פלאפל נטול גלוטן

דוריתקר

New member
פלאפל נטול גלוטן

ניתן לאכול פלאפל בקיוסק בבריכה במושב חרות ובתל מונד. המוכרת שגם מכינה את הפלאפל מודעת לנושא וציינה בפני שאינה מערבבת פרורי לחם או קמח בעיסה.

soon3

New member
../images/Emo6.gifפלאפל נטול גלוטן בפ"ת

היי לכולם, מצאתי פלאפל ללא גלוטן בפ"ת "בעיר", בעל המקום מודע למחלת הצליאק. אומנם לא הכל שם על טהרת הללא גלוטן אך הכדורים הם ללא גלוטן וטעימים מאוד. הוא אפילו ניסה לעבוד עם פיתות ללא גלוטן אך כפי שהסביר לי (ומנסיון אישי) זה דיי קשה עד לרמת הבלתי אפשרי. אך יש לו לקוח שהוא שף עם צליאק שהבטיח לנסות להכין לו ג'בטות ללא גלוטן, אז כולי תקווה שהשף יקיים את הבטחתו. בכל מקרה, אלו הפרטים של המקום: פלאפל אלי מוהליבר 12 טל': 9314530-03 בתאבון.

ואני מצאתי פלאפל מדהים נטול גלוטן..

אצלי בבית!!!!! זו היתה חופש סופש מלאת בישולים: בין השאר תיבלתי את הפלאפל בפפריקה מתוקה וגרעיני סומסום...

אני דווקא מעדיף את חתוכה או נדב

אחרי שבמשך כמה שנים חזרתי ושאלתי אם יש אולי במקרה קמח או פירורים כבר כמעט התחלתי לצאת להם מהחורים... אבל ברצינות השירות והטעם אחלה אחלה. וטיפ כללי קטן לגבי פלפליות, כששואלים אם יש קמח או אין, ולא יודעים לענות לכם - אל תתנו לאף אחד אחר לאכול שם (בלי קשר לקמח) אותו דבר לגבי קבבים - בד"כ מדובר בדברים שנחשבים ל"גאווה" של המקום ואמנם לא יגלו לכם בדיוק מה תהליך ההכנה אבל אם הם לא יודעים מה יש בפנים - בד"כ עדיף לוותר. אמיר

נצל"ש - מסעדת הקצה במצפה רמון

את הסופ"ש העברתי במצפה רמון ויצא לי לאכול במסעדת "הקצה" ובשיפודיה "נגב" לידה, בשיפודיה לקחתי פרגיות "נקי אז לא תחקרתי אבל ב"קצה" ידעו יפה לשאול אם זה צליאק ובדיוק באיזה מהמנות יש או אין קמח, בסוף לקחתי מנת צ'ילי שלאשכנזי כמוני לא גרדה את החיך, אבל היה טעים מאד. אמיר

בזכותי בזכותי!! ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי במצפה רמון לפני שבוע וחצי והתארחתי במסעדת הקצה (לא שיש שם כל כך הרבה אפשרויות...) ובעלת הבית עזרה לי מאד והסברתי לה מה זה צליאק והביאה לי דברים רק נטולי גלוטן. מאד נהניתי. שמחה שגם אתה!!

בתל מונד יש אחלה מקום

איזו חומסיה נחמדה ליד המרכז של בתי הספר וכ'ו (ברח לי השם) אבל אחלה חומוס ופלאפל נהדר.

למעלה