פלאם מרלו ריזרבה 2000

marsala

New member
פלאם מרלו ריזרבה 2000

אתמול בישלתי לנו ארוחת ערב נחמדה (לא יותר מדי מפרכת..) והחלטתי שהגיע הזמן לחלוץ את השעם מבקבוק המרלו של האחים פלאם ממושב גינתון,יינות ישראלים שאין כאן אצלנו ואני צריך ל''סחוב'' כל הדרך מהארץ תמיד יש בפתיחתם קמצוץ עצב וטיפונת כאב במרפק ובכתף-זכר לתלאות הדרך. בעבר היו רבים וטובים שכשטעמתי אותם חשבתי לעצמי שעדיף שהייתי שותה אותם בארץ מאשר לעבור איתם את המסע של חצי יממה דרך טרמינלים, מטוסים צפופים וכו' .לא הפעם. המרלו ריזרבה של פלאם הוא אחד היינות הישראלים הטובים ביותר שטעמתי .הוא היה כל כך טוב ועשיר ועדיין מלא טאנינים שהחלטתי להשאיר את מרבית הבקבוק להיום בערב(עשרים וארבע שעות אחרי פתיחתו)מעניין מה יחשבו חברי פורום שטעמו אותו לגבי צעד זה... שווה לקנות ולשמור לארוחה טובה(למרות שעכשיו בחנויות בארץ יש את ה2001 גם כן מצויין) סופשבוע נהדר לכולם מוש

Chewbacca

New member
הממממ.... נשמע מצויין

רק תיקון אחד קטן, בארץ נמכר היום ה-2002 שאין מה לעשות, היו מעט מאוד יקבים שהצליחו לייצר יינות ברמה גבוהה מאוד ב-2002 ואצל פלאם, הם לא באותה רמה כמו הבצירים הקודמים. ועוד דבר קטן, טעמתי לאחרונה את הקברנה 2000 שנמצא בתקופה סגורה ועדיף לחכות איתו בערך שנה.

marsala

New member
תודה צ'וא

עכשיו אני יכול בהחלט להגיד שאחרי יום ואפילו יומיים הטעם ובכלל,החוויה טובים הרבה יותר. יין ברמה בינלאומית. מוש

צ'וא, קודם כל, אתה - בר מזל,

שיש לך את ק"ס 2000 של פלאם, אני אם כל המעמצים עדין לא השגתי אותו, יש לי רק מרלו מאותו שנתון.כל כך חבל, שלא היית ב"איש הענבים" אתמול - היתה טעימה יוצאת מגדר רגיל של מיתב יינות איטליה במחיר יותר של מצחיק - 60 ש"ח!(כולל סיסקיאה 2000!!!!!!!!!!) .מה אם רשומות של לואי ג'דו?ממתינה בקוצר רוח, כי שחכתי לקחת את החומר על היינות מהטעימה.מזכירה לגבי מפה לGPS של בעלי, דיברנו על זה בטעימה.בברכת שבוע נהדר - ויקטוריה

Chewbacca

New member
אמור להיות בשיאו עכשיו

אני ממליץ למצוא אירוע מתאים ולפתוח אותו.

מצוין! ../images/Emo13.gif

אחי הגדול הביא לי מתנה מארז של פלאם -- ק"ס 98 אחד, וק"ס ומרלו של 2001 או 2002, לא זוכר. מה ש"תוקע" אותי עם שלושה בקבוקים של פלאם, וק"ס ומרלו של ירדן מהסדרת כרם-בודד. אם הק"ס 98 של פלאם נפתח אותו, ונאפסן את השאר

Chewbacca

New member
חיים קשים

אני יכל לחשוב על כמה דברים שיותר קשה "להיתקע" איתם...

למעלה