קיבלתי ספוילר ואני יודע איך...
אויש. אפילו זה לא עבד... מי זאת מיכל תובל? ניר, קשה לך להגיד את האמת... לא בוגדת! בוגד יש רק אחד...

דידי, תירגע. שניכם תירגעו. ולא, אי אפשר לפרסם את הציונים של ניר.

אוי, אור... חברה טובה. איך שהוא אני לא חושב ששמש תהרוג את מולי... מה קרה, אור?

לא, חבר'ה, בשביל דריה להתנצל זה להביא ממתקים. דידי וניר צריכים לפתור את הבעיות שלהם.

טוב, שמש, לפחות להתעלם הצלחת. קצת. מסכנה.

ליהי לא מתכוונת והיא מסכסכת. והנה הנקמה.

שרון המורה כזאת נחמדה. מסכנה אור. סופסוף, נואל, קיבלת את הדמות שהיית צריכה! קיבלת את זה! את הסצנה המרגשת!

מי נתן ליחזקאל רישיון, באמת? מה הטסטר הזה עישן?! אויש, מולי...

אני לא בטוח שמיקי תמיד היה במטבח. ממש לא. זרוק את הלימון, בנרו!

אתם קולטים שבזוג הזה- מולי הוא הטמבל?!

דריה לוחצת. כן, ככה קוראים לזה, דריה. עכשיו, יחזקאל, תפעיל את המוח... תצדיק את הכינוי, יא אהבל...

אוי, שאלוהים יעזור לפיצה...

דריה, את יודעת, את יכולה פשוט לפעול. אח, לינה.

מולי, אתה מסומם. וכן, זה בגללה.

אח, הדואר. מה?! או מיי גוד!

לא יודע איך אני מרגיש עם זה. אתם יודעים שאני לא מת על יחזקאל... וזה השיר של בנרו וליהי! כי "אביא לך אבנים מהירח" תפוס וקטן מדי.

והנקמה של דידי.

פלאשבקים!

ניר שאלה למה כשהיא אמורה להיות שמחה היא כל כך עצובה. ליהי אומרת שקארמה. דריה אומרת שתבוא, אביב רוצה לבוא אבל עובד. והיא כתבה לאבא שלה כמה היא עצובה בגלל השיר.

דידי העלה כרזה של בית ספר לכוכבים וכתב שבקרוב הפתעה (מעניין מה). דריה אומרת שכנראה הצטרף לצבא המעריצים של ליהי, וליהי לא רואה בזה בעיה.

בנרו הכריז רשמית שהוא עובד פיצה. הוא מסביר למולי שרק הוא, בנרו, יקבל פיצות חינם. ליהי שואלת אם הוא כבר לא אצל אבא שלו, ובנרו אומר שלא אבל הם עדיין לא חוזרים.

ליהי כתבה שהיא מפרגנת לדידי. כולם בשוק. והיא כותבת לדידי שהוא ישבור הרבה לבבות פלוס אחד... אם אתם מבינים...

אביב טוען שהוא מתגעגע לפיצה של פעם. בנרו אומר שגם כיף לו עכשיו, ואז מתברר שאביב לקח בכוונה תמונה מכוערת של דריה. והוא כתב לבנרו שזכותו להגיד מה שהוא רוצה על אבא שלו. ושלמרות העניינים עם אבא של בנרו, שירד מאבא שלו. בנרו סולח אבל המסר עבר...

יחזקאל מפרסם על הנשיקה, הבנים בטוחים שפרצו לו. דריה מסבירה לכולם בדרכה שלא פרצו והוא אוהב אותה קשוחה.

מולי פרסם:

"עדיין אוהב אותה

אני מת מפחד כל פעם כשאני נכנס לאוטו עם מוח. אני לא רוצה לנהוג ולא רוצה לשבת לידו כשהוא נוהג ככה, אבל זאת הדרך היחידה לגרום לשמש להתייחס אליי. עלוב, אני יודע. אבל אני עדיין מאוד אוהב אותה...אבל אסור אסור אסור שהיא תדע את זה!"

היא כבר יודעת, דביל. אגב, הוא מציע למכירה תמונות של מישהו שחשב פעם שהוא מאוהב. שמש אומרת שהוא מאוד בוגר ואור אומרת לה להתעלם.

דריה ויחזקאל מן הסתם מתכתבים על מה שקרה. אני כמעט בטוח שיחזקאל מסמס תוך כדי נהיגה (הוא מתעקש שהוא מתדלק).

אור קיבלה הודעה משרון המורה שרוצה לדעת אם היא בסדר (היא לא מפסיקה לבכות). היא קבעה לה פגישה עם היועצת ובינתיים שולחת לה חיבוק... רק ששרון לא מתמצאת בפלאפונים, ובטעות שולחת קקי מחייך (פחות יפה מאור!), כדורגל ופיצה. אור אומרת שלפחות היא צחקה חזק.

ושמש ומולי מתווכחים בוואטסאפ.