שיימינג זה רע
גם אם לא מכירים את הבן אדם, זה רע. לא לעשות שיתוף. שיתוף זה רק להודעות של אביב.

מסכנה ניר. כל כך...

לא יאשימו את ניר בזה, נכון? ייאמר לזכות החבר'ה (פרט לבנרו, כמובן), שהם די היו עצובים על דידי.

מהיר אביב. כבר מגיע לדידי... דנית להצלות!

לא להתייצב, דריה. אטדגי נגד חיילות. איזה עונש דוחה.

אח, ניר, איזו מלכה. יום אחד נגלה שאימא של ניר עקשנית כמוה...

אור מאוהבת. והיא לא מכירה את הבחור. הבחורה במצב רע. וכן, הוא אברם. כלומר אתיופי.

מבחן בגרות מסתובב חופשי?

נראה לי שהתכנית די לא עבדה... כולם רק בצד של דידי. אביב כועס.

את הודית, דריה. בחייך. לא סומך על יחזקאל.

שש-בש. כזה רומנטי. לעזאזל. מולי, לה אתה קונה?! לעזאזל, מולי.

שבוע לעזיבה?!

אז איך זה קרה... בנרו לא משקר. ציקי עובד עם יחזקאל?

הרגעים האלה עם יחזקאל ודריה לא נראים טוב. כן, היא רצתה אוהב שוקולד ומוזיקה ישראלית.

אבא של דידי?

אוי... סבא...

פלאשבקים!

ליהי מצלמת תמונה של כלב חמוד. היא נשבעת שהיא תעביר רק את התמונות האלה. מתברר ששמש חושבת שגם נחשים חמודים. יחזקאל גם רוצה להצטרף. ליהי רוצה שהם לא יריבו, היא מפיצה רק אור ואהבה. אור מתבלבלת- מפיצים אותה? אור אחת זה מספיק. ואור דוחה את החזרות.

בנרו מפרסם שהוא שוב הקפטן, החבר'ה סקפטיים. יחזקאל רוצה להפוך את דידי שוב לקפטן. בנרו מתנגד. בנרו גם מכחיש בפני אביב שהוא קשור.

דידי מבקש מתום לעזור לו. ולסלוח.

ניר מעלה תמונה של סבא. הבנות לא מבינות וחושבות שהוא בסדר. וניר צריכה את אימא שלה.

אביב מצווה לא להעביר סרטונים של אחרים. והוא מנסה לפייס את דידי.

מולי עושה שיעור פרטי לשמש... בשש-בש. בנרו מסיק שדידי פרסם את הסרטון.

דריה כתבה:

"מותר לי להתאהב בו?
טוב, אז אני צריכה עצה. כי מצד אחד – מוח סיבך אותי עם המשטרה, ושיקר לי, והאשים אותי שגנבתי מהקופה, והקינמון והמכות והכל. ומצד שני – "העגורים חוזרים" ו"שוקולד בפיתה" והוא עזר לי עם המחשב . ולא יודעת, פתאום יש לי קצת פרפרים בבטן. אבל לא בא לי להסתבך. אז – מה אני רוצה בעצם? אה, לדעת מה דעתכם – בן אדם יכול להשתנות? מוח יכול פתאום להפוך למישהו אחר? כזה שאני יכולה ומותר לי להתאהב בו?"

והיא מנסה לשאול את אביב ברמזים אם מותר לה לצאת.

אור פרסמה משהו!

"סוד! זה קשור לצמיד...
טוב, אולי זה היה לא הכי יפה, כי זה הוציא לשמש את העיניים, אבל גם היא מוציאה לי את העיניים עם מולי שלה. אני מתה עליה, אבל שתדע שהיא לא היחידה שיש לה חבר. אז מה אם נמרוד ואני עוד לא חברים באופן רישמי. אז מה אם הוא לא קנה לי את הצמיד, ואני קניתי אותו לעצמי ורק סיפרתי שקיבלתי את זה ממנו. אז מה!!!! אם הייתי פוגשת אותו, והיינו יוצאים לסרט או משהו, והוא היה רואה כמה אני מוש, הוא היה קונה לי את הצמיד. בטוח! אז בינתיים אני קניתי אותו לעצמי בכסף שלי. אבל זה סוד. אז אל תספרו. טוב?"

אור גם מנג'סת לו...

שמש מתגעגעת ללדבר עם אור.