בהחלט תמציות קסומות ../images/Emo9.gif
אז ככה מניסיוני תמצית הרסקיו באמת קסומה והצילה לי את הרגל כשננשכתי ע"י כלב איימתני שקרע לי את שריר התאומים והתפתח לי זיהום קשה. הרסקיו פשוט ניקה לי את הרגל מהזיהום תוך זמן יחסית קצר. RESCUE- מורכבת מ5 תמציות שלכ אחת מהן יעוד משלה : SOB- סטאר אוף בית לחם- תמצית למצב של טראומות מכל מיני סוגים. ROCK ROSE- למצב של פאניקה היסטריה וחרדות. CHERRY PLUM- למצב של פחד מאיבוד שליטה על החיים. IMPATIENS- למצב של חוסר מנוחה לחץ לאנשים שתמיד לחוצים ואין להם זמן וסבלנות לחכות. CLEMATIS- תמצית המעופפים לאנשים שלא מחוברים לקרקע, חולמניים, חיים בפלנטה אחרת, ממרכזת ומקרקעת. לתמציות האלו יש עוד פירוט פשוט לא הרחבתי בכך, הרסקיו יכולה לשמש לכל מצב של לחץ, טראומה, מתח נפשי, הלם, פאניקה, ועוד הרבה אפשרויות. התמציות האלו הן תמציות אנרגטיות והן משפיעות על כל אחד בצורה שונה אני אישית מכיר כמה אנשים שלא משנה אם תתני להם בקבוק ליטר וחצי רסקיו זה לא ישפיע עליהם ואין לי הסבר לזה אבל גם כאלה יש. יש כאלה שבהחלט התמציות משפיעות עליהם, הן עובדות בחלחול למרכזים האנרגטים בגוף ואיפה שהן מוצאות חסימה הן פשוט מנקות אותה. יש 38 תמציות שכל אחת ביחד עם תמצית אחרת עושה עבודה שונה.