נראה אם זה שווה
הפרק מתחיל בצילום של דריה לאינסטגרם. על התמונה הזאת התפתח ויכוח מר (ליהי חברה של דריה באינסטגרם) והוא כלל את זה שדריה נקראה "נעל", אז זה בעצם סלפי.

אביב נראית כל כך יפה בלבוש הזה... היא גם יפה עם משקפיים בנעלמים. רגע, הקטע שבו היא צועקת "מישהו!" לא צולם בפרומו מזווית אחרת?

אתם יודעים מה יפה? ייאמר לזכותם שמתייחסים לזה שמולי אתיופי. קמח טף זה מאכל אתיופי ומכינים ממנו אנג'רה. שם המשפחה שלו אתיופי. חמודה ניר.

נשמעת מוזיקה מ"גרעינים" כשרואים את שמש. זוג פיתות, אמרתי ששמש לא הבינה למה אור לא עונה לה... חמודות. טוב, אני ממש מחבב אותן. אבל הן צריכות להיות קצת יותר מדקל וטטרו או שרון ונני... חמוד הקטע של המכירה.

לעזאזל, תביאו תנ"ך לשיעורים! אחר כך כל העול נופל על הספריות ואתה צריך לצרוח עליהם שיצאה הוראה מצוות תנ"ך, רק למי שיש אישור נותנים תנ"ך! סליחה, דריה.

עשו לדידי שיימינג. אוקיי. טוב, ניר מעניינת יותר ממולי.

טוב, דריה לא ממש מקשיבה לעצות של ניר...

אוי, בנרו, בנרו...

הנה שיר. במקרה של אחד מהחבר'ה שמקושרים לסדרה. מה ליהי קשורה? אגב, כשניר שואלת אותה מה היא מתכננת, היא מחייכת בצורה כזאת חמודה... אבל ניר, שתדעי שהם חברים ממש טובים, ליהי ואביב... אותה חווה ביחד... טוב, במציאות הם חברים טובים. טוב, דריה קרעה אותי כשהיא סגרה את החלון.

מה הולך בבית ספר הזה, ריבון העולמים...

יפית אסולין, מצחיקה בפני עצמה. רגע, אני לא מבין, אם שמש מוכרת דברים, זה אומר שאור נשארת עם בגדים עודפים!

מי זאת אימא של דריה? קוראים לה לינה, אגב. הייתי ממליץ לשלוח את דריה לבדיקה על הפרעות אכילה!

אין, משקרים לניר.

פיצרייה גדולה.

מסיבת פרידה, ליהי? איך הגעתן לשירותים?! מולי שם עין על אחת מהן, אני חושב.

אתם מבקרים את זה שליהי השתנתה פתאום, אבל אני מזכיר לכם שגם לה יש בעיות משפחתיות... אביב, לצערי לא בכית טוב, אין דמעות על הפנים.

מה אור ושמש מרחו על הפרצוף? איכס, עוברים לקונגו?

אמרתי שליהי מבינה בגירושין. טוב. קצת מוזר, פרק רביעי והיא טובה?

אין, מולי ודידי פושעים.

סה"כ חמוד בעיקר בגלל הבנות.