פלאפון לא מזהה סים

SHERME

Well-known member
שלום בדקתי בשלוש מכשירים מה יכולה להיות הבעיה
אם הסים עצמו עושה בעיות
אפשר לגשת למרכז שירות של המפעילה שאתה מנוי בה
ופשוט להחליף אותו לסים חדש
כל הענין לוקח כמה דקות

hamma23

Member
קודם כל זה סים של טוקמן אז אני לא יכול להחליף אותו כי רכשתי אותו בחנות פרטית בשנת 2019 ודבר שני הוצאתי את הסים מאיזה פלאפון עם מברג יכול להיות שכתוצאה מכך גרמתי אולי נזק לסים עצמו ולכן לא מזהה בשלושה פלאפונים יתכן הדבר ?

SHERME

Well-known member
קודם כל זה סים של טוקמן אז אני לא יכול להחליף אותו כי רכשתי אותו בחנות פרטית בשנת 2019 ודבר שני הוצאתי את הסים מאיזה פלאפון עם מברג יכול להיות שכתוצאה מכך גרמתי אולי נזק לסים עצמו ולכן לא מזהה בשלושה פלאפונים יתכן הדבר ?
לא כ"כ משנה מה מצב הסים ואיך
פשוט לגשת למרכז שירות של סלקום ולבקש מהם סים חדש
לא לשכוח לקחת איתך את הסים המקולקל בכדי שיהוה ראיה שהמספר שייך לסים הספציפי

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
בטוקמן אם הסים לא היה בשימוש כמה חודשים אז הוא מבוטל.

hamma23

Member
לא זה סים של רשת הוט מובייל והוא לא הראה כלום הכוונה את שם הרשת ועכשיו הוא אומר לי שיחת חירום ויש סים בטלפון

SHERME

Well-known member
לא זה סים של רשת הוט מובייל והוא לא הראה כלום הכוונה את שם הרשת ועכשיו הוא אומר לי שיחת חירום ויש סים בטלפון
זאת אומרת שהסים לא היה בשימוש תקופה ארוכה, והוט מובייל מחקו את המספר המקורי מהסים
בדר"כ לאחר 6 חודשים ללא הטענת הטוקמן המספר נמחק

hamma23

Member
זה לא כל כך נכון יש לי שים שרכשתי ב 2019 והוא לא היה בשימוש 6 שנים ומספר הסים הזה כן עובד עדיין וכששאלתי את המוכר בזמנו מתי הוא יתנתק אז הוא לא ידע לענות לגבי הסים של ההוט רכשתי שנים אחד כן פועל שני לא הוא אומר שיחת חירום וזה בפלאפון של איזיפון בנוקיה גם לא זיהה אותו לא בדגם שח 110 ולא בדגם 105 ואייבורי רשמו תומך בכל הרשתות

SHERME

Well-known member
זה לא כל כך נכון יש לי שים שרכשתי ב 2019 והוא לא היה בשימוש 6 שנים ומספר הסים הזה כן עובד עדיין וכששאלתי את המוכר בזמנו מתי הוא יתנתק אז הוא לא ידע לענות לגבי הסים של ההוט רכשתי שנים אחד כן פועל שני לא הוא אומר שיחת חירום וזה בפלאפון של איזיפון בנוקיה גם לא זיהה אותו לא בדגם שח 110 ולא בדגם 105 ואייבורי רשמו תומך בכל הרשתות
מזלך שפר עליך
אם סים שרכשת ב2019 ולא הטענת אותו לפחות פעם בחצי שנה
שהיום הוא עדין פעיל

בכל אופן מה01/01/2024 ישנה הוראה מפורשת של משרד התקשורת לכל המפעילות לנתק קווי טוקמן שלא נעשה בהם שימוש
דהיינו לא הטעינו אותם בסכום מסוים כלומר לא נשלחה הודעת SMS לא נעשת בהם שיחה או לא היה שימוש בנתונים לגלישה
במשך 6 חודשים לנתק אותם ולמחוק את המספרים

בשני הסימים שרכשת בהוט מובייל
תיגש למרכז שירות של הוט מובייל עם שני הסימים החדשים כולל הטלפונים 105 ו110 ותבדוק מולם את הבעיות
עד שהכל יעבור על פתרונו באופן מושלם

hamma23

Member
ואם שולחים לסים הודעת sms לא אתה שולח אז זה גם שומר על הסים שלא התנתק או אם מתקשרים אליו ?

לוייםLEVIM

Well-known member
ואם שולחים לסים הודעת sms לא אתה שולח אז זה גם שומר על הסים שלא התנתק או אם מתקשרים אליו ?
לא.
אתה חייב לשלוח SMS.
אתה חייב להתקשר.
אתה חייב לגלוש.
הכל מהטלפון שלך.
אחרים לא יכולים לעזור כלום.

SHERME

Well-known member
לא שומעים המספר איננו מחובר או משהו בסיגנון ?
אני יסביר לך
אחרי שהמפעילה מוחקת את המספר מהסים טוקמן
הם ממתינים שלוש חודשים (פחות או יותר) מרגע המחיקה
לאחר שלוש חודשים המפעילה מכניסה את המספר למאגר המספרים הכללי שלה
אם תתקשר למספר במשך שלושת החודשים אז תשמע הקו אינו מחובר
לאחר שלוש חודשים או יותר אם תתקשר למספר יענה לך הלקוח החדש שקיבל את ממאגר המספרים של המפעילה
זה קצת משעשע כל העסק
אבל זה בעצם הפרוצדורה פחות או יותר

למעלה