זה כבר הסוף... אז מה זה אומר?
שבפרק הבא תהיה התאונה וככה זה ייגמר? לא נדע אם ניר חיה?

ומה עם ציקי מאילת? הבטיח נקמה בסוף העונה שעברה, לא חזר!

ניר מאופרת יפה. גם ליהי. אאוץ', החוזה של הריאליטי. ברית? מה זה פה, הישרדות? אביב נראית כמו שהיא נראתה בסרט "מקובלות".

שמש מתכננת מסיבות. לא יפה, אור, תיבת נוח לא יכולה להפקיר אנשים למבול!

כן, יופי, אביב. מה זה הסרבל של דריה? אז את קופידריה באמת!

חשבתי ששמש אמרה שהיא לא תתן לו לעצור אותה! אוי, איזו חולצה יפה! או שלא...

דנית, איזה סרט מפחיד. וקורע.

מי יכין את הפיצות בלי בנרו?

דריה, הלוואי שזה סנדוויץ' טונה מקולקל! קופידריה. אוי, איזה שיר יפה! של הומו בעצמו... דריה, די לדבר לעצמך.

טוב שעודד לפחות יודע שההורים של ניר בקונגו!

אה... נחום, אתה מטומטם. מי מינה אותך למנהל? עומר אדם?

לא יפה, דידי.

לא, דריה, הוא לא.

דווקא דנית מצאה? הזוי. קצת צחקתי מהקטע עם השקית. ושוב פעם ירדן מצילה את הכוכבת הראשית בזמן לחץ. בץ זה לא הצב מפרפר נחמד? עופרה ויינטרופ? עופרה ויינגרטן! ניר שרה לדנית? הזוי.

"אין להסתובב יחפים בשטח בית הספר". אז מישהו הסתובב יחף בשטח בית הספר. היה מצחיק אם היה כתוב "ערומים" ואז היינו מבינים בגלל מי השלט... אחלה פסקול לסדרה. ממתי הוא קורא לה קופידריה? תודה לאל, דריה, שעמדת על שלך.

אבל ניר, את נראית מעולה! מנחה ריאליטי לא יגיד לי לשיר מהלב! אני כבר יודע מה הם ישירו...

ככה שמש מסמסת.

דריה קוראת לשמש פסיכית?!

חשבתי שהם ישירו את שיר הנושא... עריכה מזעזעת לשיר. רגע, הם הקליטו את זה בנפרד?

אאוץ', איזו מכה לליהי.

פלאשבקים, אולי בפעם האחרונה ואולי בפעם הלפני אחרונה.

ניר ביקשה שיצביעו לה, ליהי התעצבנה ודידי ביקר את זה ואמר שרק דריה אוהבת אותה. הוא גם סירב לאחל לה בהצלחה.

גם דידי ביקש שיצביעו לו, מתברר שאביב הצביע לשניהם! יצא שמש...

בנרו פרסם פרידה מנחום. כולם מסכימים איתו, אבל דריה שוב יורדת על הפיצות של מיקי. אגב, הוא שלח לליהי הודעה שחבל שהדיחו אותה.

ליהי פרסמה תודה למעריצים שלה, ובתגובה לדריה שטענה שלא זכתה, אמרה שהיא זכתה במעריצים, בגילוי כישרון ובהגשמת חלום. דריה מוכנה להסכים שמזל טוב.

אביב שואל למי הוא הלווה את התרמיל שלו (לדריה). הוא רוצה לנסוע עם מיקי, אבל איך הוא יכול להבריז מה... אתם יודעים? דריה מכחישה שזה אצלה!

יחזקאל טוען שאהבה זה גם לדעת לסלוח. דריה לא רוצה לפתוח את זה, שמש וליהי כן. דריה אומרת שזה לא משנה את המסר שהיא העבירה לו.

מולי התכתב עם יחזקאל בנוגע לזה שהלשין לדריה.

דריה פרסמה תמונה שלה ושל אביב, מה לא עושים בשביל החבר הכי טוב שלה? היא מכינה לו הפתעה. לא, לא שמש, לא ה-הפתעה. מולי חושף שזאת מסיבה עלובה, אור שואלת על מה הם מדברים וכולם מתפזרים.

אור מפרסמת שביום ראשון היא בת שש עשרה. דריה כותבת שהם יודעים, שמש מבקשת ממנה למחוק, ליהי אומרת שעדיף למחוק ואביב אומר שהיא לא אמרה כלום. דריה אומרת ששמש היא מפיקת אירועי ההפתעה הכי גרועה בעולם. אגב, אביב כתב בטעות לה שהוא לא יגיע למסיבה (הוא חשב שזאת שמש) ואור החליטה לשכוח ממה שהוא אמר.

שמש פרסמה:

"השתגעתי?
אני לא ממש מבינה את זה בעצמי, אבל בזמן האחרון אני קצת חושבת הרבה על מולי.... כאילו דרור ומד"א וכל זה.... אבל פתאום מולי. אני השתגעתי או מה?"

דריה מתחננת בפני שמש שתרשה לה להביא עוד אורח... שמש כמובן לא מסכימה.