פלאשבק-נעים להכיר...

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק-נעים להכיר...
לפני שהסדרה מתחילה ובוחנים אותה לעומק ... ורואים עד כמה "הלהתבגר זה סיוט" מתאים להיות משפט הלוגו של הסדרה....
נכיר את הדמויות השונות לעומק מתוך האתר של הערוץ... , נראה האם יש פונטיציאל למצוא משולש חדש שאני ומירי לא נסכים עליו, למצוא את החמוד הבא של שירוש את זה שדר ירצה שיחטפו , וכמובן מלכה חדשה ליוסי....

וואי, הרגת

לגבי משולש, אני בספק, אבל נראה.

רשימת המלכות של יוסי רק הולכת ומתארכת...

Roei152

Well-known member
מנהל
אין מצב אה? לשחזר אתת ה-משולש
אבל בכל זאת סדרה ראשונה לערוץ בהוט אחרי גאליס זה משהו מיוחד..

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל אל תשכחי
שבחממה אמריקה אנחנו מדברים הרבה על המשולש שלנו , ואת רוצה עוד לפני שראית פרק , כבר את מחליטה שליאו והיילי הם ה-זוג...
אני יותר עדיין ומתיחס לזה כאל משהו אחר לגמרי , כמו שאמרנו כבר הכימיה בין אריאל ודאדלאס או כריס , היא לא הכימיה של גאיה עם לי או דניאל...

לא שוכחת.
אך ורק הייליאו.
הם לא יהיו כמותם, זו הרי לא שאלה בכלל, אבל הם יהיו נהדרים בפני עצמם וייצגו אותם נאמנה. מבטיחה.
הכל בהתאם...

Roei152

Well-known member
מנהל
אביב פינקס
היי , היא לא מוכרת לי כבר? שיחקה בסדרת הלהיט "נעלמים " תפקיד די משני בתור תמר....
בכל זאת נעים מאוד, איך קוראים לה? ניר בר גפן , היא אוהבת מוזיקת רוק , מנגנת ויוצרת , אחת שתילחם על מה שחשוב לה ...
היא ממש מזכירה לי את אלה לי רשף בעונה הראשונה של החממה
כנראה יהיו לה פרפרים בבטן בגלל דידי ואולי היא תצטרך להחלם עליו מול ליהי

חמודה.
כן, כשראיתי אותה על הפוסטר הרשמי של הסדרה, מיד חשבתי על רשף, ולא פחות (אם לא יותר, בהקשר הספציפי הזה של הגיטרה) גם על אריאל, כמובן.

רגע, מאיפה המידע המעט יותר נרחב? הוט העלו איפשהו? מי תהיה ליהי?

panda0zombie

New member
מתאים לה רוקיסטית
רוקיסטית שנלחמת על מה שחשוב לה? ניכנס קצת לתוך הסדרה ונגלה האם היא יכולה להיות הבת של יפתח ואלה לי

panda0zombie

New member
מסתבר
שהיא גם אוהבת מוזיקת אינדי.. כבר גורם לי לאהוב אותה

זוכרים כשמשי קליינשטיין הייתה בתפקיד הזה? כל כך מוזר לי לדמיין אותה כאן. יותר מתאים לאביב

Roei152

Well-known member
מנהל
זאק פאקיל
מאיפה הווא מוכר לי ? הוא בחור אנומנמי , צרפתי במקור, לומד ביחד עם מאיה קורן מהשכבה הבוגרת מאד משחק שנה שלישית ...
נעים מאוד ?: דידי אביטל , הבחור החדש בבית הספר "קציר " מופנם מאוד וביישן שחולם להפתח יותר לחברה , אוהב כדורגל , וניגון בפסנתר , אך מנגן בהסתר... מי הבחורה שתפתח את ליבו?
כנראה יהיו לו פרפרים בבטן בגלל : ניר , הבחורה המגניבה שתכבוש את ליבו , הם יוצגו לנו כ-הזוג של הסדרה , סטייל יונתן ודני , רוני ואילנה לפי ההשערה שלי , הבחורה השלישית תהיה ליהי

panda0zombie

New member
מקסים
אוקי לא נראה כמו הביישן והמופנם אבל נסלח
ספרוטאי שמנגן ואוהב מוזיקה בסתר? מזכיר קצת היי סקול מיוזיקל

Roei152

Well-known member
מנהל
כבר דיברנו על היי סקול מוזיקל
גבריאלה היא לא ניר , היא בכלל אהבה מעדה לפני שהתאהבה בתחום המוזיקה , באותו ערב דיסננלאי בו היא וטרוי גילו את את הקסם של המוזיקה...
אבל כן , בדידי יש משהו מטרוי....
&nbsp

panda0zombie

New member
יצא לי לקרוא על שאר הדמויות באתר של הערוץ
אני מקווה שכל הקטע של ה"תאומות" שמש ואור לא יהיה מוזר ואידיוטי כמו שקורה הרבה עם דמויות כאלה
לפי הפרומו נראה שיהיה גם רומן של שמש ומולי (אחד מהשחקני כדורגל)

נראה מקסים לגמרי.. משהו קליל ונחמד

panda0zombie

New member
כן
בגלל זה עשיתי עם "

אני פשוט מקווה שלא יעשו את זה מוזר מידי

למעלה