פלאשבק-המשך שבוע 7

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק-המשך שבוע 7 מה יקרה השבוע?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב...
הכלב מעצבן ושלומי מעצבן...
ניר , תירגעי קצת , מה קרה ?
&nbsp

אתה אומר לניר להירגע
כאילו במחצית הראשונה היא הייתה כולה נופת צופים. היא בחורה די כעסנית.

panda0zombie

New member
למה הכלב

אם ניר ולהירגע היה קצת בעיה במחצית הקודמת שמעתי שבמחצית הזאת בכלל

שלומי חתן זה שם טיפשי
אני לא מבין, מי האידיוט שהעביר את שלומי קורס "הסוואה אצל תלמידים"? מסכנה אור, אין לה מזל.

מלא שחקנים אורחים.

שמש פתאום חכמה. אאוץ'. בחייך, מולי, אתה עלול לאבד אותה בגלל זה! ולמה אקונומיקה?! תן לי לנחש, אתה רוצה לשפוך את זה על עצמך ולקוות ש... אני אעצור פה. חמודה שמש.

אני אכתוב לדריה ערך. "הבסטי שלי, החצי השני שלי". מסכנה ניר.

אור, תעצרי את הקלימרו. מסכנה ליהי, אבל זה באשמתה.

נחום די אידיוט, כל כך הרבה דברים חשודים ולא מספר ל"אחיין" שלו.

בית ספר ארזים. אתם ראיתם את המנהל שלהם? את המורים שם? בוא'נה, יחזקאל מרביץ להרבה לאחרונה. אני לא מבין, מולי עדיין בנבחרת למרות הכל? ולמה לעזאזל יחזקאל גנב? לא שלא ידענו. אה, אז זה לא הוא. אה... הבנתי. יפה. אבל מי באמת גנב?

אביב חבר טוב, אבל למה לא שלחת גם בשביל ניר?!

כבר לא כל כך כוכבים. אני לא מבין, שלי יודעת שמצלמים אותה ומשחקת?

פעם ראשונה שאמרו המחצית גיי.

ריאליטי מאוד מבוים. המשחק של ליהי לא משהו... היי, דנית הגיעה לבחינות! ולמי אכפת מסמארק ירוק?! אוי. אביב לא נראה לי יאהב את זה. בסוף. ניר חוזרת? ליהי דרעי.

אוף, צריך להחזיר את ניר! לא יפה, אביב!

מלא אנשים מצלמים היום. זה לא הכלב שלך, דידי!

השלומי הזה פשוט לא טוב בהסוואה. הוא מזכיר לי את שמש מהשיר שלנו... אאוץ', מולי, פגעת ביחז... אה, בעצם מה אכפת לי.

כולם מצלמים היום! פרק על מצלמה נסתרת! לירן שטראובר! השוער הכי... גרוע, בעצם. זוכרים את החיקוי שלו? של אחד שקופץ לתפוס באיחור? זה היה מתוזמן? מה ליהי מתכננת ומה לא?

נו, בנות, לא לריב. אפילו שמש קלטה שמדובר בסצנה.

מסכנה ניר.

פאוור קאפל. ליהי מתורגלת בהפעלת מצלמות! בא לכם לנצל אחד את השנייה, חבר'ה? נו, אולי אתם כן דומים אחד לשנייה למרות הכל...

בסוף לא, ניר?

זה סופו של כל יחזקאל.

פלאשבקים!

חברים: ניר שיקרה. שיקרה. כי היא כתבה:

"
לא לשכוח!
1. בגדים קצרים
2. מתנות
3. כלי רחצה
4. טבלט
5. ספר מתח
6. שושנה גיבסון
7. להזמין מונית"

היא כן חוזרת, היא רק רוצה להפתיע. למרות שהיא טוענת בפני דריה שהיא מרגישה עוד יותר נורא עכשיו.

דידי מפרסם תמונה שלו עם טייגר, ואומר שכלבים נאמנים. שמש אומרת שתלוי בבעלים. אור אומרת שהבעלים סבבה. דידי לא מבין למה הן רבות לו באינסטגרם... אגב, הוא רב עם ליהי. הוא טוען שעד שליהי נזכרה להזיז את עצמה, ניר כבר נפרדה ממנו.

ליהי פרסמה את חזרת הפאוור קאפל, מולי שמח. אור אומרת שזאת טעות ובנרו אומר לה להירגע.

בנרו מפרסם:

"מה אתם אומרים?
תכלס, אם לא הייתי רואה ששטראובר וליהי קשורים עכשיו בגלל אמא שלה, אין מצב שהייתי בא אליה ואומר את מה שאמרתי. אני יודע שזה מטונף, אבל היא חשבה שאני עשיתי משהו יותר מטונף מזה לדידי... והיא עשתה משהו מטונף לניר, אור ולחצי שכבה – אז אנחנו פיטים. לא?"

נו, תחזרו כבר וזהו! מולי, אגב, מבין טוב מאוד למה בנרו עושה את מה שהוא עושה.

אביב לא פרסם כלום.

גם יחזקאל לא, אבל בקרוב יהיו לו שיחות עם דריה.

אצל דריה אין חדש. וואו. אין אצלם היום הרבה.

מולי פרסם שיש לו רעש בראש, והוא לא עונה לשאלות של שמש, בנרו ויחזקאל. שמתעצבן עליו שאם הוא לא עונה אז למה הוא העלה תמונה.

ושמש ואור. שמש שלחה לה "אני רק כותבת את זה ואת לא חייבת להגיב אבל אני לא חושבת שהחדש הזה מתאים לך. זהו אמרתי את זה. עכשיו תעשי מה שאת רוצה. אלא אם כן את רוצה להיות איתו, ואז אל תעשי מה שאת רוצה. טוב?". אור הגיבה בטוב... ואז אומרת שלא! ושתפסיק לכתוב לה!

שמש פרסמה תמונה שלה עם אור ואמרה שהן חברות לנצח. אור כועסת, שמש אומרת שהיא לא תפסיק עד שתסלח לה. מולי אומר לה לא להתחנן, אור לא רוצה שיתערב, שמש אומרת שבקרוב הם יהיו שלישיה שוב. אור אומרת שהיא חיה באשליה ומולי מסכים.

panda0zombie

New member
אני זוכרת ששמש תמיד הייתה החכמה מבין השתיים
חכמה יחסית כמובן..

בחיי זה כזה מוזר שדווקא שמש היא היחידה שחושדת בשלומי. אף אחד לא שם לב שהוא נראה מבוגר מידי ושהוא ממש נפל משום מקום?

לא משנה מה אור תגיד שמש ואור זה לנצח

שיר m

Well-known member
אני מקווה שזה באמת רק פרק מצלמה נסתרת...
ולא עונה שלמה...

&nbsp
מולי חכם, מתמרן את מוח...

panda0zombie

New member
כל כך הרבה חברויות נפסקות
גם הטופ טן, גם שמש ואור. הכל חושך עכשיו

אני לא אדבר כאן על זה ששלומי גרוע כסוכן סמוי כי אור באמת תמימה לגמרי. בקטע שהיא אשכרה קונה קולר יקר למישהו שהיא מכירה שנייה וחצי במחשבה שהוא החבר שלה.
שמש היא החכמה פה.

אז מולי גנב את המבחן.. בעיה.יופי שהוא שם את הבקבוק אקונומיקה במקום כל כך בולט באמת. איזה חמודה שמש
מולי מנסה לשחק על מוח. ונראה שהוא גם מצליח. לא יפה מולי
רגע אז שמש לא קיבלה את המבחן ממולי? ממי כן?

אז ניר ניתקה לאיזה יום את הטופ טן. דריה נעלבה לא יפה. תכלס אני יכולה להבין את ניר
אביב ממש חבר טוב. בן אדם רגיש.. באסה שלא הביאו לו אפשרות להיבחן. הוא היה מתקבל בטוח
עוד מעט הטופ טן יהיה ביותר צרות עכשיו שניר יכולה להיבחן לאקדמיה. לא ציפיתי שאביב אשכרה יגיד שהוא כועס על זה.. חשבתי שהוא ינסה להסתיר את זה קצת אבל אני שמחה שהוא לא עשה את זה.
"ראש בראש מול ביונסה" יש לי תחושה שאת זה אביב לא היה עובר

ליהי ממש בדד בבית ספר. די מגיע לה סך הכל
למה שלי פשוט לא אישרה לה להשתתף? היא יכלה לא לחתום על אישור אני מניחה
איזה התנצלות מזוייפת. אז הם מצלמים את זה מזווית אחת רק? והם צריכים אישור לצלם את הבית ספר ושאר התלמידים בו
לירן שטראובר מגיע אז בנרו חוזר. מחווה נחמדה עם הבלון.. חבל שזה מזוייף כל כך. טוב נו ריאלטי

דידי מדוכא. אפילו טייגר עזב אותו

Roei152

Well-known member
מנהל
אז הם נפרדו וכבר הוא הולך עם דנית הלוי?
שקוף מדי שהיא הריבואנד שלו....
ניר חזרה!!!!! מה יקרה עכשיו?
הרבה זמן באמת שלא התעסקו עם אביב ועם הגאווה שלו.. מי יהיה הנבחר ? בנרו ? לאחר שגילה שליהי עושה לו יולי סער ?

panda0zombie

New member
היא כל כך הריבאונד
אני מחכה גם שיחזרו לאביב.. שיתנו לו מישהו. מגיע לו

יש לו חברה חדשה
בוא נגיד: יפה כמו בר רפאלי, שרה כמו ביונסה.

חיכיתי לשיר של דנית. זה שיר נפלא. איך דריה ראתה את אור?!

אבל ראית בפלאשבקים שהם חזרו, מולי! תקבעו דאבל דייט, מה הבעיה? יחזקאל לא ראוי לכינוי שלו. אז מי באמת גנב את זה? זה חבר טוב זה?

כן, ראיתי את הקטע שדידי מנסה להתחיל עם דנית. היא לא אמורה להרגיש מוזר כי היא חנונית? והיא לא נפלה מגן עדן, אלא מפרויקט החלל. נכון?

יחזקאל, מולי, מה הבעיה? כולנו מכירים את יחזקאל.

מ-רד! מ-רד! יאללה, אלחנן, תחליף את נחום! שמש התבלבלה עם עצמה...

ועידת ורסאי! יופי, אחרי סתווית, גם שרון המורה מספרת חומר מעניין בצורה שגורמת לי לרצות להתאבד. רגע, הם לא למדו במעבדה? ממתי כולם קשורים ללינה? ממתי לאור יש... ממתי למולי יש... ממתי לבנרו... למה לליהי אין... למה לדידי יש מספר שתיים, הוא פיפי, זה מספר אחת!

איפה עידו שיעורר מרד? מולי, אל תבדוק. שוטרים רואים אחד כמוך, הם ישר...

דריה, ריבונו של עולם! פוקוס! איפה עידו, לעזאזל?!

בטח פיצחת, שלומי. בטח. מי גייס אותו? תוריד את הרגליים, אידיוט! ילד טוב? יחזקאל? לינה ענקית.

ניר, לעזאזל. פספסת ריבאונד. לא יפה, דידי. אתה צריך לטוס לקונגו.

לפחות שלישיית הבלונדיניות התאחדה. יחזקאל נראה טוב יחסית לכזה שהרגע היה בחקירה. פוזה. דריה. לעזאזל. פלאפונים. איפה עידו?! מי זה השוטר המטומטם הזה? כן, הכל בזכות שמש. החכמה.

לירן, תתאמן בחסימות. בינתיים בנרו משפיל את עצמו. אאוץ'. הפאוור קאפל מת. אבל ריבונו של עולם, שניכם מנצלים! אז מה אתם רוצים בכלל אחד מהשנייה?!

אוי, ניר. כמה טוב שבאת הביתה.

פלאשבקים!

ניר מעדכנת את ההורים שלה שהיא נחתה, והיא לא שמחה שהם מדברים על האם היא תהיה ביחד עם דידי.

דידי פרסם דבר נורא!

"סוד!
אין לי עניין בדנית הלוי. זאת אומרת, היא נראית סבבה, וגם חכמה ויש על מה לדבר איתה. אבל מה אני אעשה שניר עדיין יושבת לי חזק על הלב. אבל אסור שידעו את זה. לא רוצה לתת לקונוגואית הזאת סיבה לעוף על עצמה. ואם היא עסוקה בלהתקדם הלאה. גם אני אעשה את זה. אפילו שאני לא ממש בעניין."

אני בעניין. והוא פרסם תמונה שלו שאומרת שהסיבה לחייך היא מתחת לאף. דריה כועסת על זה, אביב מנסה שהיא תרד ממנו. דריה אומרת שהוא בצד הלא נכון ויחזקאל מתערב לטובתה, למרות שדריה מסבירה שהוא לא קשור. אגב, דריה שלחה את אביב לשאול את דידי מה בנוגע לדנית. למרות שנראה שאביב די תומך בניר ובדידי, הוא בסוף מסכם שהשיחה לא התקיימה, כי דידי אומר שהוא נשמע כמו דריה.

ליהי מבקשת שיצביעו לה בבית ספר לכוכבים. מתברר שדריה הצביעה ליריבה שלה. ורק דריה מגיבה לה. היא גם מתכתבת עם עודד (לאון, הבמאי) ורוצה לחשוב על משהו במקום החברות עם בנרו. הוא מבקש ממנה לעשות שהוא לא יבריז.

בנרו שואל איך מחליפים גלגל. דריה מקדמת את יחזקאל. ליהי שואלת איפה הוא והוא מתחמק. דריה אומרת לה לעבור לפרטי, הם מביכים את עצמם, וליהי אומרת לה שדריה מבינה בהבכות פומביות.

יחזקאל פרסם תמונה שלו שבה הוא מעריך שוב את החופש. דידי אומר שהוא לא היה שם שלושים שנה, דריה מגנה על יחזקאל ודידי לא מבין. דריה שאלה אותו איך היה, מתברר ש"אל תשאלי. לא רציתי לספר ליד כולם, אבל קשרו אותי בידיים וברגליים ושמו לי סמרטוט בפה, ואז התחילו להרביץ לי. שלושה חוקרים!!!!". הדרך היחידה שהוא יהיה בסדר זה אם הם ילכו לסרט... של החיים שלה. הוא עבד עליה וחולה על התמימות שלה.

מולי פרסם תמונה שלו עם שמש וטענה שהוא עושה מה שהיא אומרת לו. בנרו אומר שהוא שפוט, ומולי שואל אם הוא סיים להחליף גלגל. בנרו מודה שאחת אפס למולי. אגב, שמש שואלת את מולי אם הוא יכול לשאול את יחזקאל אם הוא פנוי. היא מעלה השערה שהוא עם דריה ומולי מסכים כי שניהם שרוטים. אבל הוא לא ישאל אותו כי הוא מפחד לחטוף מכות.

אביב פרסם כתבה על השוטרים בקציר ולעניין. אור כועסת שהוא לא הזכיר ששלומי חילץ אותם, שמש אומרת שזה לא חשוב ואור כועסת. אביב אומר שהוא פשוט שכח את השם. ורק דידי חושב שזאת אחלה כתבה.

אור מנסה להתכתב עם שלומי שקצת עסוק. היא אומרת לו שהוא יצא מלך והוא לא מבין למה לשמור את המספר שלה.

ושמש פרסמה תמונה שלה עם מולי בטענה שכיף לה איתו. היא רצתה לשמח אותו כי יש לו מצב רוח רע. מולי לא מבין למה לא בפרטי, והיא פוקדת עליו להעלות את התמונה הזאת לשלו.

ואני מקדיש את השיר לניר.

Roei152

Well-known member
מנהל
למה שיהיה לו עניין בה ?
בעניין הזה הוא יונתן מיטראני , עושה דווקא לניר , כדי שתקנא אבל ניר לא מקשיבה...

לא זה מה שנורא
נראית סבבה?!
&nbsp
בחייאת?!
&nbsp
היא נראית פצצה!
&nbsp
שייתן אותה לי. או את ניר. אחת מהן. שלא יהיה ליטמן.

Roei152

Well-known member
מנהל
וגם יולי נוצלה
זוכר את הפסטיכיף?
"תיזהרו ילדים , בסוף תהיו כמוני .."

panda0zombie

New member
איזה שיר

מנסים להראות לנו בסדרה שמולי גנב את הבגרויות.. הוא היחידי שנראה אשם ולחוץ ממש

ברגע שדריה התחילה להראות כמו בר רפאלי ולשיר כמו ביונסה היא לא חנונית

כן לינה מדהימה

דנית נראית יותר מסבבה אני מבקשת

panda0zombie

New member
כנראה שנגלה בקרוב..
איך זה היה יכול להגיע אליו באמת? אולי דרך דריה בטעות.. זה היה אצלה קודם הרי.. נפל לה או משהו

למעלה