שלומי חתן זה שם טיפשי
אני לא מבין, מי האידיוט שהעביר את שלומי קורס "הסוואה אצל תלמידים"? מסכנה אור, אין לה מזל.
מלא שחקנים אורחים.
שמש פתאום חכמה. אאוץ'. בחייך, מולי, אתה עלול לאבד אותה בגלל זה! ולמה אקונומיקה?! תן לי לנחש, אתה רוצה לשפוך את זה על עצמך ולקוות ש... אני אעצור פה. חמודה שמש.
אני אכתוב לדריה ערך. "הבסטי שלי, החצי השני שלי". מסכנה ניר.
אור, תעצרי את הקלימרו. מסכנה ליהי, אבל זה באשמתה.
נחום די אידיוט, כל כך הרבה דברים חשודים ולא מספר ל"אחיין" שלו.
בית ספר ארזים. אתם ראיתם את המנהל שלהם? את המורים שם? בוא'נה, יחזקאל מרביץ להרבה לאחרונה. אני לא מבין, מולי עדיין בנבחרת למרות הכל? ולמה לעזאזל יחזקאל גנב? לא שלא ידענו. אה, אז זה לא הוא. אה... הבנתי. יפה. אבל מי באמת גנב?
אביב חבר טוב, אבל למה לא שלחת גם בשביל ניר?!
כבר לא כל כך כוכבים. אני לא מבין, שלי יודעת שמצלמים אותה ומשחקת?
פעם ראשונה שאמרו המחצית גיי.
ריאליטי מאוד מבוים. המשחק של ליהי לא משהו... היי, דנית הגיעה לבחינות! ולמי אכפת מסמארק ירוק?! אוי. אביב לא נראה לי יאהב את זה. בסוף. ניר חוזרת? ליהי דרעי.
אוף, צריך להחזיר את ניר! לא יפה, אביב!
מלא אנשים מצלמים היום. זה לא הכלב שלך, דידי!
השלומי הזה פשוט לא טוב בהסוואה. הוא מזכיר לי את שמש מהשיר שלנו... אאוץ', מולי, פגעת ביחז... אה, בעצם מה אכפת לי.
כולם מצלמים היום! פרק על מצלמה נסתרת! לירן שטראובר! השוער הכי... גרוע, בעצם. זוכרים את החיקוי שלו? של אחד שקופץ לתפוס באיחור? זה היה מתוזמן? מה ליהי מתכננת ומה לא?
נו, בנות, לא לריב. אפילו שמש קלטה שמדובר בסצנה.
מסכנה ניר.
פאוור קאפל. ליהי מתורגלת בהפעלת מצלמות! בא לכם לנצל אחד את השנייה, חבר'ה? נו, אולי אתם כן דומים אחד לשנייה למרות הכל...
בסוף לא, ניר?
זה סופו של כל יחזקאל.
פלאשבקים!
חברים: ניר שיקרה. שיקרה. כי היא כתבה:
"
לא לשכוח!
1. בגדים קצרים
2. מתנות
3. כלי רחצה
4. טבלט
5. ספר מתח
6. שושנה גיבסון
7. להזמין מונית"
היא כן חוזרת, היא רק רוצה להפתיע. למרות שהיא טוענת בפני דריה שהיא מרגישה עוד יותר נורא עכשיו.
דידי מפרסם תמונה שלו עם טייגר, ואומר שכלבים נאמנים. שמש אומרת שתלוי בבעלים. אור אומרת שהבעלים סבבה. דידי לא מבין למה הן רבות לו באינסטגרם... אגב, הוא רב עם ליהי. הוא טוען שעד שליהי נזכרה להזיז את עצמה, ניר כבר נפרדה ממנו.
ליהי פרסמה את חזרת הפאוור קאפל, מולי שמח. אור אומרת שזאת טעות ובנרו אומר לה להירגע.
בנרו מפרסם:
"מה אתם אומרים?
תכלס, אם לא הייתי רואה ששטראובר וליהי קשורים עכשיו בגלל אמא שלה, אין מצב שהייתי בא אליה ואומר את מה שאמרתי. אני יודע שזה מטונף, אבל היא חשבה שאני עשיתי משהו יותר מטונף מזה לדידי... והיא עשתה משהו מטונף לניר, אור ולחצי שכבה – אז אנחנו פיטים. לא?"
נו, תחזרו כבר וזהו! מולי, אגב, מבין טוב מאוד למה בנרו עושה את מה שהוא עושה.
אביב לא פרסם כלום.
גם יחזקאל לא, אבל בקרוב יהיו לו שיחות עם דריה.
אצל דריה אין חדש. וואו. אין אצלם היום הרבה.
מולי פרסם שיש לו רעש בראש, והוא לא עונה לשאלות של שמש, בנרו ויחזקאל. שמתעצבן עליו שאם הוא לא עונה אז למה הוא העלה תמונה.
ושמש ואור. שמש שלחה לה "אני רק כותבת את זה ואת לא חייבת להגיב אבל אני לא חושבת שהחדש הזה מתאים לך. זהו אמרתי את זה. עכשיו תעשי מה שאת רוצה. אלא אם כן את רוצה להיות איתו, ואז אל תעשי מה שאת רוצה. טוב?". אור הגיבה בטוב... ואז אומרת שלא! ושתפסיק לכתוב לה!
שמש פרסמה תמונה שלה עם אור ואמרה שהן חברות לנצח. אור כועסת, שמש אומרת שהיא לא תפסיק עד שתסלח לה. מולי אומר לה לא להתחנן, אור לא רוצה שיתערב, שמש אומרת שבקרוב הם יהיו שלישיה שוב. אור אומרת שהיא חיה באשליה ומולי מסכים.