דידיניר... או נידידי. נידי? מאוד נידי
כמובן שצחקתי על ליהי שממציאה שמות לאינסטגרם.

"את מפריעה לי למצוא את ניר ולרצוח אותה". לא יפה, אביב. אגב, מפתיע שדריה פשוט זורמת עם זה. כאילו כל יום אביב רוצה לרצוח את ניר. ואגב, כדי להוריד את דריה מיחזקאל צריך ללכת כמו ניר ולהגיד לה שהוא, יחזקאל, לא שווה אותה. אגב, חייב להחמיא לאביב פנקס על החיוך שלאט לאט הפך להלם. טופ טן התפרקו...

יש! דנית! איך התגעגעתי אליה! היא קורעת מצחוק! קורעת! שמתם לב איך פתאום אביב הפך להומו שבוחן מי שיק ומי שוק?

איך אתה לא מחבק את ניר, איך?! ואיך היא לא בטופ ליסט, איך?! ולא להוציא על ניר עצבים, אביב.

מתמטיקה. כולנו שונאים את זה, בנרו. אבל יפה ששרון נותנת לו עוד הזדמנות. אפילו כדורגל עדיף על מתמטיקה.

מולי. שמש. הלוואי ששמש תיכנס לטופ ליסט. לא, אור, לא! לא לעשות את זה!

אל תצטנע, דידי. ניר מפחדת? ממתי? חמודים. הוא ניגן "גולדן בוי"?

לא נראה טוב, מולי. לא נראה טוב. אני חושב שלא בנרו ולא מולי ישרדו בנבחרת... יחזקאל לא בכלא?! מה נסגר?! אה. אבא שלו. בא לי לרצוח מישהו.

שרה בסדר. בסדר. זה מה שהיא אומרת לי.

שמש תכניס אותך לכלא שוב פעם, יחזקאל.

למה שבנרו יכין לאביב שיעורי בית במדעים?

מה אתה שואל את הערבי המתחזה הזה מה חשוב יותר, בנרו?

דריה קורעת. קורעת. היא עושה לו אאוטינג...

אני מבין מה בנרו עושה. הוא רוצה לראות מה קורה לליהי (איפה היא באמת?) כשהוא מאבד את המעמד שלו.

הנה ליהי! חולה על קרב בנות.

לא, שמש, פליז... אוף.

לא ללחוץ, דריה.

ניר גוזרת תמונות של שלי?

לא! לא לקחת כאלה דברים! אתם יודעים כמו מה זה נשמע?! לא טוב, מולי, לא טוב!

אם דידי הקפטן... נראה לי שהבנתי מה הולכת להיות הבעיה של ליהי עם ניר...

פלאשבקים!

ליהי שואלת איזה פרצוף כדאי לצילומים. ניר מסבירה שזאת לא בעיה כי היא דו פרצופית. שמש ואור לא מבינות לאיזה צד הן מתכוונות. דנית הלוי מאיימת שהיא תפסול אותה אם היא לא תמחק. אגב, יש שיחה עם אבא שלה! כנראה יקרה מחר!

בנרו מפרגן לדידי על ההחלפות שלו...

באינסטגרם של דידי, מולי ויחזקאל שוב מתקוטטים (על האם דידי מתאים להיות קפטן). אגב, יש לו ויכוח עם אימא שלו האם לארח את תום אצלם. והיא רוצה לדעת למה הוא קפטן זמני.

רוצים לדעת למה ניר גוזרת דברים? אז ככה...

"רשימת ציוד לצילום הקליפ שיעיף את ליהי מהתחרות:
1. פוסטר של אמא שלה
2. מספריים, דבק וחוט/גומי כדי לקשור את המסכה
3. בגדים שליהי לא תזהה
4. שושנה גיבסון
5. מצלמה / טלפון עם מצלמה טובה
6. לפתוח חשבון פקטיבי ב"היט-טיוב" כדי לעלות את הסרטון בלי שיוכלו לדעת שזאת אני.
7. לשלוח לינק לאקדמיה כדי שיפסלו את השיר של ליהי?????"

אווו... מעניין. דריה כועסת על זה שניר חושבת שהכל קשור אליה. אביב עזב את הקבוצה של טופ טן!

אגב, אביב העלה תמונה ורק דריה מגיבה. אגב, יש לו שיחה קורעת עם דנית בוואטסאפ על זה שהוא שינה את השמות באמצע. והוא עוד מנסה להגיד לה שזה תהליך תקשורתי!

מולי העלה עוד תמונה. של שמיים בהירים. אבל בלי משהו... בתיה חושבת שזה יפה, שמש מגיבה בסמיילי עצוב. מי לא קולט שהוא מדבר עליה? אגב, מולי מבקש מאבא שלו אשראי כדי לקנות "משהו", אבא שלו רוצה לדעת מה זה עד שמתברר שהוא חושב שזה משהו למישהי מיוחדת. אתם יודעים, ההיא מצילומי הנוף. רגע! איך מולי לא יודע שהוא עוקב אחריו?!

דריה כתבה את המגילה הבאה:

"אוףףףףף מוח מוח מוח.... למה אתה כזה קקה של ילד???
יש נוסחה שאומרת שהזמן שלוקח ללב שבור להחלים זה רבע מהזמן שהייתם ביחד. כאילו אם היינו יחד שנה, אז שלושה חודשים ייקח ללב שלי להחלים.
אבל אני ומוח לא היינו ביחד באמת. וגם זה עניין של ימים. אז – כאילו הלב שלי צריך להפסיק להיות שבור תוך כמה שעות?...
כמה שעות כאילו?
אוףףףףף מוח מוח מוח.... למה אתה כזה קקה של ילד???"

למה? לא יודע, דריה, לא יודע.

אור מציעה לעשות טופ ליסט של החברות הכי שוות. עד שהיא מסבירה לדנית הלוי מה היא רוצה (דנית לא קראה את מה שהיא כתבה) דנית מסבירה שזה משעמם. אור גם מסבירה לשמש שהן חברות הכי טובות וברגע שמישהו יכנס ביניהן הוא מסכן. שמש בטעות שלחה סמיילי בוכה. בטעות.

תראו מה שמש כתבה:

"קשה קשה קשה
טוב, זה נהיה כבר ממש קשה ומבאס וזה. מצד אחד – אור שהיא החייייייים שלי, האור שלי, החצי השני שלי, הנשמה שלי, המוש שלי, המושמוש שלי, הלב שלי. מצד שני מולי. שהוא חמווווד מאוד ועושה לי דבורים בבטן. לא דבורים, פרפרים. בעצם גם דבורים כי זה קצת עוקץ. אז – מה לעשות? מולי או אור? אור או מולי? תהיו חברים ותגידו..."

אגב, היא התכתבה עם ההורים שלה. היא שואלת אותם בנוגע לאור, היא רוצה לבלות עם עוד ילדים. רגע, ילדות או ילדים, שואל אבא? לא משנה. טוב, הם אומרים לה לדבר עם אור על זה. שמש מתעצבנת כשהם מגלים אהבה אצלה בקבוצה.