פלאשבק- שבוע 11

פרק 39

אז מה ניר תעשה עם שתי ההקלטות שלה?
&nbsp
האם אור תגלה מי אימא שלה?
&nbsp
האם מולי יצליח לשרוד את שמש ואת מד"א?
&nbsp
האם ליהי תצליח להיות אהיבה, ובעיקר בידי בנרו?
&nbsp
ומה עם המכונית של יחזקאל, האם היא תדרוס מישהו?

תתני לי אור והשמש תחזור

פותחים שבוע עם בייבי! גדול! אגב, תזכרו דבר אחד... בתחילת הסדרה, ליהי אמרה שהיא וניר צריכות להתמקד במה שהן טובות: ליהי בשירה וניר ב... למלצר. היום ליהי ממלצרת וניר שרה. וואו, ליהי הרוויחה אלפי שקלים ביום אחד.
&nbsp
נו, דריה, למה את הורסת הכל... לא רואים כלום! אה. אז מזה החצ'קון.
&nbsp
האחות של אור (סליחה, אחות שלה ושל שמש!) מאוד רוצה את האחות שלה.
&nbsp
לניר קשה להגיד את האמת לאנשים.
&nbsp
שמש הבלונדינית חושבת שמולי האתיופי מתנשא עליה. באו ימים. לא, הוא לא אמר סתומה.
&nbsp
אבא של ליהי. לעזאזל. מה היא ביקשה?
&nbsp
דריה אוהבת להגיד שבא לה למות. אויש, די עם יחזקאל. יש לנו טופ טן עכשיו. לשלוח את הדואט! הדואט! רגע... תגידו לי, לפי הפרומואים של ערוץ הילדים, אלו לא הפרקים האחרונים? לא... אין מצב. חבר'ה, מספיק עם נשים שרוצות להיפרד מהגבר שלהן מקצועית! מיקי ונחי, נועה ורינגו... לא מספיק?! לא מספיק?!
&nbsp
הוא לא צודק! נכון, מיכל הקטנה היא בת ארבעים וחוטפת מנאור ציון. אוף, אור.
&nbsp
לנשום לגב? לא, אתה לא היית בצנחנים, אתה מכרת חומרים מסוכנים לחיילים! גז סזארין! בנרו לוקח לאביב את המקום...
&nbsp
לא יפה, אביב. לא יפה. ואיך דריה לא משמינה?
&nbsp
כן, אם המורה לא הייתה עושה שום דבר שלא זרם לה בקלות, היא עדיין הייתה סגורה בדירה בבבר שבע, לא נשואה לאלבז כשעוד בדואי והומו רודפים אחריה!
&nbsp
לא. ניר. לא. לא לא לא. ערוץ הילדים, אתם... הולכים ל...
&nbsp
לירון רביבו מהממת. לא, שמש, לא לזה הוא התכוון...
&nbsp
לא. לא פארק. זה... המוזיקה לא טובה, וזה... זאת תחושה של...
&nbsp
דריה המלצרית הגרועה. טוב, אולי זה לא מה שאני חושב שזה, עם ניר. שיט. או שכן.
&nbsp
אור. מצאת את האימא.
&nbsp
ההודעה הדרמטית היא ש... ליהי אהיבה! שיט, הקומנדו. לעזאזל. מה זה פער, אם ככה?
&nbsp
אוי. פאק. מפחיד ומלחיץ.
&nbsp
מה הקטע עם האבא של ליהי?
&nbsp
אני מקווה מאווווד שזה רק שודד. כי יש בני אחר, שאני לא ממש אוהב אותו, והתחושה היא די נוראית, וה"בת כמה את" והעובדה שהוא מצלם נשים, גורמת לי לחשוב משהו מפחיד ומטריד מאוד. אז אני מקווה שהרעש הזה זה אביב ודריה ולא משהו אחר.
&nbsp
ופלאשבקים...
&nbsp
ניר כתבה:
&nbsp
"אני כל כך מטומטמת
אני כל כך מטומטמת. מה חשבתי לעצמי? אני לבד באמצע שום מקום מול גבר שאני לא מכירה ולא נראה כמו צלם. אסור שאף אחד ידע שאני כזאת דפוקה שקובעת עם זרים באינטרנט בלי לבדוק ובלי לספר לאף אחד, אבל מצד שני, אני חייבת שמישהו ידע כדי לבוא לעזור לי. אני פוחדת. אני מתה מפחד!"
&nbsp
דידי כתב שבקרוב הוא וניר יפוצצו את העולם. ליהי מפרגנת להם לפחות חמש צפיות. טוב, שלושים וחמש.
&nbsp
בנרו ודידי מתכתבים, ומתברר שבנרו מתלהב מהעבודה בפיצה. דידי לא ממש מתלהב, אבל מסביר לבנרו על השיר שלו ושל ניר, ובנרו... לא ממש מתלהב, נכון!
&nbsp
בנרו גם פרסם הודעה שזה יום מושלם. מולי ויחזקאל מופתעים שהוא בפיצה והיום מושלם וחושבים שמדובר בהרעלת קיבה. אביב כועס שהם יורדים על הפיצה, אבל מסכים שמזל של בנרו שלא אכל מהפיצות.
&nbsp
ליהי פרסמה מזל טוב להדרים שניצלו מהדחה. דריה קוראת לה שקרנית.
&nbsp
עד שיחזקאל החליט אם לקחת את דריה ואביב או לא, הם כבר עלו על מונית.
&nbsp
אביב ניסה לתקשר עם ניר. היא לא עונה, כמובן.
&nbsp
מולי פרסם ירח וטען ש"השמש שקעה". והוא טוען שהוא משוחרר ומאושר. בטח מולי.
&nbsp
דריה שואלת איפה ניר. אביב צועק עליה למחוק את זה כדי לא להלחיץ אף אחד, ודידי, מפתיע, נלחץ.
&nbsp
אור התווכחה עם ליהי. אור טענה שהצרות של ליהי הן לא באמת צרות. ליהי מתעצבנת עליה ואומרת שהיא לא חברה.
&nbsp
שמש פרסמה שמי שלא מאמין בה שלא יהיה לידה. מולי אומר שאם ככה היא תישאר לבד. אבל אור וליהי אומרות שהן תמיד יהיו לצידה, ומולי הולך להקיא. ושיחת הפרידה שלהם... מולי משאיר ליד הפח (!) בבניין שלו את כל הדברים של שמש, כדי שהיא תבוא לקחת לפני שייקחו את זה למזבלה. שמש מסבירה לו שהוא לא מאמין שהיא תוכל להצליח בזה. ובגלל שהוא כזה ילדותי ועלוב שזרק את הדברים שלה לחדר זבל!

panda0zombie

New member
סביר להניח

שליהי ביקשה מאבא שלה לקנות לה קולות.. או פשוט לסדר לה הרבה קולות
היא לא תמלצר לאורך זמן

מצחיק אותי שניר נמצאת באמצע שום מקום מתה מפחד מול מישהו מוזר והיא מוצאת זמן לכתוב לפלאשבקים

panda0zombie

New member
לא לא לא

ניר!!!!
הסדרה הזאת נכנסה לנושא כבד.. אין סיכוי שבאמת יראו את כל הקטע ומה שקורה אבל בכל זאת. יפה להם
אבל אני לא מבינה למה היא לא טרחה לבדוק קצת על הבחור? סתם היא הקלידה צלם ומשום מה הוא היה הראשון שהופיע והיא בחרה בו?
גם לפני זה קצת באסה לניר על מה שאביב ודריה אמרו עליה. למרות שתכלס אני לא לא מסכימה איתם
גם אני חושבת שהיא צריכה להשאיר את הדואט ובמקרה הכי גדול לדבר עם דידי על זה. היא הסתבכה מספיק פעמים בגלל שהיא לא רוצה להסתבך עם אנשים ולדחות עימותים.

ליהי כבר לא בפיצה. אבל יש לה מצלמה
האכזבה בפנים של שלי.. הגיוני סך הכל הייתי אומרת
אבא שלה קנה לה קולות אני אומרת את זה עכשיו

בן בפיצה! הוא יתפוס את המקום של אביב
מיקי היה בצנחנים? לא עבר במשפחה

מולי ושמש
ממש עצוב לי עליהם..
בבקשה שמולי לא ינסה להתחיל עם אור כדי לנקום בשמש
שמש לתאג"ד

אורוש

רגע אז קיבלנו אישור שזו האבירמה שהיא מחפשת?
יאללה פגישה עם האמא האמיתית

שיר m

Well-known member

כזאת היא ניר, כשיש לה מטרה מול העיניים היא הולכת ישר בלי להסתכל לצדדים...
האמת בהתחלה חשבתי שיהיה קטע עם כל הכסף של ההקלטות, אבל זה עבר חלק

&nbsp
כן, אבא של ליהי עזר עם הקולות...
&nbsp
שמש לתאגד:)

שיר m

Well-known member
ככה עושים סדרה

ניר מה את נורמלית? בתשע בלילה מצטלמים בפארק?
אביב ודריה כאלה חברים טובים.
&nbsp
גיאגיא! סליחה, מיקי. ובן. אהבתי:)
&nbsp
דידי תתכונן להתבאס.
&nbsp
שמש, תקשיבי למורה, העיקר זה הרצון שלך!
&nbsp
פרק מעולה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 40
אז ניר הסתכנה והלכה לפגוש מישהו שהיא לא מכירה .. איך זה יסתיים?
ליהי הסתבכה או לא?
ומה יקרה עם בנרו והפיצה?
מה יקרה עם אור ואבהירמה ? האם תתפתח כאן טלנובלה מהאגדות?

Roei152

Well-known member
מנהל
הסיפור של אור הסתיים בטעם טוב ...
ממש כמו קירקי , גם אור לא מרגישה שהמשפחה הבילוגית מחליפה אתת המשפחה המאמצת , יודע שהסיבות שונמות : אברימה הייתה צעירה ולא היתה מוכנה לילד , ואילו הלנה רצתה לגדל, אבל חטפו ממנה את התינוקת . אור לא הרגישה שיכת לאבריהמה , אומנם קיירקי והלנה עובדות בעיחד וזה יוצר קשר , אבל זה לא מחליף את הקשר שלה עם אימא של אבי
הסדרה באמת חושפת צדדים של המציאות , אם זו הייתה סדרה רגילה , היו אומרים לנער כמו בנרו ללמוד כמו כולם ולגמורר יב , או... שהיו מסדרים לו תעודת בגרות ומגיייסים אותו למוסד סודי עם סוכנים ועם עוד 7 חברים
&nbsp

panda0zombie

New member
זה עוד לא הסוף

אני בטוחה שהסיפור עם אור והמשפחה שלה ביולוגית או מאמצת יתקדם עוד. אני מקווה שלאורך זה כן יישמרו הרגשות של אור כלפי אבירמה אבל כמו שהם עכשיו
&nbsp
"או... שהיו מסדרים לו תעודת בגרות ומגיייסים אותו למוסד סודי עם סוכנים ועם עוד 7 חברים" נשמע מוכר

panda0zombie

New member
יופי

אז הכל בסדר עם ניר.. שתפנים את המסקנות.
דריה את לא יכולה לוותר על השוקולד פעם אחת בשביל ניר?
ניר תפסיקי להתחמק מדידי בחייאת. פעם אחת תגידי למישהו את האמת ישר במקום לרוץ סביב זה
השיר הושמע ברדיו! כל כך זריז
השיר ששמו ברקע של השיחה של דריה וניר

אהבתי שבשורה "לראות את האור" הראו את אור
אז היא נפגשה עם אבירמה.. בינתיים אין ממש דרמה. האמא האמיתית הצטרפה, הסיבה המוכרת למסירה לאימוץ (הייתה ענייה ולא יכלה להרשות לעצמה לגדל ילדה)
אור לוקחת את זה קליל בינתיים.
"היי אני שמש ואני חושבת שאת אישה נוראית שוויתרה על הבת שלה, אבל אני לא מתכוונת להתערב בזה" יאללה שמש

אוקי אז גילו ממש מהר על הקניית קולות של ליהי. דברים קורית מהר בתוכנית הזאת
האבא הגיע במיוחד. הוא לא אמור להיות בחו"ל בכלל? והוא קיבל שני מילים. אם כבר ביט אז לפחות גלית גוטמן היא אשתו
מה העונש? הייתי מביאה לה לחזור לעבוד בפיצה

ואם כבר פיצה.. בנרו כזה מקסים. דריה צודקת הוא ממש זוהר
אז בנרו יודע לבשל? תודה רבה מישהו צריך להציל את הפיצות של מיקי

אז שמש נפרדה ממולי והוא לוקח את זה ממש קשה. אני מבינה שהוא כועס אבל שיתחיל להירגע
ואיך הוא השיג את התעודה של שמש? ולמה לא רשום שם שם משפחה?
בכל מקרה מולי! לא יפה!

שיר m

Well-known member
בנרו

"אם כבר ביט אז לפחות גלית גוטמן היא אשתו"

אני מקווה שזה לא מה שאני חושב שזה!

ניר, במקום לכתוב בפלאשבקים היית מתקשרת למישהו. אאוץ', טוב, לא הגענו לזה... אבל הרמיזות... נרמז שהבחור הוא... הוא... אני לא טועה, כן?
&nbsp
אוי, ליהי הסתבכה.
&nbsp
לניר קל יותר לספר שכמעט אנסו אותה מאשר לדידי על הקטע עם השיר. שיר רקע יפה. ניר נחושה מאוד.
&nbsp
טוב, בגלל השיר הזה אני חייב להגיד משהו... פעם נגעתי בקצה הכאב האפור. איך זה היה? בעיקר... כאב. זאת בדיחה שאני ואחי מריצים כל פעם עם השיר הזה. וגם כשהאדמה מדממת, זה הזמן הזה בחודש.
&nbsp
אם כבר רואים את האור... ואת השמש. היי, שמש, עשית היימליך!
&nbsp
אויש, ניר. את לא שקרנית טובה. מה נחום יעשה בחדר מוזיקה?
&nbsp
מיקי, תוותר! תעשה טובה! וזה סופה של קריירת המוסכניקיות של בנרו. ותר, מיקי!
&nbsp
אתמול ראיתי קצת להתבגר ונזכרתי באביב בימים שהוא התחפש במלא תחפושות, רחמנא לצלן. וואו, כולם משקרים לדידי כמו מטומטמים.
&nbsp
חולה על הלבוש הזה של שמש ואור. למה? שמש באה עם אור! זה נכון! שמש חברה טובה.
&nbsp
הלאה הפלייליסט!
&nbsp
נחום מתגעגע לבנרו? הזוי. אגב, מה הסדרה מנסה ללמד? שזה בסדר לנשור? בנרו להצלה.
&nbsp
עודד? עודד עודד. למה תמיד שלי סלע ב"שתינו"?! מה את קשורה?! היי, בנרו רשום לה בטלפון כ"אהובי"?
&nbsp
דודי, אתה לא... בוא'נה, מה, הוא חבר של משה אתה לא קיפוד?!
&nbsp
בנרו מנהל את הפיצה. אה, בן-בן.
&nbsp
מולי, לדבר איתה אחרי שזרקת הכל לחדר זבל?! יואו, מולי, תירגע. שוב הסטרואידים!
&nbsp
אברהם סלע? וואו, איזה לוזר, לא מדבר ורק אשתו מדברת.
&nbsp
נו, אור ושמש, תספרו אחת לשנייה!
&nbsp
אאוץ', מולי!
&nbsp
או מיי גוד! זה השיר של ניר! זה שיר פרידה! זה באמת שיר פרידה.
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
ניר כתבה לדידי שהיא אוהבת אותו והוא עדיין מעוצבן. שמש מנסה להתערב, דריה מנסה לנפנף אותה בתירוץ של שיעור הנשמה ושמש אומרת שהיא ויחזקאל בטח מומחים.
&nbsp
דידי כתב:
&nbsp
"להיפרד?
אני אוהב את ניר, אבל אני הולך לגמור איתה. זה הדבר הכי נורא שהיא יכלה לעשות. לגרום לי לרצות לשיר, ואז לרמות אותי ולבגוד בי. זה הסוף. אני נפרד ממנה. לתמיד"
&nbsp
הם התכתבו והוא אמר מזל טוב, והתעצבן עליה. והיא רוצה לדבר איתו.
&nbsp
בנרו טוען שהפיצה של סבא היא הכי טעימה. ליהי אומרת שהוא מגזים ודריה שלא. אביב שמח על הנאמנות לאבא שלו, דריה אומרת שלא לאבא שלו.
&nbsp
ליהי פרסמה תמונה של שלי, האימא הכי טובה בעולם. שלי (שבטוחה שזה פייסבוק!) אומרת שלא יעזור לה ודריה מסבירה לה שזה לא פייסבוק. דריה אומרת שהיא תמיד בצד של שלי והבונוס זה נגד ליהי.
&nbsp
מתברר שמולי קיבל את הרעיון מ... יחזקאל. טוב, הוא רצה לקבל ממנו רעיון כי זה הבן אדם הכי רע שהוא מכיר. יחזקאל נפנף אותו.
&nbsp
שמש בטעות כתבה לאביב שאלות לאור! אביב רוצה לדעת למה היא ומולי נפרדו.
&nbsp
מולי כותב שהוא פנוי לאהבה חדשה. הבנות לא ממש מתות על זה.
&nbsp
דריה שואלת את בנרו מה הוא עשה לפיצות, הוא לא יודע. מה קרה בשיחה של אור ושמש, הוא לא יודע. אז למה הוא טוב?
&nbsp
אור כתבה שהכי טוב בבית שלה. שמש כתבה שהן חייבות שיחת המשך (דריה רוצה לדעת על מה הן דיברו) ואור מסבירה שאין יותר על מה לדבר, הכי טוב בבית. בנוסף, ליהי כתבה לאור שבא לה לחנוק מישהו אבל היא לא יכולה לספר למה.
&nbsp
שמש כותבת שהיא ממשיכה קדימה. דריה אומרת שזה מזכיר לה איזה שיר שהיא שמעה פעם: "עכשיו רצים קדימה, קדימה... לא מוותרים, מנצחים ת'חיים". שמש אומרת שגם לה השיר מוכר. אור כתבה שהיא אוהבת אותה ככה.

panda0zombie

New member
כן כן

הבני הזה אנס

תכלס אם הפרשת קניית קולות של ליהי מתפוצצת זה גם ממש משפיע על שלי בתור האמא המפורסמת שלה.

עמית רהב בלהתבגר

שיר m

Well-known member
כל כך

מתאים למולי לבקש עזרה ממוח

&nbsp
ראית קצת להתבגר!:)

שיר m

Well-known member
פשוט מעולה

הסוף ענק:)
&nbsp
חולה על גיאגיא ובןבן! הם כאלה טובים ביחד! ובן משפץ את הפיצות

אגב, איך יש עדיין לקוחות בפיצה?

&nbsp
אור מסתירה דברים משמש. שמש חמודה כמו תמיד.
&nbsp
מולי

למעלה