פלאפון בהודו

s a l a l a

New member
פלאפון בהודו

אל תצחקו אליי .. אבל אני ממש שוקלת לקחת פלאפון לח"ול. אז יש לי כמה שאלות : 1. כדאי ? 2. יש איפה לקנות כרטיסי חיוג לפלאפון כמו בארץ ? בסכומים שונים ? 3. הוצאתי רשימה של המקומות .. ודווקא נראה שיש קשר ברובם. אכן זה כך? 4. עוד מישהו נסע עם פלאפון ? 5. הערות , הארות , שיקולים , מחשבות וכול מה שעולה על רוחם ויכול לעזור אשמח לשמוע ... תודה . S A L A L A

shar75

New member
אני לקחתי... וזה שווה.

קודם כל, גם אני נורא התלבטתי בשאלה הזו ואז חברים שלי שחיכו לי בהודו אמרו לי לקחת איתי. כשהגעתי להודו, קניתי סים קארד הודי עם מספר הודי שמטעינים אותו בכסף ממש כמו טוק מן. יש לזה יתרונות וחסרונות. הייתרון הכי גדול הוא שהשיחות זולות יותר מטלפון רגיל ( 19 רופי לדקה לעומת 25 רופי ) וSMS לארץ עולה 5 רופי, כך שבמקרה הכי גרוע שולחים SMS למישהו בבית ומבקשים ממנו להתקשר ואז לא משלמים על שיחות נכנסות ומי שמשלם על השיחה זה ההורים בבית.\חוץ מזה שאת זמינה תמיד, ואם לא בא לך לדבר פשוט תכבי אותו..... החיסרון הכי גדול הוא שכל מדינה בהודו, היא מדינה בפני עצמה עם רשת סלולרית משלה ואז צריך לכל מדינה כרטיס סים קארד בנפרד. לדלהי כרטיס, לרא'גסטאן כרטיס, להימצ'ל ( צפון הודו ) כרטיס לגואה כרטיס, כי כרטיס שאת קונה בדלהי, אי אפשר להטעין בכסף בשום מקום אחר, מלבד זאת, כשאת יוצאת מאותה מדינה את מתחילה לשלם כסף גם על שיחות נכנסות וזה חבל. כרטיס סים קארד עולה 300 רופי ( 30ש"ח ) וזה כולל 50 רופי לשיחות חינם. אחר כך ניתן כבר להטעין אותו בכסף של עד 1000 רופי שמשמש אותך לתקופה ארוכה. כמו שאמרתי יש ייתרונות ויש חסרונות. אם תרצי לשמוע פרטם נוספים פני אלי במסר............

annandi

New member
עוד שאלה...

אני גם חושבת לקחת איתי פלאפון. כמה עלה לחברים ולהורים שלך להתקשר אליך מהארץ? האם זה יותר יקר מאשר להתקשר לטלפון רגיל בהודו, ואם כן, אז כמה יותר יקר? תודה מראש

עמית22

New member
בעיקרון עולה יותר

יש מה שנקרא בידול סלולרי שבו משרד התקשורת גובה 64 אג' נוספות לכל דקת שיחה (בנוסף לתעריף הרגיל של ספקית התקשורת) בכדי לשלם לספקית הסלולרית במדינת היעד. השמועה כרגע (אני עובד בתחום) היא שלקווי זהב (012) יש איזה דיל משתלם שבו יש להם מחיר שלא מתחשב בבידול, אבל לא בטוח שזה גם להודו, כדאי להתקשר למוקדי המכירות של החברות השונות ולעשות סקר שוק מקיף... דרך אגב, נראה לי כדאי לקנות בארץ אוזניות עם מקרופון ולקחת איתך ושם לחבר למחשב כשאת במסנג'ר, זה בטוח יוצא יותר זול מכל שיחה בינלאומית.

s20782

New member
גם אני נסעתי

עם פלאפון גם אמא שלי התעקשה. עשיתי איזה דיל כלשהו עם סלקום. ועם 012. צריך לברר את זה. אבל מה שכן זה חסך לי הרבה אבל עלה המון להורים שלי.בעיקר דיברנו בsms

shar75

New member
למי שהתקשר אליי מהארץ עלה

כמו שיחה לכל פלאפון מהודו והמחירים בין החברות השונות בארץ נעים בסביבות ה- 4 שקלים ךדקה, אבל זה לא משנה בהרבה כי גם אם את לא לוקחת איתך פלאפון וההורים חוזרים אלייך למספר שתתני להם זה יעלה קרוב ל- 4 שקלים לדקה. אני טיילתי עם המכשיר 5 חודשים, ולרגע לא התחרטתי........... מומלץ

shar75

New member
עמית.... אל תשכח שאני עדיין מחייגת

להודו לפחות פעם ביום....
חוץ מזה מחר, בנוהל הרגיל ...... תגיע?

למעלה