אם הסים עצמו עושה בעיותשלום בדקתי בשלוש מכשירים מה יכולה להיות הבעיה
לא כ"כ משנה מה מצב הסים ואיךקודם כל זה סים של טוקמן אז אני לא יכול להחליף אותו כי רכשתי אותו בחנות פרטית בשנת 2019 ודבר שני הוצאתי את הסים מאיזה פלאפון עם מברג יכול להיות שכתוצאה מכך גרמתי אולי נזק לסים עצמו ולכן לא מזהה בשלושה פלאפונים יתכן הדבר ?
בטוקמן אם הסים לא היה בשימוש כמה חודשים אז הוא מבוטל.קודם כל זה סים של טוקמן אז אני לא יכול להחליף אותו כי רכשתי אותו בחנות פרטית בשנת 2019 ודבר שני הוצאתי את הסים מאיזה פלאפון עם מברג יכול להיות שכתוצאה מכך גרמתי אולי נזק לסים עצמו ולכן לא מזהה בשלושה פלאפונים יתכן הדבר ?
זאת אומרת שהסים לא היה בשימוש תקופה ארוכה, והוט מובייל מחקו את המספר המקורי מהסיםלא זה סים של רשת הוט מובייל והוא לא הראה כלום הכוונה את שם הרשת ועכשיו הוא אומר לי שיחת חירום ויש סים בטלפון
אוקיי, לא קרה כלוםאבל זה סים חדש שרכשתי אתמול איך יתכן
מזלך שפר עליךזה לא כל כך נכון יש לי שים שרכשתי ב 2019 והוא לא היה בשימוש 6 שנים ומספר הסים הזה כן עובד עדיין וכששאלתי את המוכר בזמנו מתי הוא יתנתק אז הוא לא ידע לענות לגבי הסים של ההוט רכשתי שנים אחד כן פועל שני לא הוא אומר שיחת חירום וזה בפלאפון של איזיפון בנוקיה גם לא זיהה אותו לא בדגם שח 110 ולא בדגם 105 ואייבורי רשמו תומך בכל הרשתות
לא.ואם שולחים לסים הודעת sms לא אתה שולח אז זה גם שומר על הסים שלא התנתק או אם מתקשרים אליו ?
לא שומעים כלום ולא רואים כלוםושמנתקים את הסים מה זה אומר הכוונה מה שומעים ?
אני יסביר לךלא שומעים המספר איננו מחובר או משהו בסיגנון ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.