. במקרה. בטח. למה, אביב, זה היה מצחיק...

מה כן, מה כן... החסר מוח! זה יפה! אוף, זה עצוב.

אוי, אור, איזה יופי. דנית ה... היא והכניסה המדהימה שלה! שיט, לא דיברו על שמש בכלל...

חבר'ה, בחייאת, אל תשקרו למיקי! הוא לא יודע לאפות! אאוץ'. שלו טעימות...

לא, שמש לא! אוי, לא נורא, שמש, זה לא כזה נורא.

יחזקאל החסר מוח, תלמד לנהוג.

דידי, אתה כיוונת את זה כדי שהיא תראה. צירפתי את השיר... בטח סעו רגוע, בטח.

כן, ידעתי שבנרו יגיד לאבא של יחזקאל. קצת נשמע מלשן, אבל בכל זאת צודק...

תגיד, דידי, אתה בטוח שזה הגיוני להקדיש לה שיר פרידה אם רצית שתחזרו? אביב בכתה כזה יפה... בא לך פשוט לחבק אותה חזק.

פלאשבקים:

ניר פרסמה תמונה של עצמה, ובין התגובות של דריה שטוענת שהיא מהממת, אביב מבקש שתבוא לפרטי. ואז דריה הגיבה כשהיא קלטה שניר זרקה את דידי... אגב, היא ואביב דיברו, ואביב חושב שהיא מדברת על זה שהוא גילה לאבא שלו.

בנרו כועס על מולי בגלל הנהיגה. הוא אומר שאף אחד לא ייסע יותר עם יחזקאל.

רועי, כל תקוותיך המשונות לליהי-דידי התנפצו. כי ליהי כתבה...

"עדיין בעניין שלו?
באמת שלא אכפת לי שהוא נישק איתי מול ניר, אבל פתאום חשבתי שאולי הוא צריך לנשק אותי מול בן. זה לא שאני רוצה את בן, אבל סתם היה נחמד לגרום לו לקנא. רגע, זה אומר שאני עדיין בעניין שלו?"

בנימה הזאת, היא פרסמה תמונה שלה ושל דידי כ"פאוור קאפל". דריה יורדת על זה, אור שמחה, ואביב לא מבין איך היא ישנה. "אני שמה פיג'מה, נכנסת למיטה, עוצמת עיניים ונרדמת".

בנוסף היא התכתבה עם ניר. היא שאלה אם דידי אצלה, ניר התעצבנה, וליהי אמרה שלפחות חבר שלה לא התנשק עם אחרת...

אביב כתב שהוא אוהב את אבא שלו. דריה מסבירה עד כמה מיקי מנותק.

יחזקאל סיפר לדריה שהוא כמעט דרס חתול. דריה מגיבה בהתאם.

מולי פרסם תמונה שלו ושל יחזקאל. דידי גם רוצה סיבוב. בנרו מתעצבן.

דריה כתבה לניר שכשהיא בוכה היא לא יפה. ליהי אמרה שגם כשדריה לא בוכה- היא לא יפה... ליהי ממש עצבנה אותה.

אור ניסתה למנוע משמש לשלוח את ההודעה.

שמש כעסה שהטובים תמיד תפוסים. מולי כעס על זה, אור לא רצתה שיתערב. דריה החליטה להתערב (לכעסם של כולם) והסבירה: "שמש – לא כותבים כזאת הודעה אם את לא רוצה לסמן לאקס שלך שאת רוצה שהוא יקנא. מולי לא כותבים תגובה כזאת – אם אתה לא רוצה לצאת פתאט. אור – את כבר פתאט".