פלאפון + מחשב כף יד

פלאפון + מחשב כף יד

אני מחפש פלאפון שאוכל לחבר אותו חברת פלאפון ושהוא יהיה גם מחשב כך יד. אין בעיה לקנות מחוץ לארץ בפחות מ200 דולר. רצוי שיהיה בלוטוט' ואם אפשר אז גם מצלמה מובנית. אני לא מחפש משהו שיראה בדיוק כמו מחשב כף יד אלה משהו שאוכל להכניס אליו מנהל מידע טוב שאוכל לשמור בו את כל סדר היום שלי בכל יום בשנה ושזה יהיה נוח ונגיש... אשמח אם תמצאו לי משהו כזה. בתודה, אבי.

sphere

New member
מכיוון שאתה שואל שאלה בפורום PPC

אז התשובה שלי אליך היא שאין מכשיר כזה בפחות מ-200 דולר. פלאפון עצמה מוכרת מכשיר של AUDIOVOX, אבל המחיר שלו גבוה בהרבה. (שמועות אומרות שהיא תשיק בקרוב XDA III בטכנולוגית EVDO). נחזור לשאלה: לדעתי תוכל למצוא רק מכשיר שהוא לא PPC-PHONE בפחות מ-200 דולר כדוגמת קיוסרה 7135. אני יודע שיש גם מכשירים ייעודיים אחרים, אך כאמור, הם כבר לא בקטיגורית PPC.

castroman

New member
לא תוכל למצוא מכשיר PPC משולב

בסלולארי במחיר הזה (אולי תוכל למצוא את הXDA הראשון בEBAY במחיר הזה וגם זה לא בטוח).

שמעו

יש את הסמונג 7710 או משהו כזה שהוא פלאפון ממש מושלם ואם אני קונה משהו בסגנות אני הולך עליו אבל רק אם תאמרו לי אם הוא טוב או לא... יש בו הכול לפי מה שראיתי וב EBAY יש המון מכירות פומביות שלו שמתחילות מ200 דולר והאחרון נמכר לפי מה שראיתי ב270 דולר ולי אין בעיה להגיע אפילו ל 300 דולר... ללכת או לא ללכת? זאת השאלה! עוד שאלה בנושא היא האם יהיה לי איזשהו ביטוח עליו? משום שלא פעם ולא פעמיים הפלאפון הישן שלי עבר שטיפה קלה ונהרס כליל ונאלצתי והחזיר אותו ולקחת חדש
האם אני אוכל לבטח אותו? וגם ראיתי שככל הנראה אני אוכל להשתמש בו דרך אורנג אז ככל הנראה אני אבטל את הביטוח על הישן שבפלאפון ולא אעשה שיחות בו אלה רק אענה על שיחות ואציין את המספר החדש של הפלאפון החדש בכדי שלא יתקשרו אל הישן יותר
בתודה מראש(!), אבי.

נ.ב.

יעשו לי בעיות במכס? האם אני אוכל להוסיף תמיכה מלאה בעברית או לא? [אין לי בעיה עם אנגלית אפילו ההפך אבל יותר נוח עברית בגלל האסאמסים]

castroman

New member
אני לא ממש מכיר את המכשיר...

הוא GSM ? ותבדוק שהוא בכלל SIM FREE, תצטרף כאן קישור לקניה, בכל מקרה, במכס אם יתפסו אותו אני חושב שאתה תצטרך לשלם 52% מכס אם יכניסו לך אותו בכלל, עושים די הרבה בעיות בעניין.

הינה

לצערי המכירה נסגרה והמכשירים נמכרו אך מצאתי קישור לפרטי המכשיר : http://www.mobilemag.com/content/100/340/C3374/ בתודה מראש, אבי.

AYELET1

New member
מכירות של המכשיר ב-EBAY???../images/Emo12.gif

המכשיר עדיין בפיתוח בנוקיה! הוא עדיין לא יצא לשוק... ואם תקרא טוב יותר בלינק שאתה עצמך הבאת לנו, נוקיה מתכננת לשחרר אותו בתחילת שנת 2005... בכל מקרה אל תתלהב ממכשיר שעדיין לא יצא לשוק, אלא חכה ושמע (קרא) תגובות ראיתי לא מעט טלפונים שהיו אמורים ליהיות "הדור הבא", שוס אדיר והיו בסופו של דבר, אכזבה מוחצת

castroman

New member
ממש לא...המכשיר הזה הוא של נוקיה

בכלל ולא של סמסונג, בכל מקרה הוא הוכרז ממש לא מזמן, והוא מיועד כמו שאיילת אמרה לרבעון הראשון של 2005, כמו כן המחיר שאמרת ממש לא נשמע הגיוני ואני חושב שהמוכר בEBAY סתם מרמה. בכל מקרה לא מדובר במערכת הפעלה מסוג PPC אלא על גירסה חדשה של סמביאן - סדרה 70 אני חושב.

אז מה לקחת??

אני מחפש משהו בסיגנון ופחות משהו שהוא ממש מחשב כף יד... אני מוכן לחכות חודש אבל יותר מזה זה כבר יותר מידי, אז על מה אתם ממליצים?

לא טוב...

הסוני אריקסון הוא סתם חרא לפי מה ששמעתי וגם אני מחפש משהו טוב עם 256K צבעים ולא עם 64K. כמו כן, המוטורולה הוא לא מסך נגיעה אז זה לא שווה...

תיקון:

גם המוטורולה מסך נגיעה אבל עם 64 צבעים... אני מחפש משהו עם מצלמה טובה יותר ממצלמה מסריחה של VGA [לפחות מגה פיסקל] ועם איכות צבעים של 256K. כמו כן, שתהיה אפשרות להריץ איזושהי תוכנה שאני אוכל לנהל איתה את היום [להכניס מועדי מבחנים ואימונים והרצאות וכדומה ושתהיה נגישות לדבר]. חשוב לציין כי בלוטוט' דרוש בהחלט! אין לי בעיה לקנות מחו"ל אפילו מומלץ לקנות מחול וגם אין בעיה לחכות חודש או קצת קצת יותר... בתודה מראש, אבי.

2cookie

New member
סלח לי על הבוטות

אבל אתה קטנוני. מצלמות המגהפיקסל המשולבות היום בסמארטפונים נמצאות במכשירי מוטורולה בלבד- ובמקרה כזה כבר עדיף מצלמת VGA טובה כמו זו שב-P900. הבדלי כמות הצבעים אינם ניכרים- אני בעצמי לא הצלחתי להבחין בין מסך בעל 16 ביט למסך בעל 18 ביט. לדרוש סמארטפון שגם יהיו לו 8457 מגהפיקסלים, גם 27847593489 צבעים וגם טוסטר מובנה זו הגזמה. לעומת זאת- אם תוותר על התיוג "סמארטפון", תמצא כמה מכשירים שמתאימים לך- כמו סוניאריקסון S700, ואת ניהול הזמן אני מציע לך להשאיר ל-PDA, אפילו פאלם בסיסי יהיה יותר נוח ממערכות הפעלה כמו סידרה 60 או UIQ.

למעלה