פלאשבק-המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
פלאשבק-המשך שבוע 1 יאללה נמשיך להכיר אותם ....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 3
בייביי אני מחפשת רק פרק ח-ח-ד-ש-ש...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
נהיה קצת ילדותי
טלפון נופל אז אימא לא קונה חדש?
עונש של אין מסכים?
ניר נוסעת לשליחות והיא לא יודעת מזה וליהי מתכננת להשתמש בזה כנקמה?
ממש לא "להתבגר" ...
&nbsp

panda0zombie

New member
את האמת
לא ציפיתי למשהו בוגר מהפקה שמיועדת לערוץ הילדים.. זה לא כמו להתבגר זה פשוט גרסאת הילדים יותר. זה קליל וחביב סך הכל
למרות שבתכלס עדיין מביאים עונשים כאלה בתיכון

panda0zombie

New member
נחמד
שמש ואור מתוקות ממש עם המשחקי מילים של השמות. מניחה שעלילת הטלפון תמשיך לפרק הבא
אוי ליהי.. אוקי יש לה את המידע על ניר אבל תכלס אין לה הרבה מה לעשות איתו חוץ מלדחוף לה את זה לפרצוף.
המנהל די מעצבן.
להגנתה של ליהי ייאמר שניר באמת הלכה קצת מלוכלך כשפרסמה את הסרטון הזה. אבל אביב ברקע היה חמוד

דריה מותק אבל נאיבית ברמות שזה שילוב די מעצבן סך הכל
אין סיכוי שניר ודריה באמת חשבו שאביב יוצא עם מפורסמת. עצוב לי קצת בשבילו.. למרות שבתכלס אנחנו עדיין לא יודעים את כל הסיפור שלו
אז בן פשוט נשבר ולא דחפו לו קינמון לפה.. מזל שיש לו את דידי ומולי שמתחרה עליו באופן סמוי ולוקח את העניין קצת קשה

עד עכשיו אני נהנית.. סדרה חמודה

השיר הזה די מידבק
הוא נשאר אצלי בראש מיום שישי... אולי בגלל הקול של שירה.
&nbsp
"תתקשר למאה... זה לא משטרה זה מגן דוד"?! מה עבר על ניר?! ואיך כולם מכירים את אתגר הקינמון הזה?
&nbsp
"בוקר אור, בוקר שמש". כן. הבנתי. לובשות הכל אותו הדבר. נואל קורעת. זה לא שאני לא אוהב את הצחוקים איתה, אבל היא צריכה לעשות משהו אחר לפעמים... כן, חשבתי שזה יקרה.
&nbsp
אז ליהי שיקרה? אוקיי... לא תכנית מבריקה במיוחד. אוי, דריה...
&nbsp
שתדעו שדידי נדבק למולי. ממש. הוא בטוח שהם חברים, ואני לא יודע אם זה כי הוא חושב שגם להיצמד למולי יעשה לו טוב כמו להיצמד לבנרו. בוא'נה, יוסוף סווייד בלי מבטא בכלל. אני כל כך מקווה שדריה לא תהיה עם מוח בסוף.
&nbsp
אורז. ידעתי. אני ידעתי. הן מגיבות כמו דוד שלי כשנרטב לו הטלפון. וחיכיתי לפארודיה... ניר איז א בוס.
&nbsp
מולי ודידי משתפים פעולה. אחלה.
&nbsp
ליהי מסכנה.
&nbsp
יונדאי שחורה.
&nbsp
דריה המלכה. אבל לא קולטת. ויש לה עיניים מדהימות. ירוקות.
&nbsp
אטדגי הזבל. מי מת ומינה אותו למנהל?
&nbsp
ניר, אביב לא שר בסרטון...
&nbsp
יש בקיר של הפיצה ציור של פיקאצ'ו מת.
&nbsp
מולי עדיין לא מת על דידי.
&nbsp
העלילה של אור ושמש היא על טלפון. טלפון. לעזאזל.
&nbsp
ניר נראית כאילו היא מתחילה להיות בעניין של דידי.
&nbsp
החדר של ליהי סגול? לא ורוד? אוקיי.
&nbsp
נו באמת, איזו תכנית מטומטמת של מולי ודידי.
&nbsp
סה"כ לא משהו...

אוקיי, הדבר הכי קורע זה מהאפליקציה
בודקים מה קורה בטלפון של אור...
&nbsp
"באסוש הטלפון שלי טבע , זמינה אצל שמש".
&nbsp
ענק!
&nbsp
וגם- שמש בטוחה שאור מסננת אותה. אין לה טלפון, יא פיתה!
&nbsp
טוב, הן די מצחיקות והכל, אבל זה לא בונה סדרה...

Roei152

Well-known member
מנהל
יותר טוב מאתמול ,נראה שקצת למדתי להוריד ציפיות
אני עדיין לא חושב שזה היה שווה את כל ההמתנה הארוכה לדרמה מחליפה של גאליס , אבל גם טוב, מתסדרים עם מה שיש...
אז היום קרו סוף סוף הסימנים הראשונים הבולטים לכך שדידי מתחיל להתאהב בניר...
סימן ראשון תום החבר החנון שלו אמר לו שכאשר הוא צילם , מהרגע שניר נכנסה לפריים המצלמה כוונה הרבה עליה ... , הוא צילם אותתה הרבה...
סימן שני שניר בכתה , הוא לא ידע מה היא רוצה .. ורצה להשאר ...
אז ליהי שמעה אותם מדברים , והחליטה לוותר... , קצת מהיר מדי ..שמלכת הכיתה תתרגש מהסיפור של האויבתת וכבר תוותר לה?

panda0zombie

New member

כן גם אני התפלאתי שהיא ככה התרגשה וויתרה לה אבל אני מניחה שזה לא יישאר ככה להרבה זמן
אני חושבת שפשוט היו ציפיות גדולות מידי לסדרה הזאת בתור ה"מחליפה של גאליס".
בסופו של דבר פלאשבק אמורה להיות דרמה נחמדה של ערוץ הילדים.
עצם העובדה שלא מתעסקים שם בפנטזיה וקסמים וכאלה כמו גאליס או שאין לזה איזה שהוא מאפיין ייחודי כמו או בוי זה גם גורם לסדרה להרגיש לא מלהיבה במיוחד (לפחות לא בשלב הזה בהנחה שמצופה שיפור בהמשך)

Roei152

Well-known member
מנהל
באפליקצייה נחשף סוד
למי שרוצה בכל זאת לגלות בסדרה
מולי הרגליים שלו נחלשות , ובגלל זה הוא שמח שהוא על הספסל ...
מה זה אומר? יתעסק במגובלים?

נחשף עוד סוד
דריה גילתה שאביב מאוהב... אבל במי? נגלה מחר.
&nbsp
אנחנו יודעים שלקראת אמצע העונה הוא ילך עם הלב שלו, וינשק מישהי (שלבושה כמו פנדה). אבל מי? אור ושמש חוגגות יום הולדת, ליהי עם החבר'ה (ועם בנרו), ניר מחוץ לתחום ודריה לא יודעת איפה היא הייתה באותו הזמן.

טוב, מתברר ש...
אביב, לפי דריה, מאוהב בניר?
&nbsp
אבל זה לא נכון, אני כמעט בטוח, אביב אומר שהוא פגש מישהי במחנה הקיץ. אבל את מי?
&nbsp
את ליהי?

panda0zombie

New member
עדיין חמוד
סדרה כיפית

שמש ואור הן המתוקות של הסדרה. לירון רביבו דווקא סבירה לחלוטין במשחק. מעניין באיזה שלב של הסדרה הטמטום שלהן יתחיל לעצבן אותי

אביב חמוד. אם הספקנו להכיר את דריה אז היא לא תסתום את הפה. אמא שלה מקסימה
כיף לדעת שהן לא באמת קנו את זה שהוא יוצא עם סלבית
עמית באמת שר יפה! הופתעתי קצת.. ליהי מחמיאה במתיקות. לצפות לקראש שלה על אביב?

אוקי אז הנקמה הקטנה של ליהי התבטלה לה בסופו של דבר.. מפתיע אותי שהיא יצאה בסדר פה וויתרה לה. קצת מוקדם מידי בשבילה להראות רגשות
מניחה שזה לא ימשך להרבה זמן

אז סימן ראשון להדלקות של דידי על ניר, מקסים. מניחה שהסוד הגדול שלו קשור באיזה סרטון שהפיצו עליו?
אוקי אז מולי והוא מתחברים על רקע נקמה ומזימות. ככה אנשים הופכים לחברים

מה היה בשיחה של מוח והמאמן שהוא פשוט וויתר לו ועוד יותר הלך לקראתו?
יאללה הם נתפסו בפשע..

נראה אם זה שווה
הפרק מתחיל בצילום של דריה לאינסטגרם. על התמונה הזאת התפתח ויכוח מר (ליהי חברה של דריה באינסטגרם) והוא כלל את זה שדריה נקראה "נעל", אז זה בעצם סלפי.
&nbsp
אביב נראית כל כך יפה בלבוש הזה... היא גם יפה עם משקפיים בנעלמים. רגע, הקטע שבו היא צועקת "מישהו!" לא צולם בפרומו מזווית אחרת?
&nbsp
אתם יודעים מה יפה? ייאמר לזכותם שמתייחסים לזה שמולי אתיופי. קמח טף זה מאכל אתיופי ומכינים ממנו אנג'רה. שם המשפחה שלו אתיופי. חמודה ניר.
&nbsp
נשמעת מוזיקה מ"גרעינים" כשרואים את שמש. זוג פיתות, אמרתי ששמש לא הבינה למה אור לא עונה לה... חמודות. טוב, אני ממש מחבב אותן. אבל הן צריכות להיות קצת יותר מדקל וטטרו או שרון ונני... חמוד הקטע של המכירה.
&nbsp
לעזאזל, תביאו תנ"ך לשיעורים! אחר כך כל העול נופל על הספריות ואתה צריך לצרוח עליהם שיצאה הוראה מצוות תנ"ך, רק למי שיש אישור נותנים תנ"ך! סליחה, דריה.
&nbsp
עשו לדידי שיימינג. אוקיי. טוב, ניר מעניינת יותר ממולי.
&nbsp
טוב, דריה לא ממש מקשיבה לעצות של ניר...
&nbsp
אוי, בנרו, בנרו...
&nbsp
הנה שיר. במקרה של אחד מהחבר'ה שמקושרים לסדרה. מה ליהי קשורה? אגב, כשניר שואלת אותה מה היא מתכננת, היא מחייכת בצורה כזאת חמודה... אבל ניר, שתדעי שהם חברים ממש טובים, ליהי ואביב... אותה חווה ביחד... טוב, במציאות הם חברים טובים. טוב, דריה קרעה אותי כשהיא סגרה את החלון.
&nbsp
מה הולך בבית ספר הזה, ריבון העולמים...
&nbsp
יפית אסולין, מצחיקה בפני עצמה. רגע, אני לא מבין, אם שמש מוכרת דברים, זה אומר שאור נשארת עם בגדים עודפים!
&nbsp
מי זאת אימא של דריה? קוראים לה לינה, אגב. הייתי ממליץ לשלוח את דריה לבדיקה על הפרעות אכילה!
&nbsp
אין, משקרים לניר.
&nbsp
פיצרייה גדולה.
&nbsp
מסיבת פרידה, ליהי? איך הגעתן לשירותים?! מולי שם עין על אחת מהן, אני חושב.
&nbsp
אתם מבקרים את זה שליהי השתנתה פתאום, אבל אני מזכיר לכם שגם לה יש בעיות משפחתיות... אביב, לצערי לא בכית טוב, אין דמעות על הפנים.
&nbsp
מה אור ושמש מרחו על הפרצוף? איכס, עוברים לקונגו?
&nbsp
אמרתי שליהי מבינה בגירושין. טוב. קצת מוזר, פרק רביעי והיא טובה?
&nbsp
אין, מולי ודידי פושעים.
&nbsp
סה"כ חמוד בעיקר בגלל הבנות.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז ג'סי קיימת
או שבעצפ קיים ... נקודת זכות לפלאששבק על ההתעסקות בנושא הזה בצורה יותר בוגרת מגאליס...
שמש קרעה אותי היום , אני מת עליה...
דידי אידיוט גמור רק לפפני יומים הכרת אותה כבר אתה עובר לנישוקים ?
סדרה נחמדה סה"כ....

אתה מדבר כאילו
ניר לא התאהבה בדידי. אפשר לראות את זה במבטים שלה.
&nbsp
למרות שאני בטוח שהיא לא רוצה להתחיל משהו עכשיו, כשהיא עומדת לעזוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אמרתי שלא.
דידי בתור כנראה חנון לשעבר , לא יודע שעליו לתת לבחורה להרגיש בנוח...
הוא לא ג'נטלמן מספיק.. עליו יותר לקרוא את הרגע ...
שמת לב איך הוא כמעט נישק אותה ? ניר כיוונה את היד שלה כדי לנקות לו את הלחי.. יצירת אינטמיות בינהם מיד הוא זיהה שהיא רוצה את זה , ומיהר לתפוס את הרגע מהר מדי...
&nbsp

למעלה