פלאשבק -המשך שבוע 12

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק -המשך שבוע 12 אז מה יקרה בתחילתה של מסיבת ההפתעהה של אור?
,מה יקקרה לאביב ולג'סי ? האם יפגגשו בנשיקה מסרטי דיסני והראשונה מסוגה בערוץ הילדים?
מה יקרה לדידי ולניא? ההאם יש מצב לצצאת מהתסבוכת ?
3 פרקים אחרונים מתחילים!!!!

שיר m

Well-known member
נו באמת
ניר בריאלטי. זה הולך ומסתבך ואין לי כוח לזה.
&nbsp
דריה מה עובר עלייך? את אמורה להרגיש! לא לשאול!
&nbsp
הפרק הזה כולו זה גיאגיא ובןבן

הקטע צפוי
קיבלתי ספוילר- וכמובן שלא היה אכפת לי כי ידעתי שזה יקרה, כולנו ידענו.
&nbsp
אין שום יחזקאל רומנטי ורגיש, הוא לא נסיך מבפנים, הוא סתם אידיוט חסר מוח. איזה יצור מגעיל...
&nbsp
אגב, שמתם לב שכבר שני בריונים כועסים על בן ה"שטינקר"? מולי מפר הבטחה. אל תדאג, בנרו, הפוקסים ייגמרו...
&nbsp
קופידריה! דריה מעריצת פרוזן.
&nbsp
ניר ונינט! נהדר! אל תדאגי, ניר... כמו שקרה לנינט עם האור בחיי, הצדק יצא פה לאור! הפסקה. בטח. עצה טובה של חנן.
&nbsp
אני חולה על איך ששמש אומרת את השם של דנית. "ילדה משונה"... לא, שמש, אני אומר שהם לא. שמש ישירה.
&nbsp
כן, דריה ממש לא מלנכולית, רק ניר. בטח, לא בעניין.
&nbsp
לא נכון, ליהי, הוא לא שר יותר יפה ממנה! לניר יש ריסים?
&nbsp
פיצה טבעונית... גם לשם הם הגיעו. ההורים המטומטמים של בנרו.
&nbsp
מסכנה שמש. אור החכמה. פששש... הן השפיעו על ניר! אור השפיעה על ניר!
&nbsp
בנרו עבד חודש... בטח. בנרו, אולי אתה... אתה יודע, מאובחן? לקח להם הרבה זמן לעלות על זה.
&nbsp
ניר עם הריסים שלה! אל תדאגי, ניר, גם לנינט היו בעיות עם גברת נועה שחר ובסוף הכול נפתר. איך עודד ישר מזהה רייטינג...
&nbsp
לינה תהרוג את דריה על כל השיחות האלה לחו"ל! קופידריה מסבכת הכול.
&nbsp
ניר, יאללה, תעשי את זה!
&nbsp
לא, אתה לא טמבל, אתה מאובחן... נהדר.
&nbsp
כמה זמן יחזקאל מחכה שם?! הוא חמום? הוא חמום?! אאוץ'! איזו מכה!
&nbsp
כן אביב, בטח בטח.
&nbsp
ממתי בית ספר לכוכבים זה זוגות? עלק מסלול בבית.
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
ניר אמרה שלפעמים היא מפתיעה את עצמה. שמש אמרה שמסיבת ההפתעה היא סודית ודריה מתעצבנת עליה. דידי וליהי כועסים ואביב מופתע.
&nbsp
דידי בירך את ניר על הכניסה. ליהי אומרת שלניר אין אופי בגלל מה שהיא אמרה פעם. ניר מחליטה שימחק את זה, כי אסור לו לפרסם בלי רשות. דידי אומר שגם היא יכולה לפרסם תמונות שלהם... רק שהיא מחקה הכל.
&nbsp
בנרו פרסם שהוא לא טיפש. כמובן שיחזקאל מסביר שאפשר שתהיה לך לקות ועדיין תהיה טיפש. מולי מסביר שיחזקאל מדבר על טיפשות. ליהי אומרת שזה לא משנה כלום, אבל היא אף פעם לא חשבה שהוא טיפש. בנרו אומר שנכון... זה לא משנה כלום.
&nbsp
ליהי פרסמה את התמונות מסוף התכנית, למעלה כישרון, למטה כישלון. ניר אומרת שטוב שהיא לוקחת את זה בספורטיביות. היא בלחץ, ודידי מסביר לה שפשוט יהיו טובים וינצחו (כאילו זה אפשרי בכלל ששניהם ינצחו!).
&nbsp
אביב פרסם, כמובן...
&nbsp
"אני עדיין אוהב את ג'סי
אני הולך להגיד את זה פעם אחת. ובשקט. ובלי שאף אחד ישמע. בלי שאני אפילו אשמע. אני עדיין אוהב את ג'סי. אני עדיין חושב על ג'סי. אני עדיין מתגעגע אליו.
אמרתי את זה.
זהו.
עכשיו לשים את המסכה בחזרה ולהעמיד פנים כאילו לא אכפת לי ממנו או מאף אחד."
&nbsp
אביב, לא אמרנו בלי מסכות? הוא גם אמר לבנרו שכבר לא מעצבן אותו הקשר עם מיקי ושהוא שמח שהוא גילה שהוא לא טיפש. בנרו אומר שהוא חבר טוב.
&nbsp
יחזקאל קיבל ממולי הודעה שהוא יצטער על מה שעשה.
&nbsp
מולי כתב שהכי טוב לבד, גם כן חברים. הוא מאשים את בנרו ויחזקאל, ודריה בטוחה שבכלל שמש היא המטרה.
&nbsp
דריה שמחה שניר הייתה בטלוויזיה... אבל צריכה לדבר על מה שאמרה לג'סי.
&nbsp
אור פרסמה תמונה של שמש- רוצה, שווה, יכולה. כולם הצטרפו לזה! פרט למולי ולאביב, כולם.
&nbsp
שמש פרסמה תמונה של אור כבן אדם שהכי מאמין בה בעולם. אחרי חילופי אהבה ביניהן, דריה אומרת שהיא אוהבת אותן יותר... העיקר שיסתמו! ואור קוראת למולי ילד מקולקל, לצערה של שמש שמחבבת אותו.

panda0zombie

New member
זה די מוזר לי שבנרו עובד חודש
אור ושמש השפיעו על ניר. איפה דריה שתגיב על זה?

אף אחד לא חשב שאביב לא בקטע של ג'סי יותר

panda0zombie

New member
טוב אז אין אמפי אבל לא כולם יכולים לקבל הכל
אני ממש לא רוצה שניר תנצח בגמר.. זה יהיה ממש לא הוגן כלפי ליהי שעברה את כל המסלול והצרות וגם כלפי דידי. אבל כמובן שהיא תנצח כי זה הפורמט
אז איך עודד יסדר את הבלאגן עם השיר? ורגע אין לה עוד שיר בעצם של ה"יש לי את עצמי" שהיא שרה במחצית הקודמת?

בנרו
ברור שבנרו לא טמבל
זיהו את הלקות מאוחר מידי. הוא יכול להיות שף.. מקצוע כיפי נראה לי
עכשיו נחום צריך לקבל את האמת לפנים

יחזקאל חסר מוח וזהו שירגע ומהר
בריון
לבנרו לא מזיז מיחזאל ומולי חוטף מכות. איך דריה תגיב?

קופידריה זה שם מנצח
דריה חמודה זה שקוף שאביב עדיין ממש בעניין של ג'סי
מעניין אותי לדעת מה קרה בצד של ג'סי בכל הסיפור הזה. מתי הוא הבין שהוא בעניין של אביב, האם הוא נפרד מחברה שלו, מתי..
אני אישית עדיין מניחה שג'סי יהיה בפנדה השנייה

השיחה של דנית ושמש ממש הצחיקה אותי
שום בחור לא ייעצור את שמש מלהיות הרופאה הכי מדהימה

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו שפלאשבק עושה
ואני אוהב מאוד, זה שהיא לא מפחדת להראות נערים עם בעיות באמת של החיים..
החיים זה לא רק חבורת מחוננים שהולכים לפרויקט סודי או לבית ספר עם פינוקים בלי גבולות של ההורים (שבא לך שוקו עם מרשמלו , אתה פשוט לוקח) ליד הכנרת,או כיתות מחוננים בבתי ספר רגללים שממתעסקים ביצר ממחושב או עם מנהל מצחיקן
הם גם מתעסקים בילדים עם לקות למידה...
לגבי הפנדה השניה אביב אמר במפורש "הנה את."

כן, אני בטוח שזאת דריה
כאילו, לפחות זה נראה לי... בעיקר שדריה שאלה "אבל איפה אני הייתי?" ואז עברו לאביב אומר "הנה את"... כאילו עונה על זה. חוץ מזה, הגיוני שהם יתחפשו ביחד לפנדות. יחזקאל לא יתחפש איתה כפי שאנחנו יודעים.
&nbsp
היי, גם בראש גדול היו קצת בעיות נורמליות! ובוא נודה באמת, בין קוסובר לברדוגו, עדיף ברדוגו...

שיר m

Well-known member
בנרו היה יכול להיות אחלה שף
לרגע קיוויתי שהם ישאירו אותו שם ויראו שיש אופציה אחרת.. שזה בסדר אם אתה עובד ואחראי... אבל לא, כמובן שכולם חייבים ללכת לבי"ס

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 46 (אחד לפני אחרון!!!!)
אביב מאוהב!!!!!!!
&nbsp

זה כבר הסוף... אז מה זה אומר?
שבפרק הבא תהיה התאונה וככה זה ייגמר? לא נדע אם ניר חיה?
&nbsp
ומה עם ציקי מאילת? הבטיח נקמה בסוף העונה שעברה, לא חזר!
&nbsp
ניר מאופרת יפה. גם ליהי. אאוץ', החוזה של הריאליטי. ברית? מה זה פה, הישרדות? אביב נראית כמו שהיא נראתה בסרט "מקובלות".
&nbsp
שמש מתכננת מסיבות. לא יפה, אור, תיבת נוח לא יכולה להפקיר אנשים למבול!
&nbsp
כן, יופי, אביב. מה זה הסרבל של דריה? אז את קופידריה באמת!
&nbsp
חשבתי ששמש אמרה שהיא לא תתן לו לעצור אותה! אוי, איזו חולצה יפה! או שלא...
&nbsp
דנית, איזה סרט מפחיד. וקורע.
&nbsp
מי יכין את הפיצות בלי בנרו?
&nbsp
דריה, הלוואי שזה סנדוויץ' טונה מקולקל! קופידריה. אוי, איזה שיר יפה! של הומו בעצמו... דריה, די לדבר לעצמך.
&nbsp
טוב שעודד לפחות יודע שההורים של ניר בקונגו!
&nbsp
אה... נחום, אתה מטומטם. מי מינה אותך למנהל? עומר אדם?
&nbsp
לא יפה, דידי.
&nbsp
לא, דריה, הוא לא.
&nbsp
דווקא דנית מצאה? הזוי. קצת צחקתי מהקטע עם השקית. ושוב פעם ירדן מצילה את הכוכבת הראשית בזמן לחץ. בץ זה לא הצב מפרפר נחמד? עופרה ויינטרופ? עופרה ויינגרטן! ניר שרה לדנית? הזוי.
&nbsp
"אין להסתובב יחפים בשטח בית הספר". אז מישהו הסתובב יחף בשטח בית הספר. היה מצחיק אם היה כתוב "ערומים" ואז היינו מבינים בגלל מי השלט... אחלה פסקול לסדרה. ממתי הוא קורא לה קופידריה? תודה לאל, דריה, שעמדת על שלך.
&nbsp
אבל ניר, את נראית מעולה! מנחה ריאליטי לא יגיד לי לשיר מהלב! אני כבר יודע מה הם ישירו...
&nbsp
ככה שמש מסמסת.
&nbsp
דריה קוראת לשמש פסיכית?!
&nbsp
חשבתי שהם ישירו את שיר הנושא... עריכה מזעזעת לשיר. רגע, הם הקליטו את זה בנפרד?
&nbsp
אאוץ', איזו מכה לליהי.
&nbsp
פלאשבקים, אולי בפעם האחרונה ואולי בפעם הלפני אחרונה.
&nbsp
ניר ביקשה שיצביעו לה, ליהי התעצבנה ודידי ביקר את זה ואמר שרק דריה אוהבת אותה. הוא גם סירב לאחל לה בהצלחה.
&nbsp
גם דידי ביקש שיצביעו לו, מתברר שאביב הצביע לשניהם! יצא שמש...
&nbsp
בנרו פרסם פרידה מנחום. כולם מסכימים איתו, אבל דריה שוב יורדת על הפיצות של מיקי. אגב, הוא שלח לליהי הודעה שחבל שהדיחו אותה.
&nbsp
ליהי פרסמה תודה למעריצים שלה, ובתגובה לדריה שטענה שלא זכתה, אמרה שהיא זכתה במעריצים, בגילוי כישרון ובהגשמת חלום. דריה מוכנה להסכים שמזל טוב.
&nbsp
אביב שואל למי הוא הלווה את התרמיל שלו (לדריה). הוא רוצה לנסוע עם מיקי, אבל איך הוא יכול להבריז מה... אתם יודעים? דריה מכחישה שזה אצלה!
&nbsp
יחזקאל טוען שאהבה זה גם לדעת לסלוח. דריה לא רוצה לפתוח את זה, שמש וליהי כן. דריה אומרת שזה לא משנה את המסר שהיא העבירה לו.
&nbsp
מולי התכתב עם יחזקאל בנוגע לזה שהלשין לדריה.
&nbsp
דריה פרסמה תמונה שלה ושל אביב, מה לא עושים בשביל החבר הכי טוב שלה? היא מכינה לו הפתעה. לא, לא שמש, לא ה-הפתעה. מולי חושף שזאת מסיבה עלובה, אור שואלת על מה הם מדברים וכולם מתפזרים.
&nbsp
אור מפרסמת שביום ראשון היא בת שש עשרה. דריה כותבת שהם יודעים, שמש מבקשת ממנה למחוק, ליהי אומרת שעדיף למחוק ואביב אומר שהיא לא אמרה כלום. דריה אומרת ששמש היא מפיקת אירועי ההפתעה הכי גרועה בעולם. אגב, אביב כתב בטעות לה שהוא לא יגיע למסיבה (הוא חשב שזאת שמש) ואור החליטה לשכוח ממה שהוא אמר.
&nbsp
שמש פרסמה:
&nbsp
"השתגעתי?
אני לא ממש מבינה את זה בעצמי, אבל בזמן האחרון אני קצת חושבת הרבה על מולי.... כאילו דרור ומד"א וכל זה.... אבל פתאום מולי. אני השתגעתי או מה?"
&nbsp
דריה מתחננת בפני שמש שתרשה לה להביא עוד אורח... שמש כמובן לא מסכימה.

ולקראת הפרק האחרון... אני מביא משהו מיוחד
החלטתי לעבור עוד פעם על הסצנה מהפרק הראשון ולנסות להבין בעיניים של היום מה יקרה. כי הבנתי משהו שעומד לקרות שם.
&nbsp
אז...
&nbsp
יחזקאל ומולי מחופשים לבוקרים. בנרו מחופש לפרעה ודידי למומיה. וניר וליהי דווקא בתחפושת חתולות. אז מעניין, אולי יהיה פיוס. בין ליהי וניר, אבל דווקא בין בנרו ויחזקאל יהיה? מוזר. איך הם מסכימים לנסוע? זה לא חוקי כל כך הרבה אנשים אצל יחזקאל.
&nbsp
בנרו הגשים את החלום, כנראה החלום הזה, אם לא מכבי, זה שבנרו וליהי יחזרו.
&nbsp
אז... שאלת הפנדה! השאלה שאתם שואלים! והכול הפך לברור. ג'סי לא מוזמן למסיבה. כדי להכניס את ג'סי למסיבה, דריה תתן לו להתחפש לפנדה במקומה. אביב ילך לשם, יחשוב שמדובר בדריה, אבל יגלה את ג'סי. זהו זה, הכול ברור ופתיר.
&nbsp
אוקיי, זה קצת מוזר אבל תסתכלו על המסיבה של אור ושמש. אפשר לראות שמסביב לשמש יש גם את... יחזקאל ומולי. כלומר שהמכונית יצאה מהפיצה, זה לא שהם היו בדרך למסיבה. וכן, אור לחוצה, אולי המשפחה שלה תבוא.
&nbsp
אבל איפה דריה הייתה???
&nbsp
האם התאונה הייתה מכוונת? האם זה ציקי? ושימו לב שלא בדיוק ראינו משהו בתוך המכונית לאחר התאונה. ראו שיחזקאל מעולף אבל... זהו.
&nbsp
אז השאלה היחידה היא התאונה, מה יקרה שם.

שיר m

Well-known member
גאון אתה.
יש הרבה דברים שצריכים לקרות בפרק אחד, מעניין איך זה יקרה...

וכמה דברים מעניינים על פלאשבק
המפה שמוצגת בכיתה של ארץ ישראל היא ללא הגולן, ללא ירושלים וללא יו"ש. זה חשוב כי זאת לא המפה שמוצגת בבתי ספר לפי הנחיות משרד החינוך.
&nbsp
כמובן, ההפקה הראשונה עם דמות מוצהרת של הומו (לא, לאון מגאליס לא נחשב).
&nbsp
ההפקה הראשונה בערוץ הילדים עם שחקן ערבי.
&nbsp
והכי חשוב, ההפקה הראשונה בה יש מערכת יחסים בין אתיופי לבהירת עור. בדאוס זה היה הפוך, אישה אתיופית וגבר בהיר. כאן הגבר אתיופי.

שיר m

Well-known member
אהבתי
והם גם מחנכים שזה בסדר לפרוש מבי"ס.
&nbsp
ושמסוכן להשתולל בכביש.
&nbsp
ושגם שמש יכולה להיות רופאה.
&nbsp

panda0zombie

New member
בקיצור סדרת הילדים/נוער הראשונה שעשתה הכל
כמעט הכל אבל עדיין.. כל הכבוד

רגע ההפקה הראשונה שיש בה מערכת יחסים בין אתיופי לבהירת עור באופן כללי? או רק בסדרת ילדים/נוער? כי אם כן אז זה כזה מוזר

נראה לי בנוער
כי הרי יש את נבסו, ששם השחקן אתיופי ומשחק עם בהירה...
&nbsp
מה שכן, אני חושב שבדאוס לראשונה הייתה מערכת יחסים בין גזעית.

למעלה