פלאשבק -המשך שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק -המשך שבוע 3 בייבי אני לא חברה שלך!!111

דידיניר... או נידידי. נידי? מאוד נידי
כמובן שצחקתי על ליהי שממציאה שמות לאינסטגרם.
&nbsp
"את מפריעה לי למצוא את ניר ולרצוח אותה". לא יפה, אביב. אגב, מפתיע שדריה פשוט זורמת עם זה. כאילו כל יום אביב רוצה לרצוח את ניר. ואגב, כדי להוריד את דריה מיחזקאל צריך ללכת כמו ניר ולהגיד לה שהוא, יחזקאל, לא שווה אותה. אגב, חייב להחמיא לאביב פנקס על החיוך שלאט לאט הפך להלם. טופ טן התפרקו...
&nbsp
יש! דנית! איך התגעגעתי אליה! היא קורעת מצחוק! קורעת! שמתם לב איך פתאום אביב הפך להומו שבוחן מי שיק ומי שוק?
&nbsp
איך אתה לא מחבק את ניר, איך?! ואיך היא לא בטופ ליסט, איך?! ולא להוציא על ניר עצבים, אביב.
&nbsp
מתמטיקה. כולנו שונאים את זה, בנרו. אבל יפה ששרון נותנת לו עוד הזדמנות. אפילו כדורגל עדיף על מתמטיקה.
&nbsp
מולי. שמש. הלוואי ששמש תיכנס לטופ ליסט. לא, אור, לא! לא לעשות את זה!
&nbsp
אל תצטנע, דידי. ניר מפחדת? ממתי? חמודים. הוא ניגן "גולדן בוי"?
&nbsp
לא נראה טוב, מולי. לא נראה טוב. אני חושב שלא בנרו ולא מולי ישרדו בנבחרת... יחזקאל לא בכלא?! מה נסגר?! אה. אבא שלו. בא לי לרצוח מישהו.
&nbsp
שרה בסדר. בסדר. זה מה שהיא אומרת לי.
&nbsp
שמש תכניס אותך לכלא שוב פעם, יחזקאל.
&nbsp
למה שבנרו יכין לאביב שיעורי בית במדעים?
&nbsp
מה אתה שואל את הערבי המתחזה הזה מה חשוב יותר, בנרו?
&nbsp
דריה קורעת. קורעת. היא עושה לו אאוטינג...
&nbsp
אני מבין מה בנרו עושה. הוא רוצה לראות מה קורה לליהי (איפה היא באמת?) כשהוא מאבד את המעמד שלו.
&nbsp
הנה ליהי! חולה על קרב בנות.
&nbsp
לא, שמש, פליז... אוף.
&nbsp
לא ללחוץ, דריה.
&nbsp
ניר גוזרת תמונות של שלי?
&nbsp
לא! לא לקחת כאלה דברים! אתם יודעים כמו מה זה נשמע?! לא טוב, מולי, לא טוב!
&nbsp
אם דידי הקפטן... נראה לי שהבנתי מה הולכת להיות הבעיה של ליהי עם ניר...
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
ליהי שואלת איזה פרצוף כדאי לצילומים. ניר מסבירה שזאת לא בעיה כי היא דו פרצופית. שמש ואור לא מבינות לאיזה צד הן מתכוונות. דנית הלוי מאיימת שהיא תפסול אותה אם היא לא תמחק. אגב, יש שיחה עם אבא שלה! כנראה יקרה מחר!
&nbsp
בנרו מפרגן לדידי על ההחלפות שלו...
&nbsp
באינסטגרם של דידי, מולי ויחזקאל שוב מתקוטטים (על האם דידי מתאים להיות קפטן). אגב, יש לו ויכוח עם אימא שלו האם לארח את תום אצלם. והיא רוצה לדעת למה הוא קפטן זמני.
&nbsp
רוצים לדעת למה ניר גוזרת דברים? אז ככה...
&nbsp
"רשימת ציוד לצילום הקליפ שיעיף את ליהי מהתחרות:
1. פוסטר של אמא שלה
2. מספריים, דבק וחוט/גומי כדי לקשור את המסכה
3. בגדים שליהי לא תזהה
4. שושנה גיבסון
5. מצלמה / טלפון עם מצלמה טובה
6. לפתוח חשבון פקטיבי ב"היט-טיוב" כדי לעלות את הסרטון בלי שיוכלו לדעת שזאת אני.
7. לשלוח לינק לאקדמיה כדי שיפסלו את השיר של ליהי?????"
&nbsp
אווו... מעניין. דריה כועסת על זה שניר חושבת שהכל קשור אליה. אביב עזב את הקבוצה של טופ טן!
&nbsp
אגב, אביב העלה תמונה ורק דריה מגיבה. אגב, יש לו שיחה קורעת עם דנית בוואטסאפ על זה שהוא שינה את השמות באמצע. והוא עוד מנסה להגיד לה שזה תהליך תקשורתי!
&nbsp
מולי העלה עוד תמונה. של שמיים בהירים. אבל בלי משהו... בתיה חושבת שזה יפה, שמש מגיבה בסמיילי עצוב. מי לא קולט שהוא מדבר עליה? אגב, מולי מבקש מאבא שלו אשראי כדי לקנות "משהו", אבא שלו רוצה לדעת מה זה עד שמתברר שהוא חושב שזה משהו למישהי מיוחדת. אתם יודעים, ההיא מצילומי הנוף. רגע! איך מולי לא יודע שהוא עוקב אחריו?!
&nbsp
דריה כתבה את המגילה הבאה:
&nbsp
"אוףףףףף מוח מוח מוח.... למה אתה כזה קקה של ילד???
יש נוסחה שאומרת שהזמן שלוקח ללב שבור להחלים זה רבע מהזמן שהייתם ביחד. כאילו אם היינו יחד שנה, אז שלושה חודשים ייקח ללב שלי להחלים.
אבל אני ומוח לא היינו ביחד באמת. וגם זה עניין של ימים. אז – כאילו הלב שלי צריך להפסיק להיות שבור תוך כמה שעות?...
כמה שעות כאילו?
אוףףףףף מוח מוח מוח.... למה אתה כזה קקה של ילד???"
&nbsp
למה? לא יודע, דריה, לא יודע.
&nbsp
אור מציעה לעשות טופ ליסט של החברות הכי שוות. עד שהיא מסבירה לדנית הלוי מה היא רוצה (דנית לא קראה את מה שהיא כתבה) דנית מסבירה שזה משעמם. אור גם מסבירה לשמש שהן חברות הכי טובות וברגע שמישהו יכנס ביניהן הוא מסכן. שמש בטעות שלחה סמיילי בוכה. בטעות.
&nbsp
תראו מה שמש כתבה:
&nbsp
"קשה קשה קשה
טוב, זה נהיה כבר ממש קשה ומבאס וזה. מצד אחד – אור שהיא החייייייים שלי, האור שלי, החצי השני שלי, הנשמה שלי, המוש שלי, המושמוש שלי, הלב שלי. מצד שני מולי. שהוא חמווווד מאוד ועושה לי דבורים בבטן. לא דבורים, פרפרים. בעצם גם דבורים כי זה קצת עוקץ. אז – מה לעשות? מולי או אור? אור או מולי? תהיו חברים ותגידו..."
&nbsp
אגב, היא התכתבה עם ההורים שלה. היא שואלת אותם בנוגע לאור, היא רוצה לבלות עם עוד ילדים. רגע, ילדות או ילדים, שואל אבא? לא משנה. טוב, הם אומרים לה לדבר עם אור על זה. שמש מתעצבנת כשהם מגלים אהבה אצלה בקבוצה.

panda0zombie

New member
הכל יותר טוב ממתמטיקה
כן זו הייתה המנגינה של גולדן בוי בהתחלה (ממש אוהבים שם את השיר הזה)
יחזקאל זה עוד אחד עם פרוטקציות
בנרו עושה תוכנית די נחמדה. אני ארגיש קצת רע בשבילו כשהוא יגלה שליהי מחבבת אותו בגלל המעמד (סביר להניח)
מולי ושמש

אור ושמש בטופ של החברות הכי שוות

המלחין של השיר נמצא בצוות ההפקה
גם עשה את העיבודים בנעלמים.
&nbsp
אני מניח שליהי לא רק מחבבת את בנרו בגלל המעמד... הוא קנה לה חלקה על הירח!

panda0zombie

New member
אביב כמו דידי
הוא גם יכול להיות הכי חמוד אבל מצד שני גם מאוד תוקפני. הוא צריך להפסיק להוציא את העצבים שלו על כל העולם. דריה המסכנה..
אבל היא צריכה להפסיק ללחוץ ולהוציא אותו בכוח מהארון. זה לא יפה
ניר באמת לא הייתה חברה משהו שהסתירה מאביב את כל הקטע אבל אביב קצת מגזים.
הוא יכול להיות ממש ביץ' כשהוא רוצה

מה זה הטופ טן הזה? במציאות זה לא היה הולך בבתי ספר
כולם מתחרפנים מזה בבית ספר
אביב בוחן בנים
חמוד

מולי ושמש
אור למה להרוס ולמרמר? כן האהבה בסוף תנצח
יחזקאל האידיוט

54.. מתמטיקה זה זוועה
בנרו לא היה יכול לשחד את אביב בלהכין שיעורים במדעים בכל מקרה
יפה אבל שהוא מוכן להקריב מהמעמד בשביל המטרה
מאמן קשוח
אוקי עכשיו ברור לנו שדידי לא יחזיר את הקפטן לבנרו
בנרו מנסה לבחון את ליהי? אני מעריכה את זה שהוא לא מלך שכבה רגיל

ליהי עכשיו זו ההזדמנות שלך להוכיח שיש משהו מעבר
למה ניר לא אמרה לה פשוט שהיא כן בתחרות?
אז ניר עומדת להוכיח שגם היא לא קדושה מעונה.

החיבור של ניר ודידי (יש להם שם רשמי?) ממשיך.
סוף סוף גילינו שגם לו יש קשר למוזיקה
כל הזמן גולדן בוי..

מסכות, מסכות בכל מקום
דריה ניסתה לא ללחוץ. ככה זה נראה. "בן אדם הכי סמיך בעולם"?! רגע, איזה בדיחות דריה מספרת בדיוק? קטע חמוד עם תובנה מעניינת.
&nbsp
אוי, חמודה ליהי. רואים? לא כזאת שטחית.
&nbsp
אם כבר מדברים על מסכות... למרות שזה דבילי להרעיש ככה בלילה וכאילו לא יזהו מי זאת. וואו, מעניין מי שרה.
&nbsp
"מה השעה?! לא הכנתי תיק!". רק מה ניר רוצה להשיג?
&nbsp
אני לא מבין למה המסכה, אבל...
&nbsp
מה לעזאזל תום רוצה?
&nbsp
לא, מולי.
&nbsp
אני לא מבין- הם אשכרה רוצים להוכיח שזאת ניר? כאילו, מה העניין?
&nbsp
אלוהים, אני רוצה לדעת כמה איחורים יש לדריה בתיק... ניר לא צריכה לכעוס כל כך. אוי לא. אוי לא...
&nbsp
מולי, זה נורא יותר מהתופעות לוואי של האקמול (כאבי ראש...). אני לא מאמין. חפרפרת.
&nbsp
איזה חפרפרת התום הזה. אני נשבע לכם. רק אם מול אשקלון, למה הוא...
&nbsp
כן, שמש, גם אני לפעמים אוכל תבליני פיצה. יופי, אור. ממש יופי. אני חייב לשאול- כולם שם אילמים או משהו? באמת? אין כסף לביטים? רק ניצבים אילמים? בכל מקרה, שמש ומולי, עזבו שטויות. אוי, מולי הולך למות.
&nbsp
בוא'נה, חבר'ה, תרגיעו עם הדיבור על ניר!
&nbsp
מה זה משנה אם שלי סלע או ליהי סלע תשיר? רגע, מי עמד לחטוף תביעה?
&nbsp
נו, מולי!
&nbsp
אוקיי, ליהי, קחי, ממש לא אכפת לי.
&nbsp
איך הזבל הזה מכר את עצמו? ובשביל מי? אני לא מבין, יש גם איזה יחזקאל באילת שהשפיט אותו?
&nbsp
דידי?!
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
ליהי פרסמה את זה:
&nbsp
"סודי ביותר!
אני הולכת לקחת שיר מאמא שלי. זאת אומרת לא שיר שלה, שיר שמישהו כתב לה. יש לה מלא שירים כאלה, מאות. טוב יש מלא מלא אנשים שמתים ששלי סלע תשיר את השירים שהם כותבים. היא אפילו לא מספיקה לעבור על כולם. היא בחיים לא תדע. אף אחד לא ידע. זה כולה לתחרות קטנה בבית ספר. אני אקח שיר, אגיד שאני כתבתי והלחנתי אותו, אחרי שאני אתקבל לאקדמיה, אני אולי אספר לה. אולי. טוב די בטוח שלא. יאללה אפשר לחשוב איזה נזק זה יכול לעשות."
&nbsp
מעניין איזה נזק ייעשה. טוב, ליהי התכתבה עם אבא שלה, שלא בארץ ובנסיעת עסקים. היא אומרת שהיא רבה עם שלי. נראה לכם שזה עלה מוקדם מדי?
&nbsp
אגב, שימו לב לקרבה בין בנרו וליהי: הוא שלח לה אימוג'י של קקי כדי להדגים מה הוא עושה. והוא מודה לה.
&nbsp
דידי מפרסם את ההרכב שהוא רוצה במשחק הקרוב בפתקים שלו. הוא רשם את ניימאר כשוער... אגב, תום מבטיח לו "שכמו שאתה היית חבר טוב בשבילי, בדיוק ככה אני אהיה חבר טוב בשבילך". או או...
&nbsp
ניר מעלה תמונה של הטופ טן ועצובה שזה נגמר. ליהי אומרת שכולם מתרחקים ממנה והן עוקצות אחת את השנייה. היא גם מתכתבת עם דריה על זה שאביב שונא אותה (דריה רושמת לה מי שונא אותה בכלל, וכוללת גם את עצמה).
&nbsp
אביב, אגב, רשם בפתק מי יודע עליו (דידי, דריה, אביעד) ומי לא יודע וצריך (אימא, אנה, אבא, שרון המורה?) ומי לא צריך לדעת? ניר. והוא מתכתב עם דריה בנוגע לניר.
&nbsp
מולי ממש רושם כמה כדורים הוא לקח. לא טוב. וכנראה קרה לו משהו בבית- הוא היה צריך לקחת את אח שלו, הוא צרח, והוא עצבני. זה נקרא זעם סטרואידים, חברים. זה גם מה שמכרו לו, שלא תחשבו אחרת.
&nbsp
דריה ואביב שמחים שהם שיתפו את העניין.
&nbsp
מולי יורד על אור באינסטגרם. היא חושבת שדאבל דייט ודאבל דייט זה ארבעה. מולי מתקן- שמונה. אור חושבת שהפגישה הייתה מושלמת. והיא בטוחה ששמש ביישנית (נו באמת! די עם הבדיחה הזאת!) כי היא לא דיברה הרבה.
&nbsp
שמש כתבה:
&nbsp
"מה יעשה לי טוב?
לסדר את הבגדים בארון לפי צבעים
לדבר עם מולי ולבדוק שהוא לא כועס
להכין כדורי שוקולד ללא אפייה
לשלוח למולי הודעה שאני לא באמת בעניין של יוגב או עומרי
לעשות מרתון של "הבנים נגד הבנות"
ללכת לפיצה ולבדוק אם מולי עדיין שם
ללכת לישון ולהתפלל שמחר יהיה יום יותר טוב."
&nbsp
אני רואה שמשהו אחד בולט כאן... ושמש מעלה תמונה שהיא עצובה והולכת לישון מוקדם. אבל כל פעם שליהי ואור מגיבות לה יש צפצוף!

panda0zombie

New member
ליהי הפתיעה אותי קצת
לא ציפיתי שהיא תקבל את זה בכל כך טוב שבנרו כבר לא קפטן ולא טופ ליסט
זה היה ברור מאוד שתום לא נמצא שם סתם לביקור
איזה בדיחות גייז דריה מספרת באמת?
שלי רצתה לתבוע את מי שזה לא יהיה שהיא חשבה שמאחורי המסכה, לפני שידעה שזאת ניר
יש יחזקאל בכל מקום

panda0zombie

New member
אין דבר כזה דמות שמגיעה סתם
היה צפוי שתום לא סתם הגיע לביקור.. רק מה האינטרס שלו בדיוק לעשות את זה? הוא ודידי אמורים להיות חברים טובים
אני מדמיינת עכשיו את האילתים מחפשים את השמות של האימהות
תום התאהב עכשיו בדריה.. רק מוזרים בסביבתה

דריוש! אהבתי השיחה שלה ושל אביב בהתחלה.. חברות חמודה שלהם
איזה בדיחות גייז היא מספרת בדיוק?
ניר ישר הניחה שדריה בחרה צד בגלל שבילתה עם אביב עד מאוחר?
אביב עדיין כועס על נירי.. מעניין כמה זמן זה יימשך. לניר יש מספיק שירים ספייר

שמש ומולי
הרגשתי כל כך עצובה בשביל שמש
למה אור מסדרת לשמש דייטים? חשבתי שהבעיה התחילה מכך שלשמש היה חבר

מולי היה צריך לזרוק את הכדורים בשניה שקרא "מוות מוחי" אבל ברור שהוא לא
ילדים, זה ההשפעות של סמים! לא מומלץ
הוא הולך להתחרפן עכשיו

ניר.. צעד מלוכלך. היט טיוב?
ההיא בסרטון נראתה כמו ניר איך בנרו לא שם לב בדיוק, ליהי ממש צריכה להוכיח לו שזאת ניר אהא
שלי ממשיכה להיות אמא לא משהו, לפחות היא מנסה להרגיע אותה, בשלב הזה אבל לא אכפת לי שליהי גונבת שיר
נקודת זכות לליהי פה זה שהיא לא זרקה/התחילה להתנהג מוזר עם בנרו והם עדיין נראים כמו זוג נחמד
ברור שדידי קשור

למעלה