פלאי עולם עידכון

shaishoo

New member
פלאי עולם עידכון

אתר NRG השיק מיני אתר של פלאי עולם יש שירשור בקומונה בן היתר יש שם כתבות של נתי ושלי תציצו ותגידו מה דעתכם

ליאורט1

New member
אצלנו בפורום נבחרו ע"י מספר שיא של גולשים(14)

האתרים אנגקור וואט והחומה הסינית עם שלושה קולות כל אחד. בקשר לאתר, כל אתר שיש בו מעבר לצהוב הרגיל ולשטחיות של אתרי החדשות של היום הוא כבר טוב(למרות שאני מודה שאני לא קורא בהם יותר מדי), תמשיכו שם עם התכנים המעניינים. קראתי את הכתבות שלכם וכרגיל נהנתי, אני מקווה בחופש לבדוק את פטרה קצת יותר מקרוב, באיזה מהאתרים אתה היית בוחר?

shaishoo

New member
לדעתי

האתר שבטוח יכנס לרשימה זה החומה (מיליארד סינים לא טועים ביחוד עם לחצי מהם יש גישה למחשב או אפילו לעשירית), אני הייתי מוסיף את פטרה, בחלק גדול מהאתרים לא הייתי אבל את פסל החירות, ריו והאייפל לא הייתי בוחר, האמת זה באמת בחירה קשה...הייתי מוסיף גם את הפרמידות והמאצו פיצו...

lior 30 rg

New member
לא מבין למה אנגקור בפנים...

ובאגאן לא....פשוט לא מבין את ההגיון הזה....אחרי ביקור בבאגאן אנגקור נראית כמו לונה פארק תל אביב ליד לונה פארק במיאמי....

הרווק1

New member
לא כל כך מסכים איתך...

אין, ולא תהייה רשימה שתקלע לדעתם של כווול אחד ואחת. אני אישית וזו דעתי בלבד... אהבתי יותר את מתחם האנגקור. אשמח לשמוע מה הם לדעתך שבעת פלאי העולם?

jeshu

New member
אני אהבתי גם את אנגקור יותר הסיתות של אבן החול שם והיער שגדל על העיר,שאגב בזמן שיאה הייתה מהגדולות ביותר בעולם. בגאן מרשימה,אבל אלה רק לבנים אדומות ולפחות מהארכיטקטורה לא התרשמתי מאוד,למרות שאשמח לשמוע אם יש שם משהו שהתפספס לי.אני בטוח שהיא הייתה יפה יותר בשיאה.

lior 30 rg

New member
שיבעת פלאי עולם...

באגאן...המקום לעיתים מתפספס רק בגלל שקשה לתפוס את הגודל שלו החומה (לא יעזור כלום...זה מפלצת בנייה, בייחוד בשנים בה היא נבנתה) הטאג' (היה ונשאר) הספינכס וכל אזור גיזה (תעלומה הנדסית) איי הפסחא (התעלומה...התעלומה) תעלת פנמה (שוב, מפלצת הנדסית) ולסיום....פלא עולם שלא קשור בבנייה......יש לי חבר שתמיד מצליח לתפוס מונית בתל אביב בשעה שבע וחצי בבוקר...וזה הנפלא בעיני מכל.. סתם סתם סתם....אכניס כאן פלא עתידי: הבניין שיבנה במקום התאומים בניו יורק...אפשר לסמוך על האמריקאים שזה יכנס לרשימה אהה....יש לי עוד אחד מהעולם המוסלמי דווקא: מחנה פליטים ג'באלייה- איך אפשר לדחוף כלכך הרבה אנשים בשטח כלכך קטן

lior 30 rg

New member
אה...והיו גם את פסלי הבודהה הענקיים

שנחצבו בסלע באפגאניסטאן.....הנבלות מהטאליבן פוצצו אותם לפני כמה שנים....זה גם יכל להיכנס לרשימה

shaishoo

New member
איי פסחא הם כבר מזמן לא תעלומה

כבר כמה שנים יודעים מי בנה את הפסלים .. ההפך הפתרון לתעלומה גרם לאנשים להבין כמה חשוב לשמור על איכות הסביבה !

sailor

New member
יודעים?

יש השערה אבל בהחלט לא ידיעה מבוססת. גם על מקורם של המתישבים הראשונים אין הסכמה מוחלטת.

למעלה