תתני לי אור והשמש תחזור
פותחים שבוע עם בייבי! גדול! אגב, תזכרו דבר אחד... בתחילת הסדרה, ליהי אמרה שהיא וניר צריכות להתמקד במה שהן טובות: ליהי בשירה וניר ב... למלצר. היום ליהי ממלצרת וניר שרה. וואו, ליהי הרוויחה אלפי שקלים ביום אחד.

נו, דריה, למה את הורסת הכל... לא רואים כלום! אה. אז מזה החצ'קון.

האחות של אור (סליחה, אחות שלה ושל שמש!) מאוד רוצה את האחות שלה.

לניר קשה להגיד את האמת לאנשים.

שמש הבלונדינית חושבת שמולי האתיופי מתנשא עליה. באו ימים. לא, הוא לא אמר סתומה.

אבא של ליהי. לעזאזל. מה היא ביקשה?

דריה אוהבת להגיד שבא לה למות. אויש, די עם יחזקאל. יש לנו טופ טן עכשיו. לשלוח את הדואט! הדואט! רגע... תגידו לי, לפי הפרומואים של ערוץ הילדים, אלו לא הפרקים האחרונים? לא... אין מצב. חבר'ה, מספיק עם נשים שרוצות להיפרד מהגבר שלהן מקצועית! מיקי ונחי, נועה ורינגו... לא מספיק?! לא מספיק?!

הוא לא צודק! נכון, מיכל הקטנה היא בת ארבעים וחוטפת מנאור ציון. אוף, אור.

לנשום לגב? לא, אתה לא היית בצנחנים, אתה מכרת חומרים מסוכנים לחיילים! גז סזארין! בנרו לוקח לאביב את המקום...

לא יפה, אביב. לא יפה. ואיך דריה לא משמינה?

כן, אם המורה לא הייתה עושה שום דבר שלא זרם לה בקלות, היא עדיין הייתה סגורה בדירה בבבר שבע, לא נשואה לאלבז כשעוד בדואי והומו רודפים אחריה!

לא. ניר. לא. לא לא לא. ערוץ הילדים, אתם... הולכים ל...

לירון רביבו מהממת. לא, שמש, לא לזה הוא התכוון...

לא. לא פארק. זה... המוזיקה לא טובה, וזה... זאת תחושה של...

דריה המלצרית הגרועה. טוב, אולי זה לא מה שאני חושב שזה, עם ניר. שיט. או שכן.

אור. מצאת את האימא.

ההודעה הדרמטית היא ש... ליהי אהיבה! שיט, הקומנדו. לעזאזל. מה זה פער, אם ככה?

אוי. פאק. מפחיד ומלחיץ.

מה הקטע עם האבא של ליהי?

אני מקווה מאווווד שזה רק שודד. כי יש בני אחר, שאני לא ממש אוהב אותו, והתחושה היא די נוראית, וה"בת כמה את" והעובדה שהוא מצלם נשים, גורמת לי לחשוב משהו מפחיד ומטריד מאוד. אז אני מקווה שהרעש הזה זה אביב ודריה ולא משהו אחר.

ופלאשבקים...

ניר כתבה:

"אני כל כך מטומטמת
אני כל כך מטומטמת. מה חשבתי לעצמי? אני לבד באמצע שום מקום מול גבר שאני לא מכירה ולא נראה כמו צלם. אסור שאף אחד ידע שאני כזאת דפוקה שקובעת עם זרים באינטרנט בלי לבדוק ובלי לספר לאף אחד, אבל מצד שני, אני חייבת שמישהו ידע כדי לבוא לעזור לי. אני פוחדת. אני מתה מפחד!"

דידי כתב שבקרוב הוא וניר יפוצצו את העולם. ליהי מפרגנת להם לפחות חמש צפיות. טוב, שלושים וחמש.

בנרו ודידי מתכתבים, ומתברר שבנרו מתלהב מהעבודה בפיצה. דידי לא ממש מתלהב, אבל מסביר לבנרו על השיר שלו ושל ניר, ובנרו... לא ממש מתלהב, נכון!

בנרו גם פרסם הודעה שזה יום מושלם. מולי ויחזקאל מופתעים שהוא בפיצה והיום מושלם וחושבים שמדובר בהרעלת קיבה. אביב כועס שהם יורדים על הפיצה, אבל מסכים שמזל של בנרו שלא אכל מהפיצות.

ליהי פרסמה מזל טוב להדרים שניצלו מהדחה. דריה קוראת לה שקרנית.

עד שיחזקאל החליט אם לקחת את דריה ואביב או לא, הם כבר עלו על מונית.

אביב ניסה לתקשר עם ניר. היא לא עונה, כמובן.

מולי פרסם ירח וטען ש"השמש שקעה". והוא טוען שהוא משוחרר ומאושר. בטח מולי.

דריה שואלת איפה ניר. אביב צועק עליה למחוק את זה כדי לא להלחיץ אף אחד, ודידי, מפתיע, נלחץ.

אור התווכחה עם ליהי. אור טענה שהצרות של ליהי הן לא באמת צרות. ליהי מתעצבנת עליה ואומרת שהיא לא חברה.

שמש פרסמה שמי שלא מאמין בה שלא יהיה לידה. מולי אומר שאם ככה היא תישאר לבד. אבל אור וליהי אומרות שהן תמיד יהיו לצידה, ומולי הולך להקיא. ושיחת הפרידה שלהם... מולי משאיר ליד הפח (!) בבניין שלו את כל הדברים של שמש, כדי שהיא תבוא לקחת לפני שייקחו את זה למזבלה. שמש מסבירה לו שהוא לא מאמין שהיא תוכל להצליח בזה. ובגלל שהוא כזה ילדותי ועלוב שזרק את הדברים שלה לחדר זבל!