פלאשבק פרומו ראשון!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק פרומו ראשון!!!! להתבגר זה סיוט, אתם תמותו על זה!!!!!\

שיר m

Well-known member
מעניין...
כרגע זה נראה לי כמו ערבוב של כל מני סדרות. נחכה שיתחיל:)

panda0zombie

New member
נראה ממש טוב
נראה לי שאני אוהב את זה

אביב נראית מדהים ואני כבר רוצה לשמוע אותה שרה סולו

Roei152

Well-known member
מנהל
לי זה נראה לפי הפרומו יומני הראשון של הוט
משום מה הוט וערוץ דיסניאף פעם לא שיתפו פעולה ויצרו יומנים או כוכבים משלהם...
אז זה עבר לערוץ הילדיםץץץ
לא שאני לא מצפה לדרמה יומית בדיסני הוט, כמו שניקלודיאון הוט הרימו את הכפפה ויצרו עבורנו את "שכונה"...

יותר מדי צבעוני כזה.
טוב, זה הכי מתבקש שיום אחד, הוט ירימו הפקת בכורה של דיסני. דיברנו על זה קצת בעבר. אני ממש אשמח.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי הצבוועניות של פלאשבק
זה דווקא מרענן בעיני ... צהוב וכחול אלו צבעי הסדרה בגוונים חדשים רעננים .. ומוסיפים משהו חדש ונקי לערוץ של הוט...
הכי רחוק מהירוק חום המאוסים משהו כבר של גאליס ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
צבעי החממה הכלליים
היו בכללל לבן שחור בעונה הראשונה והשנייה וורוד צהוב בעונה 3.. רק שתדעי

אבל המבינים הם אדומים-כחולים
ולא שותי בירה סגולים-צהובים! פיכס!
&nbsp
אגב, אתמול ראיתי את הפרק הראשון של החממה. כמה דברים:
&nbsp
1) רק לי הפריע שבתמונה של נעמי האסטרונאוטית, הם פשוט הדביקו את הראש של שרון שטרק על הגוף של אילן רמון? קצת לא נעים.
&nbsp
2) ללי רואה את דינה לראשונה, אחרי שמספרים לה שהיא השתוללה בבחינה. תגובתה? "אני הכי בעדה". גם המפגש ביניהן במבחן, כשהן הציגו את עצמן, הוא התחלה של חברות טובה.
&nbsp
3) ללי הייתה יותר מרדנית בפרק הראשון עם כל הפינק פלויד. וכבר אז הראתה כישרון נאום מצוין.
&nbsp
4) לואיס היה יותר טוב בתקופה ההיא.
&nbsp
5) להתייחס לנגינה של יפתח כאל "ניסור"?! לא יפה.
&nbsp
6) רון שואל האם זאת אשמתו שהגבוה שהוא ודניאל ניסו להכניס "הוא טמבל שלא מבין כלום חוץ מכדורסל". מעניין את מי זה מזכיר לי... אגב, מכיוון שזה מה שהוא יעשה בגרסה האמריקנית, נוכל להגיד שתמיד הוא שיחק גבוה טמבל שלא מבין כלום חוץ מכדורסל. או ארכיאולוגיה וגיאולוגיה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר החממה
צפיתי היום במפלצות קטנות בו משתתפת אדווה בולה (מי שגילמה את אביגיל קלין)..
בססדרה הזאת היא קושרת סרט מסביב לשיער מה שמעניק לה קצת מראה של אימא של ללי ולא של נט....
&nbsp

האדומים-כחולים שולטים!

אהבתי את ההערות שלך. תמיד יש לך מה להוסיף.

1) וואלה, אתה יודע משהו? למרות שברור שגיורא שאב השראה מהטרגדיה של משפחת רמון, לא ממש חשבתי עד היום שהם אשכרה עשו העתק-הדבק. זה קטע.

2) רשף מיד התאהבה בדינה. קטן עליה האופי והעבר הלא פשוט שלה. לא סתם החברות שלהן גלשה גם לחיים. גם באמריקה - החברות הטובה והתומכת תישאר, כמובן.

3) טוב, נתקלתי בזמנו בצילום של אריאל עם חולצה של מיק ג'אגר (הרולינג סטונז), ככה שקצת ריעננו שם את קוד הלבוש הספציפי הזה שלה.

4) ברור שלואיס היה הכי במיטבו בתקופה הזאת, עד לעזיבה שלו והכל...

5) לא יפה בכלל. הנגינה הכי יפה שיש.

6) תראה, לא בטוח שתמיר יגלם את הדמות של אותו בחור שרצה להתקבל. זו השערה שהעלינו על סמך העובדה שהוא קפץ לסט רק להופעת אורח, מן הסתם חד פעמית. גם הצילום שלו, לצידם של רון ודניאל שלהם, די מרמז בכיוון של שחזור הסצנה הזאת. ככל הנראה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר אז
העלוקות שלך (דניאל ונט) קלקלו קצת גם את החברות של ללי ודינה ...
אגב באמריקה מי שאריאל יותר התחברה אליה זאת העלוקה שהיא עדיין לא עלוקה בשלב הזה..
אם גיורא בכלל שילב את הסיפור הזה, ולא אל תגידי שזה לא רלוונטי , נטפליקיס הזמינו שתי עונות... וההתקרבות בין נט ליפתח התחילה בעונה 2....

מה, הבנת את זה לפי התמונות שיצא לה להעלות?
האמת שהם התחברו שם כולם. באמת. היא התחברה במיוחד גם עם המקבילה של סופי, שתישאר סופי גם אצלם, וגם עם מי שיהיה אחיה היקר שם.

כולי תקווה שגיורא לא יחזור על "השילוב" ההזוי הזה, כי זה לא קשור לשום דבר. זה רק היה עוד "תירוץ" בשבילו כדי להעיב על הקשר שלהם. אבל הם עברו את הקטע איתה, זה בסדר. ולא, אולי אתה מחשיב את זה או קורא לזה "התקרבות", למה שהיה ביניהם בעונה השנייה, אבל אני ראיתי את זה נטו כידידות ותו לא. זה גם לא הגיוני בעליל, עם איך שהסיפור הגדול של לליפתח נבנה.

בכל אופן, שוב, כמו שכבר אמרתי אז, ייתכן ונטפליקס הזמינו מראש שתי עונות, אבל גם יכול מאוד להיות שלא, ובשלב הראשוני הזה מבחינתם, הם הלכו רק על הראשונה, יראו את הרייטינג, הבאזז שיהיה סביבה והכל, ויחליטו בהתאם לזה, כמובן.

והלוואי והייתי יכולה לשתף אתכם...

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי תמיר
אני דוקא אשתשעשע במחשבה שהסצינה הראשונה של דניאל ורון תהיה סצינה כזאת..
תחשבו שגיורא בכוונה כתב את התפקיד באמריקה לתמיר כדי לבלבל את הישראלים והבריטים שצפו בגרסה הישראלית ויצפו גם בגרסה האמרקאית... לא משעשע?
צופה ישראלי עלול לטעות ולחשוב שתמיר נשאר רון גם פה .. משחק משעשע של גיורא...
&nbsp
&nbsp

מה שיוסי כתב.
כמובן שאני זוכרת איזה צבעים כלליים היו, אבל אם בצבעים בכלל עסקינן, אז אני אדום-כחול, כמובן, בלי שום קשר לשאר הצבעים שברקע.

למעלה