פלאשבק -המשך שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
תרגיל כוכב הצפון חוזר
עשו את זה לדניאל , ועכשיו עושים את זה בגרסה הגברית... מסכן דידי ...
&nbsp

panda0zombie

New member
דידי

ניר, לא לתת את הפרטים לזרים! הפעם אולי זה עבד כי אביב אבל מי יודע
אז סבא מת סביר להניח. יהי זכרו ברוך
חבל עד שארגנו את המסי-סרט. כי המסי-סרט היה רעיון טוב של אביב. הייתה אחלה של מסי-סרט עד שהדברים הרעים קרו
ליהי ואור בהופעה נחמדה שכזאת

דריה ולינה החמודות. עבודות המזכירות לא כזה נורא
כנראה שאביב לא עילוי בקרב מגע אחרי הכל
אז רגע יחזקאל ודריה עכשיו? לפחות דריה קצת פחות מטורפת עליו

מולי תקנה לשמש את הפיירי משהו. היא צריכה הוכחה לזוגיות
טוב אז ברור שהנמרוד ים זה מולי.. עוד פעם מישהו ממציא בן זוג.
אהבתי שאביב קרא לבנות "זאתי וזאתי"
זה כזה מבאס שאף אחד לא מעריך באמת את אור חוץ משמש.. מסכנה

שובו של הפאוור קאפל! חמודים
בן פעם הבאה תדפוק, אתה עלול להפריע לליהי ברגע חשוב

מסכן דידי.. היה כל כך לחוץ וויתר על תפקיד הקפטן מול כולם ובשביל מה? כדי שיראו שוב את הסרטון
רגע אז ציקי שם לו חומר משתן בשתיה אבל עדיין לא יודעים למה ומה מאחורי הסיפור הזה
לדעתי תום עדיין אשם

פיפי? קקה!
תום והמשיבון הדבילי שלו... דנית לא מורידה חומרים מהאתר. זה יפגע בכל האינטגריטי. איכס, משתן בקולה... ההה... דידי... היית צריך לספר לו.
&nbsp
לצערי דידי נשמע אגואיסט. אבל תבינו, הוא פוחד. למי יש זמן להתעניין באחרים כשאתה עוד רגע מת.
&nbsp
וואו, עד כמה סבא חשוב בעיירה אם אפילו חנן נדהם שמכרו את המתנה שלו? משפחת בר גפן לא יכולה לעבור שיחה אחת בלי להתעצבן אחד על השנייה.
&nbsp
לינה אימא טובה. רק למה לא הבאת שוקר לנחום? אני משוכנע שנבירה במס הכנסה תגלה כמה פרטים מאוד לא נחמדים עליו ועל החברים שלו.
&nbsp
בנרו חייב לשירותים. אבל לא בשביל פיפי. פשוט נפל אפס אחד מהשלט והוא צריך שיחליפו אותו. מי היה מאמין שליהי תהיה הגורם המאזן שלו.
&nbsp
להוכיח שהוא חבר של שמש? מי צריך את זה? אור נתפסת מאוד בקלות לבנים... רק צריך לעשות לה לייק וזהו? לעזאזל, שמש ומולי ייפרדו על זה. אור ושמש מבינות אחת את השנייה גם אם זה רק "ההוא". איכשהו, אור גורמת למולי לחשוב על פיתה.
&nbsp
מסכן סבא. דריה רוצה גם לעבוד בניגוב בנוסף לעבודות שלה? אביב כרגע כינה את שמש ואור "זאתי וזאתי"?! מה זה, אלישע?!
&nbsp
ליהי... אני אתעלם באלגנטיות ממה שעשית. לא ראיתי. לא שמעתי. בנרו עכשיו בעניין של ליהי. בעניין של פאוור קאפל. דידי הוא עם המניפולציות? אוקיי. לא ידעתי שנעשה כל כך עניין מ... ליהי לא עשתה כלום. כלום. שום דבר.
&nbsp
הומו מצוין בקרב מגע. דריה מעמידה פנים ואביב לא עילוי?
&nbsp
אה... מה בדיוק נשרף? המטבח? חמודות ליהי וניר.
&nbsp
חה. דריה וההליכה... היי! זוכרים מי אמר למי שאין ב' כול בעברית? זוכרים? בן (קרמיט) לזואי! ועטלף זה יונק, פינגווין לא עף וכן, עמבה מכינים ממנגו! רגע. יחזקאל לומד תיאוריה? ובפורים הוא כבר ייסע? ורוב הסיכויים שיהיה שיכור? נו. ברור. "מוח", עאלק. לא מכיר תמרורים בסיסיים. אוף... הם ביחד...
&nbsp
אור לא תהיה על הצד הטוב של ליהי...
&nbsp
שמש טוחנת אוכל.
&nbsp
מולי מוחא כף אחת לאור. זה רק אני או שרק שירה שרה בשיר? חה. ניר יושבת בצד מזכיר לי את אמה יושבת בצד בפרק הראשון של נעלמים, כשיובל שרה.
&nbsp
תגידו... זה רק אני או שדריה התנצלה בפני יחזקאל? כשזה אמור להיות הפוך?
&nbsp
או או. סבא...
&nbsp
"בן רוזן, החבר הכי טוב שלי". מזכיר לי את גליליאו גליליי אומר "בטח, הארץ שטוחה והשמש מקיפה אותה. עכשיו אתם יכולים להפסיק לענות אותי?".
&nbsp
עדיף לא לסמוך על "בנים" בנושא של שיימינג... ציצי קטן. בערוץ הילדים. רגע... מי שם את הסרטון? יחזקאל? הוא התעסק בזה... בנרו נראה מופתע לגמרי...
&nbsp
פלאשבקים:
&nbsp
ליהי רוצה לתאם עם אור לבוש להופעה. אור רוצה בגד חדש לפני. אור מחליקה על נושא החבר שלה...
&nbsp
מעריצים לא ממש מפרגנים לבנרו על שובו של הפאוור קאפל. הוא שואל "לא תפרגנו?". והתגובה היא פשוט... לא. אגב, הוא קנה את השטח של ליהי על הירח. בנרו וליהי מדברים בסמיילים. נחמד, היא מביאה סמיילי חתול אבל הוא אלרגי. אבל הסמיילי של החתול ליד האימוג'י קקי מחייך. חשבתי שאור יותר יפה מזה... טוב, אז הוא ראה אותך מחרבנת.
&nbsp
בקבוצת המסיסרט, כולם מנסים לדבר עם דידי (שלא מחובר). מה הטעם לדבר שם אם במילא כולם ביחד? בנרו פחות סימפתי מכולם ועוזב את הקבוצה. ורק יחזקאל אומר "תכלס זה גם קצת מטומטם, שכולנו פה אחד ליד השני ובמקום לדבר מתכתבים". מה אתה אומר.
&nbsp
ניר קידמה את המסיסרט. ליהי אומרת שהאינסטגרם של ניר הפך ללוח מודעות. ניר מחזירה לה: בנרו פרסם שהוא מוכר שטח על הירח... ניר לא עונה לדריה.
&nbsp
אביב מתלהב מהמסיסרט גם באינסטגרם. והוא דואג לדריה. בגלל המכות.
&nbsp
מולי כתב:
&nbsp
"איך הסתבכתי!
טוב, אני יודע. זה הכי מחופף בעולם, אבל אני מכיר את נמרוד ים. מכיר אותו טוב... אפשר להגיד שאני אחראי על השידוך שלו עם אור. אני מקווה שזה לא משהו שאני אתחרט עליו. אבל לא היתה לי ברירה! זאת הדרך היחידה להוציא אותה מהחיים של שמש ושלי... וואוו, איזה סיבוך של החיים... בהצלחה לכולנו."
&nbsp
לגמרי.
&nbsp
לינה שוב גאה בדריה. ומזכירה לה לקפל כביסה.
&nbsp
אור שלחה לנמרוד וואטסאפ... היא רוצה שיבוא לראות אותה. לא עבד.
&nbsp
שמש נורא שמחה שמולי עוזר לאור... אבל אסור לה לגלות לאף אחד שהוא קורה לה נשמה.

שיימינג זה רע
גם אם לא מכירים את הבן אדם, זה רע. לא לעשות שיתוף. שיתוף זה רק להודעות של אביב.
&nbsp
מסכנה ניר. כל כך...
&nbsp
לא יאשימו את ניר בזה, נכון? ייאמר לזכות החבר'ה (פרט לבנרו, כמובן), שהם די היו עצובים על דידי.
&nbsp
מהיר אביב. כבר מגיע לדידי... דנית להצלות!
&nbsp
לא להתייצב, דריה. אטדגי נגד חיילות. איזה עונש דוחה.
&nbsp
אח, ניר, איזו מלכה. יום אחד נגלה שאימא של ניר עקשנית כמוה...
&nbsp
אור מאוהבת. והיא לא מכירה את הבחור. הבחורה במצב רע. וכן, הוא אברם. כלומר אתיופי.
&nbsp
מבחן בגרות מסתובב חופשי?
&nbsp
נראה לי שהתכנית די לא עבדה... כולם רק בצד של דידי. אביב כועס.
&nbsp
את הודית, דריה. בחייך. לא סומך על יחזקאל.
&nbsp
שש-בש. כזה רומנטי. לעזאזל. מולי, לה אתה קונה?! לעזאזל, מולי.
&nbsp
שבוע לעזיבה?!
&nbsp
אז איך זה קרה... בנרו לא משקר. ציקי עובד עם יחזקאל?
&nbsp
הרגעים האלה עם יחזקאל ודריה לא נראים טוב. כן, היא רצתה אוהב שוקולד ומוזיקה ישראלית.
&nbsp
אבא של דידי?
&nbsp
אוי... סבא...
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
ליהי מצלמת תמונה של כלב חמוד. היא נשבעת שהיא תעביר רק את התמונות האלה. מתברר ששמש חושבת שגם נחשים חמודים. יחזקאל גם רוצה להצטרף. ליהי רוצה שהם לא יריבו, היא מפיצה רק אור ואהבה. אור מתבלבלת- מפיצים אותה? אור אחת זה מספיק. ואור דוחה את החזרות.
&nbsp
בנרו מפרסם שהוא שוב הקפטן, החבר'ה סקפטיים. יחזקאל רוצה להפוך את דידי שוב לקפטן. בנרו מתנגד. בנרו גם מכחיש בפני אביב שהוא קשור.
&nbsp
דידי מבקש מתום לעזור לו. ולסלוח.
&nbsp
ניר מעלה תמונה של סבא. הבנות לא מבינות וחושבות שהוא בסדר. וניר צריכה את אימא שלה.
&nbsp
אביב מצווה לא להעביר סרטונים של אחרים. והוא מנסה לפייס את דידי.
&nbsp
מולי עושה שיעור פרטי לשמש... בשש-בש. בנרו מסיק שדידי פרסם את הסרטון.
&nbsp
דריה כתבה:
&nbsp
"מותר לי להתאהב בו?
טוב, אז אני צריכה עצה. כי מצד אחד – מוח סיבך אותי עם המשטרה, ושיקר לי, והאשים אותי שגנבתי מהקופה, והקינמון והמכות והכל. ומצד שני – "העגורים חוזרים" ו"שוקולד בפיתה" והוא עזר לי עם המחשב . ולא יודעת, פתאום יש לי קצת פרפרים בבטן. אבל לא בא לי להסתבך. אז – מה אני רוצה בעצם? אה, לדעת מה דעתכם – בן אדם יכול להשתנות? מוח יכול פתאום להפוך למישהו אחר? כזה שאני יכולה ומותר לי להתאהב בו?"
&nbsp
והיא מנסה לשאול את אביב ברמזים אם מותר לה לצאת.
&nbsp
אור פרסמה משהו!
&nbsp
"סוד! זה קשור לצמיד...
טוב, אולי זה היה לא הכי יפה, כי זה הוציא לשמש את העיניים, אבל גם היא מוציאה לי את העיניים עם מולי שלה. אני מתה עליה, אבל שתדע שהיא לא היחידה שיש לה חבר. אז מה אם נמרוד ואני עוד לא חברים באופן רישמי. אז מה אם הוא לא קנה לי את הצמיד, ואני קניתי אותו לעצמי ורק סיפרתי שקיבלתי את זה ממנו. אז מה!!!! אם הייתי פוגשת אותו, והיינו יוצאים לסרט או משהו, והוא היה רואה כמה אני מוש, הוא היה קונה לי את הצמיד. בטוח! אז בינתיים אני קניתי אותו לעצמי בכסף שלי. אבל זה סוד. אז אל תספרו. טוב?"
&nbsp
אור גם מנג'סת לו...
&nbsp
שמש מתגעגעת ללדבר עם אור.

panda0zombie

New member
לא יפה אור
ככה לשקר לתאומה שלך?
לא דריה, לא מותר לך להתאהב ביחזקאל
משרד החינוך לא שומר טוב על המבחנים שלו

panda0zombie

New member
סבא

ניר כל כך עקשנית ולא רואה בעיניים.. לפעמים עקשנית מידי
טוב שכולם ירדו מהאשמות עליה באמת
אז הם עוברים לקונגו בעוד שבוע? מעניין איך ניר תספיק להפוך את זה ולהישאר בארץ
סבא
ממש עצוב
&nbsp
דידי לוקח את זה כל כך קשה. מובן אבל.. למרות שבתכלס כולם שם ממש בעדו והכי בשבילו (חוץ מבנרו) אז הוא דווקא במצב יותר מידי טוב בשביל להכריח את ההורים שלו לעבור דירה שוב
שמשהו ידבר עם דנית הלוי בבקשה וימצאו את האשם האמיתי! אני עדיין חושדת בתום אבל עכשיו גם יחזקאל נכנס לרשימה אחרי שהתעסק עם המחשב
&nbsp
דריה! אל תתאהבי ביחזקאל שוב! לא משנה השירי ארץ ישראל, הטיפול חולים והשוקולד. אל
מבחני בגרות מסתובבים כך שכל תלמיד עם ידע בסיסי במחשבים יכול להיכנס.. כמה בטיחותי. אולי בגלל זה יחזקאל רוצה לעזור לה?
&nbsp
בהתחלה די כעסתי על מולי שהוא קנה לאור צמיד ולא לשמש אבל אור קנתה אותו לעצמה אז בסדר. עדיין לא יפה לשקר לשמש ככה
אז שמש גילתה מי זה נמרוד ים. מה היא תעשה עם זה?

למעלה