פלאשבק-המשך שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
בהחלט לא תעצרו אותי...
ניר הוזה והתת מודע שלה מודיע שהוא מאוהבת בדידי. האמת הנכונה.....
בזמן שבנרו הוא זה שעומד מאחורי כל המתנות לליהי , וניר פולטת שדידי הוא זה שעומד מאוחרי זה.. מתי זה קרה פעם? באיזו סדרה זה כבר קרה?

panda0zombie

New member
דברים כאלה קורים בכל הסדרות
הקומדיה של טעויות.. אבל הדבר הספציפי הזה לא בטוחה באיזה סדרה

Roei152

Well-known member
מנהל
די בטוח שזה קרה בעבבר
שבחורה כיונה את הבחור המאוהב בה שבו היאא עדיין לא התאהבה לבחורה אחרת , וקלטה את זה אח"כ ...
אה נזכרתי שכונה!!!! לירון , רחלי ומיטל....
&nbsp

יאללה ניר, ג'מג'מי לי את העולם!
דריה מעולה בקרב מגע. אוקיי.
&nbsp
ליהי לקחה את זה יותר יפה ממה שחשבתי... טוב, אני לא יכול לסבול את ה-ס' של גלית גוטמן!
&nbsp
אני רוצה לשאול- הם יודעים שיש להם בעיות עריכה? כי כתוב בכתבה שדידי הקפטן והוא לא.
&nbsp
דנית קורעת מצחוק. והיא אפילו לא אומרת דברים מצחיקים. זה רק התגובות.
&nbsp
מי מת ומינה את השלוש האלה לקופאיות? שמתי לב שלאור יש תשובה כל פעם ששמש אומרת שליהי תמות ("היא הרבה יותר מתמות, היא תתעלף!"). אור ומשקפי שמש? בואו נפסיק עם הבדיחות האלה.
&nbsp
אוי... כתבה... אביב מת. כן. מת. מתי ההלוויה?
&nbsp
רגע, זה מה שאביב חשף?! ואל תדאג, דידי, אביב גאה בעצמו. גאה מאוד. האמת היא דבר משחרר, אמר מי שלא מספר את האמת.
&nbsp
מסכן בנרו.
&nbsp
חצי פרק. חצי פרק עד שניר באה. והיא לא עם גיטרה, היא חולה מניקוב נוראי של האוזניים. מפתיע שהיא וליהי בקשר כזה טוב. "דידי יהרוג אותי אם אני אספר לך שזה הוא". ניר, לכי לישון, תעשי טובה. לא, ליהי, נו! רציתי שזה יהיה בנרו, עכשיו אני מגלה שזה היה בנרו (חשבתי שהוא בלימודים כל היום) ועכשיו מה?!
&nbsp
איזה פפיונים חמודים לשמש ולאור. לא, לא טעיתי בגדול. ממש לא.
&nbsp
ניר הוזה את דידי. חמודה. איזו זווית צילום מוזרה.
&nbsp
לא, בנות, סתווית זה עם שני ו"וים! חמודים שמש ומולי. אור, אמרתי לך שאת לא גאון... דווקא שמש קלטה. קולט שמש. קולט... די.
&nbsp
לאבא של ניר קוראים חנן? כמו הדמות של עמית במשפחה שולטת? למרות שניר צינית גם עם חום. אמרתי לא לעשות הליקס.
&nbsp
עכשיו יחזקאל גורם לדריה להאשים שתי בחורות תמימות על לא עוול בכפן. הן נראות לך כמו שתיים שיודעות לתפעל קופה?!
&nbsp
צודק, דידי, תודה שאמרת את זה.
&nbsp
ליהי נראית קצת מוחמאת משני מחזרים.
&nbsp
פאק. פרסמו כרגע עמותת הומואים בערוץ הילדים. עמית רהב, אתה יותר טוב מטום באום. ואמרו גיי. אמרו גיי. ב-14:30. בערוץ הילדים. תזכרו את הכ"ט בנובמבר, זה תאריך היסטורי, יחד עם הכרזת האו"ם!
&nbsp
שימו לב שליהי נראית יותר בקטע של בנרו. אוקיי, אהבתי את הסיום, ליהי יצאה כזאת טוב כשהיא מחליטה שהיא זאת שתחליט ולא הם.

panda0zombie

New member

ליהי די הפתיעה בפרק הזה איך היא לקחה הכל בטוב
שמש ואור באופן כללי חמודות ברמות
אני די אהבתי את הזווית צילום בהזיה של ניר

פלאשבקים!
ליהי ושלי השלימו.
&nbsp
בנרו כתב את זה:
"אני וליהי
חיכיתי הרבה הרבה זמן כדי לצאת עם ליהי ובגלל זה תכננתי הכל אבל ה כ ל שיצא מושלם. עם הרמזים והפופקורן והכל. ועכשיו כשאני הקפטן של הנבחרת, וכשאני אצטיין בלימודים, בקיצור כשאני מלך השכבה – זה הגיוני שמלכת השכבה תרצה לצאת איתי. אני ממש ממש מחבב את ליהי. ממש."
&nbsp
חמודים לגמרי!
&nbsp
מולי לא משלים עם בנרו.
&nbsp
אנחנו בכלל בסליחות, אביב מנסה לשלוח לדידי הודעת התנצלות. אגב, דידי ממש שמח מזה שהוא יוצא עם ליהי.
&nbsp
ידעתם? ליהי שלחה לניר "תרגישי טוב" באינסטגרם. דריה בשוק. בכל מקרה, לאביב לא בא לישון בבית (אוי...) וכנראה שמחר ניר תדבר עם אימא שלה.
&nbsp
אביב כותב, וזה היסטורי כי זה באתר:
"כתבתי את זה. פעם ראשונה שהשתמשתי במילים הכי מפורשות: אני גיי. אני מת מפחד, אבל גם מרגיש שאני עושה את הצעד הראשון בחיים האמיתיים שלי.
אני צריך עזרה כדי להבין מה עובר עליי ומה זה אומר ואיך להפסיק לפחד.
מזל שיש מקומות כאלה שאפשר לצלצל כדי לקבל עזרה... מזל שסוף סוף אמרתי את זה ונשארתי בחיים :)"
&nbsp
אגב, מחר אביב יספר לדריה סוד טופ טן. צפו לריב עם אביו של אביב.
&nbsp
מולי העלה תמונת נוף לאינסטגרם. סתם... שמש. "זה מזכיר לי משהו שעושה לי נחמד". אימא שלו מתלהבת, מוח יורד עליו, ובנרו... לא רצוי שם. אגב אימא של מולי, הוא רוצה את הטלפון הישן של אבא שלו כדי לתת לשמש. אבל הוא מתקן מהר שזה חבר, ולא חברה.
&nbsp
דריה החליטה לתת לשמש ולאור משמרות סגירה כל השבוע. הן טוענות שזה לא מצרים והיא לא פרעה, ואם כן הן יורידו עליה עשר מכות! דריה מציעה להן שאם הן יגידו את כל עשר המכות היא תחליף אותן. לצערה של שמש, היא חושבת שהמכה הרביעית זה "ארוך". כלומר, היא חושבת שמדובר במערוך. אז באינסטגרם דריה הקדישה לשמש ולאור תמונה של מערוך. עלק, שמש אומרת לה, אפשר לחשוב שאת יודעת את כל עשר המכות. דריה יודעת. אגב, היא טעתה, היא אמרה לשמש שערוב זאת מחלה כשברור לכל שמדובר בחיות טורפות. אוי, דריה, שמש ואור מאחלות שייפול עלייך הרבה!
&nbsp
תפילת הכסף עלתה לפתקים של שמש... אגב, הן מתכננות לפתוח עסק להצעת נישואין, אירוסין וגירושין. אבל העסק נכשל. מחר שמש תתכתב עם סבתא שלה?!

panda0zombie

New member
אהבתי
רק מלקרוא פה את אביב אני אוהבת אותו יותר. מקווה שהוא ישמש דוגמא/השראה טובה לילדים ונוער שגם מרגישים ככה
בנרו חמוד. אני מקווה לסצנות שלו ושל ליהי לבד כי בינתיים זה לא קרה
&nbsp

panda0zombie

New member
ככה מתעסקים בקהילה הלהט"בית ערוץ הילדים
לא כמו בגאליס שעשו את זה רע.
האמת משחררת אביב? כדאי לך לנסות אבל לא עכשיו כי יש עלילה לבנות.
הוא פונה עכשיו לארגון. זה טוב שמראים את זה.. חשוב שהילדים ידעו שיש למי לפנות. "חבר שלי"
עמית רהב כל כך חמוד.. יש לו עיניים מהממות.

דידי עכשיו ממש בעצבים על אביב.. תכלס קשה לי להאשים אותו. אביב לא היה צריך לעשות את זה
אהבתי את השיחות בינהם, על אמת וסודות.

בנרו מסכן.. עכשיו מתחילים העימותים עם מולי וכל הבלאגן עם ליהי
השקיע במתנות כל זה בשביל שדידי בסוף יהרוס והוא אפילו לא רוצה אותה באמת

ליהי קיבלה את כל מה שקרה עם אמא שלה יותר טוב מאיך שחשבתי. ציפיתי ליותר כעס.. לצערנו הרב היא כנראה התרגלה לזה כבר קודם

נירי.. היית צריכה לדעת. וואו האוזן שלה נראית זוועה. זה מה שקורה שהולכים רק לפי ביקורות באינטרנט
"דידי יהרוג אותי אם אני אספר לך שזה הוא" היא משעשעת כשהיא חולה
ההזיה הייתה חמודה. אהבתי את הצילום
ניר ממשיכה ממש לכעוס על ההורים שלה בלי לחשוב ממש על הצד שלהם, סתם מתעקשת.

אור ושמש מתוקות כל כך. אור קרעה אותי בפרק הזה
אורצ'וק בהחלט הייתה גאון, לפחות עד שהרסה את כל הצעת הנישואים של רביב שלא חטא בכלום
מולי ושמש חמודים.. כל כך הרבה קור בין אור למולי

יחזקאל

Roei152

Well-known member
מנהל
בתכלס ניר צודקת
מה זה ? ההורים ממטיסים אותך לשליחות אמצע ההתבגרות ? אבל את צודקת.. במקום לדבר על העניין , לראות אם יש פתרונות חלופיים(נגיד היא נשארת בארץ , וטסה לחו"ל רק בחופשות וחגים ... אבל הרי הפלאשבק של התאונה כולל אותה..לא?

panda0zombie

New member
בדיוק
במקום סתם להתעקש ולזרוק תגובות ציניות ניר הייתה צריכה לשבת ולדבר איתם בהיגיון. אבל היגיון אף פעם לא היה טוב במשיכת עלילה

הפלאשבק של התאונה כולל אותה מה שאומר שמצאו פתרון חלופי. או שבסוף הם נשארו בארץ
אולי היא עברה לגור אצל דריה בכלל מה שהגיוני סך הכל

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 9
אילן מילים כדי לתאר אתת הפרק ... תבינו למה \שתצפו...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק שראוי להכנס להיסטוריה ...
מתעסקים על אמת בקהילה הגאה, ויכוח עם אבא שכולל באמת את המילים המפרושות ...
התייעצות עם מדריך לגבי "מי אני?" האם זה בסדר ?, האם אני שונה?
שאפו!!!!!
ולענינים היותר רגילים ... כרגיל דידי מתנודנד בין ליהי לניר , איך יגיב לכך שליני בחרה בבנרו? אבל זה די מפתיע שהיא בחרה בבנרו ולא בדידי המיועד של ני...
&nbsp

panda0zombie

New member
בהחלט
סוף סוף אמרו את המילים המפורשות ולא מתעסקים בזה בעקיפין
הסצנה עם המדריך באמת הייתה טובה
ליהי עוד תבחר בדידי כנראה.. לפחות לפי הסצנה של התאונה

Roei152

Well-known member
מנהל
בדיחת גאליס תוקנה
בגלל שהביאו את אביעד קיסוס שלא פוחד לדבר על זה .. בגובה העיניים...

panda0zombie

New member
מבחינתי
פלאשבק היא סדרת הילדים ונוער הראשונה שהתעסקה בנושא של הקהילה הגאה ולא גאליס

למעלה