פלאשבקים!
ליהי ושלי השלימו.

בנרו כתב את זה:
"אני וליהי
חיכיתי הרבה הרבה זמן כדי לצאת עם ליהי ובגלל זה תכננתי הכל אבל ה כ ל שיצא מושלם. עם הרמזים והפופקורן והכל. ועכשיו כשאני הקפטן של הנבחרת, וכשאני אצטיין בלימודים, בקיצור כשאני מלך השכבה – זה הגיוני שמלכת השכבה תרצה לצאת איתי. אני ממש ממש מחבב את ליהי. ממש."

חמודים לגמרי!

מולי לא משלים עם בנרו.

אנחנו בכלל בסליחות, אביב מנסה לשלוח לדידי הודעת התנצלות. אגב, דידי ממש שמח מזה שהוא יוצא עם ליהי.

ידעתם? ליהי שלחה לניר "תרגישי טוב" באינסטגרם. דריה בשוק. בכל מקרה, לאביב לא בא לישון בבית (אוי...) וכנראה שמחר ניר תדבר עם אימא שלה.

אביב כותב, וזה היסטורי כי זה באתר:
"כתבתי את זה. פעם ראשונה שהשתמשתי במילים הכי מפורשות: אני גיי. אני מת מפחד, אבל גם מרגיש שאני עושה את הצעד הראשון בחיים האמיתיים שלי.
אני צריך עזרה כדי להבין מה עובר עליי ומה זה אומר ואיך להפסיק לפחד.
מזל שיש מקומות כאלה שאפשר לצלצל כדי לקבל עזרה... מזל שסוף סוף אמרתי את זה ונשארתי בחיים

"

אגב, מחר אביב יספר לדריה סוד טופ טן. צפו לריב עם אביו של אביב.

מולי העלה תמונת נוף לאינסטגרם. סתם... שמש. "זה מזכיר לי משהו שעושה לי נחמד". אימא שלו מתלהבת, מוח יורד עליו, ובנרו... לא רצוי שם. אגב אימא של מולי, הוא רוצה את הטלפון הישן של אבא שלו כדי לתת לשמש. אבל הוא מתקן מהר שזה חבר, ולא חברה.

דריה החליטה לתת לשמש ולאור משמרות סגירה כל השבוע. הן טוענות שזה לא מצרים והיא לא פרעה, ואם כן הן יורידו עליה עשר מכות! דריה מציעה להן שאם הן יגידו את כל עשר המכות היא תחליף אותן. לצערה של שמש, היא חושבת שהמכה הרביעית זה "ארוך". כלומר, היא חושבת שמדובר במערוך. אז באינסטגרם דריה הקדישה לשמש ולאור תמונה של מערוך. עלק, שמש אומרת לה, אפשר לחשוב שאת יודעת את כל עשר המכות. דריה יודעת. אגב, היא טעתה, היא אמרה לשמש שערוב זאת מחלה כשברור לכל שמדובר בחיות טורפות. אוי, דריה, שמש ואור מאחלות שייפול עלייך הרבה!

תפילת הכסף עלתה לפתקים של שמש... אגב, הן מתכננות לפתוח עסק להצעת נישואין, אירוסין וגירושין. אבל העסק נכשל. מחר שמש תתכתב עם סבתא שלה?!